fbpx

Het geheim dat ik onthulde in dit artikel in de media

door | jan 9, 2023 | Blog | 0 Reacties

Een aantal jaren geleden stond ik in dit magazine.  Nu heb ik dat wel vaker gedaan, in een blad geciteerd worden, maar dit was een speciaal artikel. Echt over mij.

De insteek was namelijk, dat het niet in de sterren geschreven stond dat ik ooit zover zou komen. Mijn leven vroeger lijkt in geen enkel opzicht op het leven dat ik voor mijzelf gecreëerd heb. Overvloed aan geld, ruimte, vrijheid en liefde. Een mooie woonboerderij met een lappie grond. Kunnen kopen wat ik wil. Vrijheid om mijn gang te gaan, op woensdagmiddag in bad te kunnen. Of gewoon een weekendje weg.

En een soulmate die met mij wilde trouwen en er nog steeds is….

En als ik heel eerlijk ben, mag ik wel zeggen dat ik dat allemaal ook best wel aan mijzelf te danken heb. Ga ik niet moeilijk over doen.

Aan mijn doorzettingsvermogen en wilskracht om never-ever zo’n leven te leiden, zoals mijn moeder dat deed. Niet hoef na te denken of ik tandpasta of wasmiddel kan kopen deze maand. Me te omringen met mensen die verder waren dan ik, zodat ik geuplift word en niet naar beneden gezogen. Geen ‘toestemming’ nodig heb van anderen om keuzes te maken in die vrijheid, liefde of wat dan ook.

Ik dank mijzelf dat ik wel uit de kaders durfde te breken, grootser wilde te gaan. Mijn kop boven het maaiveld uit te steken en te roepen: HEY! Hier ben ik! Ook al zei iedereen: ‘Doe jij nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. (of die goldie oldie met ‘wie voor een dubbeltje geboren is…’)

Maar er stond nog een geheim in de weg. Iets dat, niet voor mij, maar vooral voor mijn moeder moeilijk was om naar buiten te brengen. Schaamte. Taboe.

Toch deed ik het. In dit artikel. Ook al ging de inhoud van dat artikel er niet eens over. Want het zat mij energetisch in de weg, dat ik niet over een deel van mijn leven kon praten. Alsof ik een deel verzweeg en daardoor loog over wie ik was.

Het werd tijd om ook daar mijn eigen pad in te kiezen. No matter what.

And i did…

Lees het hele artikel hier.

(PS Op 18, 19 en 20 januari geef ik een gratis driedaagse live, online training “Doe lekker ff niet normaal”. Jij kunt daar bij zijn en leren uit die kaders te breken. Je niet meer in te houden om wat dan ook. Om ook grootser te kunnen gaan met jouw bedrijf en jouw verlangen om meer mensen te helpen, terwijl jij een heel fijn leven voor jezelf creëert. Ben jij erbij? Meld je aan via de link)

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This