fbpx

Het geheim waar de meeste vrouwen mee rondlopen tijdens een event (sssht, je gaat NOOIT meer normaal naar mensen kijken #promise)

door | jul 3, 2023 | Blog | 0 Reacties

Ik was de afgelopen maand lekker veel uithuizig. Normaal gesproken speelt mijn leven zich af tussen mijn boerderijtje en de supermarkt, dus is een ritje ergens heen wel welkom. Maar deze maand was wel heul veul.

Maar ja, dat is nu eenmaal zo’n maand. Het najaar is ook zo’n periode. Maar het voorjaar is het lekkerst. Iedereen komt uit de winterdip en wil weer knallen.

Iedereen ‘doet dan iets’ met een live bijeenkomst en ik wilde graag bij een aantal zijn deze maand.

Nu begeef ik me, waarschijnlijk net als jij, in een netwerk met allemaal coaches, therapeuten, trainers en aanverwante businesses. Ambitieuze mensen (vaak vrouwen) die vooral ook komen voor de inzichten en de verbinding.

We houden ervan (ik ook!) om ons een dag lang onder te dompelen in de wijsheid en energie van degene die het event geeft. Vooral ook om iedereen weer te zien die je al een tijdje niet hebt gezien.

Ik heb mij als ondernemer nooit alleen gevoeld, maar altijd gevoeld dat ik allerlei zelfgekozen collega’s had. Het is maar net welk perspectief je kiest te geloven over het ondernemerschap 😉.

Anyway, zo’n event staat bol van de energie. Niet alleen tijdens de inhoud, maar vooral ook in de pauze (kippenhok 2.0 was het laatste event….).

En over die energie van de pauze, daar is iets lolligs over te delen.

Want de vrouwen uit mijn netwerk (ik ook), zijn allemaal hoog gevoelig. En vaak spiritueel. Laat dat nou een hele mooie combi zijn voor het simpele geheim dat zij delen (en wat ik dus te lollig vind om te weten).

Want deze vrouwen doen iets gemeenschappelijks om de energie te managen. Anders liggen ze er 3 dagen vanaf door de overwhelm van andermans energie. En als je weet wat ze doen, ga je nooit meer naar een event zonder dat dit tijdens de koffiepauze door je hoofd schiet wanneer je met iemand staat te kletsen.

Ze dragen namelijk allemaal een edelsteentje in hun BH……

Meestal labradoriet, dat staat bekend om zijn beschermende werking. Maar ook tijgeroog kan zomaar verstopt zitten onder een gemiddelde C-cup.

Vroeger deed ik dit ook. En eigenlijk is vroeger nog niet zo heel lang geleden.

Ik had het nodig om mij “beschermd” te voelen. En zocht het in het externe.

Totdat ik de veiligheid in mijzelf kon vinden. Dat was niet van gisteren op vandaag geregeld natuurlijk. En heeft van mij veel gevraagd het afgelopen jaar.

But i’m here.

Spirituele methodiek (zoals een edelsteentje in je BH) is niks anders dan door mensen verzonnen regeltjes om ‘iets’ te bewerkstelligen. Of je nu een steentje in je BH doet, staat te wapperen met een brandende bos salie, of in je blote reet bij volle maan door het bos staat te dansen om een vuur van berkenhout.

Het gaat om de intentie en de energie die JIJ ermee bewerkstelligt.
Hoe meer ik daar bij stil sta, hoe makkelijker mijn leven wordt.
Hoe minder regels ik hoef te volgen om steeds meer resultaat te kunnen ervaren.

Ik kan nu prima naar zo’n event en de toko verlaten zonder hoofdpijn, hoge ademhaling en hartkloppingen. Ook val ik gemakkelijk in slaap zonder nog na te stuiteren. Omdat ik weet dat ik veilig ben. Omdat ik met mijzelf afspreek ’s ochtends, dat energie die niet dient buiten mij mag blijven.

Ik geloof hier heilig in en vertrouw hier 100% op.
DAT is wat maakt dat het steentje in mijn BH niet meer nodig is.

En in mijn geval: i’ve come a long way. Ik greep altijd elke methodiek aan om mij aan vast te klampen in zulke situaties. Omdat ik er enorme last van had om altijd maar als een spons alle energie op te zuigen en mee naar huis te nemen.

(ik zat tijdens bijeenkomsten altijd 10x op de plee oefeningen te doen met een energetisch ei om mij heen zetten, waren ze mij binnen weer een tijdje kwijt).

Dus als je hier iets van herkent……. Je kunt er van af. Gewoon door te geloven in jezelf en je veilig te voelen in jezelf.

En weet je wat ook scheelt?

Ik hoef ook niet meer onder de kast te zoeken naar een steentje labradoriet wanneer ik thuiskom en mijn BH uit gooi.

Want ik vergat altijd dat ik het nodig had om iets externs in te zetten om mij veilig en beschermd te voelen en was dan nog de halve avond over de grond aan het kruipen om mijn houvast terug te vinden.

Gek eigenlijk hè? 😉

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This