fbpx

Heb jij ooit een worst voor je verjaardag gevraagd?

door | nov 14, 2019 | Blog | 0 Reacties

Wist jij dat ik een ware sucker ben voor de echte Amsterdamse ossenworst? Zo erg, dat ik er zelfs een voor mijn verjaardag heb gevraagd vroeger. Je had de blikken moeten zien! Het was epic. En het maakte me niks uit. 

Aso alleen opgegeten

Weet je wat ik ermee gedaan heb? Helemaal alleen opgegeten, zoals ik altijd al een keer had willen doen. Niks delen of ‘opsnijden voor de visite’. Over de misselijkheid achteraf hebben we het niet…..

Gun jij het jezelf

Je vraagt je vast al 5 zinnen af waar dit verhaal heen gaat. Nou, dat gaat over het volgende: waarom zou je niet gewoon doen waar je zin in hebt? Waarom zou je niet je werk maken van iets dat je gewoon graag doet? Waarom zou je niet die tas kopen die je zo mooi vindt (en die meesterlijk bij dat ene paar laarzen past). Waarom zou je niet die dag voor jezelf vrijhouden en lekker naar de sauna ofzo? Het gaat allemaal om het jezelf gunnen. 

Ze dachten vast dat ik gek geworden was

Vind jij jezelf het waard om te krijgen wat je graag wil? Ik wel. En daarom die ossenworst. Ik had natuurlijk kunnen denken: ‘Wat zullen ze wel niet zeggen?’. Of een goldie oldie: ‘Ze denken vast dat ik gek geworden ben’. En dat was ik niet. Ik wilde gewoon echt heel graag een keer zo’n ding asociaal opeten. 

Zet een wens om in een actie en klaar is kees

Bottom line is, jij wil gewoon iets anders dan dat de rest om je heen wil. En daar is niks mis mee. Het wordt alleen tijd dat je het jezelf zo gaat gunnen. Oftewel, de wens omzetten in een actie om hem waar te maken. Want zeg nou eerlijk, hoe megagroot is dat nu eigenlijk wat je vraagt? 

Je gaat er super blij mee zijn

Dus ga, start, vraag! Ga doen wat je leuk vindt. Stap eens uit dat hoofd en ga gewoon eens leven vanuit je wens en je hart (hoewel ik die laatste zo’n cliché vind, maar die zijn altijd wel waar). Je gaat zien hoe leuk het is om te ervaren dat iedereen je vast gek aankijkt, maar dat dat helemaal niet zo belangrijk is. En dat je super blij gaat zijn met het cadeautje dat jij jezelf geeft. En als je dat 1x kan…. 

Doe net als ik: vraag gewoon een ossenworst voor je verjaardag. Kun je vast oefenen voor het echte werk.

Wil je hieronder met me delen wat dit blog bij jou opgeroepen heeft?

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This