fbpx

Succesvol jouw bedrijf runnen vanuit vertrouwen en plezier

Mensen helpen. En daarmee jouw geld verdienen. Het ondernemerschap past je als een oude jas, dat is wel duidelijk. Zonder baas boven je, lekker zelf bepalen wat je doet en de wereld daarmee een beetje mooier maken. Toch? 

Maar hoe het nu gaat is niet helemaal hoe je graag zou zien. 

Het gaat een beetje stroperig en soms weet je gewoon ook echt niet meer wat je moet doen. Moet je het over een andere boeg gooien??

Klanten staan niet magisch in rijtjes van 10 aan je deur, je bankrekening is geen goede afspiegeling van je harde werk en je verzandt in jouw eigen hoofd met gedachtes die nergens toe leiden. Behalve richting een fles wijn…

Freakin’ crazy word je van alle succesvolle coaches die je online volgt en die allemaal schreeuwen dat je zo makkelijk 10K in de pocket hebt, als je maar doet wat zij zeggen. Ja daaag… (kleine dooddoener: het IS ook helemaal niet zo simpel, als je niet weet wat er misgaat). Maar vooral voel je, dit is het niet helemaal… zo wil ik het niet.

Je vindt het lastig om jouw eigen pad te volgen, omdat je zo lang hebt geleefd volgens de regels van anderen, terwijl je vóélt dat het de bedoeling is. 

screenshot 1

9

Je voelt je soms een ronddobberend schip dat niet echt een koers heeft en krijgt het niet lekker op de rit (oftewel, chaos in je hoofd en geen focus)

9

Je gelooft dat je hard moet werken voor de omzet en de klanten

9

Echt zeggen wat je denkt is wel ‘een dingetje’ (een video opnemen staat überhaupt niet bovenaan je wishlist)

9

Je hebt wel geïnspireerde ideeën die je voelt, maar struikelt in de uitvoering (of al ver daarvoor, want… hoe dan?!). Geen idee hoe dat roer dan om moet. Durven vertrouwen op die ideëen is nog niet helemaal wat het moet zijn

9

Echt rust om ‘er mee te zijn’ heb je niet, want de to do-lijst eist altijd weer jouw aandacht op en je hebt continu het gevoel dat je toch iets moet doen. Daar is die stem van je vader die roept dat je dat succes wel eerlijk moet verdienen….

Het grootste obstakel waar jij tegenaan loopt, ben je zelf. 

Heel lekker, want dan ben je ook zelf de oplossing. Maar die zie jij zelf niet. En daarom heb je anderen nodig om dat te spiegelen. En laat ik die spiegel nou alvast voor je klaar hebben liggen. Je denkt nu nog dat het antwoord vanzelf gaat komen als jij maar in beweging blijft, maar het tegendeel is waar.

screenshot 2

Want jij wil:

R

Vol voor jouw bedrijf gaan, de juiste dingen doen die echt bij jou passen en geld verdienen met wat je het allerliefste doet (anders had je allang opgegeven)

R

Zichtbaar kunnen zijn, zonder ‘gedoe’ en met de juiste boodschap om die klanten moeiteloos naar je toe te halen

R

Het op JOUW manier doen en vanuit vertrouwen en plezier steeds opnieuw weten welke stappen jij vervolgens moet zetten voor succes

R

Duidelijk jouw verhaal weten te vertellen, zodat iedereen weet: daarom moeten we bij háár zijn!

R

Vooral jouw klanten kunnen helpen, want jij weet hoe hard dat nodig is. En je wil niet meer balen van jezelf dat je geen stappen zet (want als je zelf al geen stap zet, hoe kun je dan je klant goed helpen? Halloooo belemmerende overtuiging #103)

In dit groepstraject gaan we ervoor zorgen dat jij de juiste dingen kunt gaan doen en vanuit die drive vol voor jouw bedrijf te gaan en het tot een succes te maken. Zonder dat je tegengehouden wordt door de gedachte dat NIEMAND op jou zit te wachten en je niks kan. Want het is niet waar, jij weet het ook, maar toch laat je je erdoor tegenhouden. En het is tijd dat jij weet wat je hier te brengen hebt, DAT bedrijf neer gaat zetten en daarmee vol vertrouwen en plezier de wereld mooier gaat maken.

screenshot 3

foto 2 scaled
A

Jij gaat leren luisteren naar wat jou hart je al een tijd probeert te vertellen. Want daar staan alle antwoorden al easypeasy voor je klaar. Zodat je de juiste stappen gaat zetten die passen bij wie jij werkelijk bent en wat je hier te doen hebt. Terug naar de tekentafel en minder hard werken voor meer resultaat. Hello succesvol bedrijf!

A

Jij gaat leren consistent klanten aan te trekken, die echt bij jou passen (en je daar graag voor willen betalen). Waardoor je jouw bedrijf kunt laten groeien op een manier die vertrouwd en relaxt voelt. En jij overblijft aan het einde van de werkdag met een bak energie voor thuis (je gezin zal je dankbaar zijn, trust me). Kleine heads up: dat ga ik je niet leren door omzetdoelen en funnels aan te bieden, want ik geloof niet dat jij dat nu nodig hebt. We gaan aan de slag met… JOU!

A

Je weet hoe je jezelf echt kunt laten zien, op een manier die juist voelt. Waardoor je zonder gedoe een video opneemt of een schurende post plaatst en die zo op je Insta gooit, terwijl je zelf lekker je aandacht weer richt op het volgende. Geloof mij maar,  je gaat het waarschijnlijk nog leuk vinden ook om de randjes op te zoeken 😉 En ineens zit er een klant in je inbox, zonder dat jij er moeite voor hoeft te doen… 

A

Je leert strategie inzetten op een manier die voor jou werkt om die ideale klant consistent aan te trekken Omdat je ontdekt wat je werkelijk wil, vertrouwt op dat ‘gevoel’, en met alles wat je al weet de boel tot een onkenbaar level gaat brengen. Je weet lekker elke maand wat je te doen staat en verzandt niet steeds in chaotische to-do lijstjes zonder resultaat. Hyperfocus baby… 

Jij gaat je volledig vrij voelen om opnieuw keuzes te maken in jouw bedrijf. En het vervolgens zo neer te zetten, dat het klopt met wie jij werkelijk bent. Ik ben jouw concrete hulp bij wie je moet zijn en wat je moet doen als ondernemer om dat bedrijf wat je werkelijk wil, tot een succes te kunnen maken. Ik help je met de volgende juiste stap nemen, vanuit gevoel en ik leer je erop te vertrouwen. En we ruimen blokkades uit de weg die we onderweg tegenkomen.

Ik ben jouw stok achter de deur om je te helpen bouwen wat je werkelijk wil. En om ook daadwerkelijk stappen te gaan zetten (want effe eerlijk, je gaat het in je eentje gewoon niet doen #letskeepthingsreal). 

Ik moedig je aan en geef je soms dat duwtje als je dat nodig hebt.

screenshot 4

screenshot 5

Want ik weet als geen ander waar jij staat en hoe dat voelt. Die impact willen maken, niet weten wat je nou moet doen en niet verder komen frustrates the hell out of you. Op deze manier komt er van die hele ‘ik-heb-hier-iets-te-doen-op-aarde’ niets terecht. En ik weet niet hoe JIJ daar tegenaan kijkt, maar no chance dat ik nóg een leven door moet maken om uiteindelijk op exact hetzelfde punt uit te komen (jaja, je hebt hier te maken met een spiritueel wezen, met een strategisch brein, die de poten diep in de aardse klei heeft. Doe er je voordeel mee en haal alles ook uit mij, zou ik zeggen).

screenshot 6

Dus wil jij kraakhelder gaan staan voor wie je bent en wat je hier te doen hebt? Met plezier en vol vertrouwen doen wat je het allerliefste doet en dat allemaal onder jouw eigen voorwaarden, zodat je mensenlevens mooier kunt maken? 

(en als bonus er ook nog eens goed geld mee verdienen?)

screenshot 7

Dan is deze groep de place to be. Jij leert jouw hart te volgen en de juiste stappen te zetten die ‘kloppend’ voelen en die je zo graag wil doen op een strategische wijze. Zodat je die business kunt bouwen die je van binnen voelt en hem succesvol weet te runnen als een CEO on a mission. Ik ga je daarbij helpen.

Wat gaan we concreet doen? Jij krijgt:

A

4 maanden lang toegang tot De Groep, waar je online terecht kunt voor support en vragen. Zo blijf je lekker in de modus, voel je je gedragen en is er bijna continu hulp onder de knop voor de praktische vragen omtrent ‘hoe kan ik dit aanpakken?

A

We starten elke maandag samen de week, om je te helpen en steunen met dat wat er die week voor je ligt (denk bijvoorbeeld aan een moeilijk gesprek of een training die je moet geven). Ik ben de dokter voor je met het inloopspreekuur, leg je troubles maar bij mij en ik help je er doorheen

A

We vieren ALLE  successen (het doet wonderen voor je frequentie als je dit leert doen)

A

Elke 2 weken een online live sessie met de groep. Ik help je vooral door je eigen shizzle heen en combineer dat met de praktische stappen die je in jouw bedrijf te nemen hebt. Mogelijk zal er ook weleens een gastspreker zijn die iets super waardevols te vertellen heeft, waar jij jouw voordeel mee kunt doen

A

Je hebt EEN JAAR LANG (24 uur per dag) toegang tot de academy, die bomvol zit met alles wat je nodig hebt (masterclasses met alle belangrijke topics voor dit moment, visualisaties om rust te hebben in je hoofd, uitleg over hoe je duidelijker bent voor je klant (zodat die je weet te vinden), tips en inspiratie, you name it we’ve got it)

A

Je krijgt twee 1-op-1 sessies met mij om individueel te deepdiven op jouw meest actuele topic. Samen kijken we hoe jij jouw bedrijf kunt uitbouwen tot een business die echt bij jou past en waar je energie, plezier en omzet uithaalt. Een combi van intuïtie en strategie

A

Je krijgt een groepshealing van mijn eigen energy-healer (ja, die ene mooierd inderdaad), die blokkades eruit weet te werken die wij er niet uitgeluld krijgen

foto 3 scaled

screenshot 8

En omdat dit de eerste ronde is (dus feest), krijg je er een bonus kickoff 1-op-1 uur met mij bij. Waarin jij en ik samen kijken hoe het komende half jaar er voor jouw bedrijf uit mag zien en wat jou dus te doen staat.

screenshot 9

Dit is geen groep, waarbij je alles zelf moet gaan doen en eens in de maand eens een vraag stelt. Ik ben all-in en verwacht dat ook van jou. 

Waarom zou jij dat met mij willen doen?

Ik ben de spirituele meets praktische-mentor die je confronteert met jezelf en waar je die ‘zelf’ dwarszit. Ik ben de no nonsense-schop onder je hol-coach die je ook vertelt welke strategische stap je dient te zetten. En tegelijkertijd jouw grootste supporter, want ik spiegel jouw groeimogelijkheden (die je zelf niet ziet) en geloof als niemand anders om jou heen in jouw volle potentieel. En dat zal ik je laten zien ook.

screenshot 10

Ik kijk dieper dan gemiddeld met mijn intuïtieve superpowers naar jou (als mens en ondernemer) en jouw bedrijf, zodat die 2 hand in hand stappen kunnen maken om samen succesvol te worden met wat jij hier te doen hebt. Zodat we met zijn allen (want je bent niet de enige met een missie!) zoveel mogelijk mensen kunnen inspireren en helpen. 

foto 4 scaled

Ik leer jou een bedrijf runnen vanuit jouw hart. En op een manier die resultaat oplevert, voor jou, voor jouw klanten en voor de wereld. Intuïtie en spiritualiteit meets plezier en praktische toepassing voor succes. 

screenshot 11

De investering voor deze groep is 2197,- (ex btw) en die kun je natuurlijk ook in termijnen voldoen. Deze prijs geldt eenmalig voor de eerste ronde van deze groep (yay! Nog een bonus, hou ik van). Deze groep start op 29 november en duurt iets langer i.v.m. de kerstvakantie. Je krijgt dus nog 2 weken extra toegang tot alles 😉.

Hier onderscheiden zich de echte ondernemers van de wannabe’s die altijd zullen ‘blijven hangen’ en geen blijvende impact gaan maken. Welke van de twee ben jij?

En ja, ik selecteer streng aan mijn deur. Ik werk uitsluitend met go-getters die net zo gedreven zijn als ik zelf ben. En als de investering je laat schrikken, ga jij dan straks even uitrekenen hoeveel geld je kwijt bent aan bullshit-koffietjes en andere zaken die je niet verder helpen #tip. 

Je mag er op vertrouwen dat je met de juiste mensen in de groep zit, mocht je twijfels hebben of een groep wel geschikt is voor jou. Ik weet dat dit voor jou een drempel kan zijn en de groep zal niet groter zijn dan 6 vrouwen. Je kunt bij mij niet wegduiken, mocht je die neiging hebben. Just saying… 

De magie van een groep mensen die samen voor iets gaan is onbetaalbaar en de support die vrouwen elkaar kunnen geven nog meer. We doen dingen die jij misschien niet verwacht, maar die je zoveel verder helpen. Want eerlijk? Als het bij jou thuis net zo gaat als gemiddeld, hoef je niet de support en i’ve-got-your-back te verwachten als in deze groep. En die heb je wel nodig. Hoe hard jij ook nog vindt dat je alles alleen zou moeten kunnen. 

Waarom ben ik nu de persoon voor jou om mee samen te werken? Ooit was ik iemand die zich steeds maar aanpaste aan wat de rest wilde. Niet zei wat ik werkelijk te zeggen had, bang dat ik mensen beschadigde. Dat ze mij zouden uitlachen. Dat ik geen gelijk had en zou falen. Had een iemand ooit in mijn hoofd gepraat en ik was als de dood dat ik levens zou verwoesten.

Maar mijn drive om impact te maken op de wereld was gelukkig groter dan de angst om het niet goed te doen. En het bleek wel mee te vallen met die verwoesting… Integendeel, ik bleek juist mensen briljant te kunnen helpen door mijn manier van doen #gettoknowme. Het werd mijn kenmerk om mijn klanten te leren concessieloos te doen wat jij voelt dat je te doen hebt en er zelf nog lol in te hebben ook.

Maar ik slokte overal kennis op en was met momenten totaal overwhelmed door alles wat ik wel niet MOEST doen in het ondernemerschap om een succesvol coachingsbedrijf neer te kunnen zetten. 

Na jarenlang gecoacht te zijn (door de beste businesscoaches in Nederland op het gebied van strategie, intuïtie en vrouwelijk leiderschap), ben ik alle kennis gaan implementeren op een manier die past bij MIJ. Los van hoe het heurt. Weg met alle regeltjes.

En met succes.

Met een nog grotere missie dan 5 jaar geleden, heb ik elke dag de leukste klanten voor me en bepaal zelf wat ik doe, hoe ik dat doe en wanneer ik dat doe. Op gevoel en vanuit een plek van rust en plezier. (En dat leverde mij ook nog wat media-aandacht op)

Maar dat betekent niet dat ik ER ben. Ik ga nog steeds regelmatig op mijn bek, ben ook niet 100% zen, maar weet instantly op te staan en mijn kroon recht te zetten. Ik ben nooit uitgeleerd en zorg ervoor dat ik mij altijd opnieuw uitdaag naar het volgende level, om mijn klanten op de beste manier te kunnen dienen. Ik blijf die kennis-spons en doe alles lekker op mijn eigen manier. Voel waar het heen mag gaan in mijn business, zodat ik mensen zo goed mogelijk mag dienen.

Daarom is het zo belangrijk dat ik tijd, ruimte en energie overhoud om hier mee bezig te zijn.

En dat gun ik jou ook.

foto 5 scaled

Pin It on Pinterest

Share This