fbpx

Essentie van Succes: in 4 maanden naar de business die jij van binnen voelt!

Essentie van Succes: in 4 maanden naar de business die jij van binnen voelt!

Zou je willen dat er een kortere weg bestond naar succes en overvloed?

Die direct leidt naar alles wat je maar wilt?

Met gemak een nieuw idee lanceren dat direct uitverkocht wordt, zonder dat je die gehate salespage moet schrijven.

Een bedrijf met een continue klantenstroom, dat loopt als een trein. Met een bijbehorende bankrekening waar je vol trots naar kijkt, omdat er elke maand 5 cijfers binnenkomt.

Een bedrijf dat van jou is, waarvan iedereen in de markt zegt: ‘Oh daarvoor bij haar zijn!

Ik kan er kort over zijn: er is geen quick fix. Je hebt het niet “zomaar”, zo’n 6-figure business waar iedereen het altijd over heeft. Het gaat iets van jou vragen.

Je wilt wel graag succesvoller zijn dan je nu bent. Meer klanten, meer omzet. Meer gevestigde naamsbekendheid.

Maar je bent ook bang. Voelt je wiebelig. Hebt geen idee hoe je bij die volgende stap kunt komen naar dat next level bedrijf. Het is spannend, te veel. Wat moet je dan allemaal gaan doen? En hoe moet dat er dan uit gaan zien? Moet je dan nog langere dagen gaan maken? Moet je elke call straks aan elkaar laten aansluiten en met je tong op je schoenen bij jouw volgende afspraak aankomen? Nog meer content moeten produceren? Of hang je dan voor een spinnenweb aan online trainingen en funnels die je ‘even’ uit moet denken??

Allemaal gedachten die door jouw hoofd kunnen gaan en in de weg staan bij het neerzetten van dat “next level bedrijf”.

Je weet niet goed welk aanbod je dan moet hebben, als je een vervolgstap wil maken. Laat staan aan wie je dat dan gaat verkopen als jouw huidige ideale klant het niet helemaal meer voor jou is (word je nu al gek als je wéér een ideale klant moet definiëren?). En al die (business)coaches op de socials die je volgt, roepen allemaal wat anders. GEK word je ervan!

Maar vrouw, picture this:

Jouw gezin dat met plezier aan tafel zit te eten ‘s avonds, terwijl jullie elkaar gezellig bijpraten over wat iedereen heeft meegemaakt vandaag (en jouw partner luistert nog geïnteresseerd naar het antwoord ook!).

Klanten die gewoon in je dm vragen of ze alsjeblieft met je kunnen werken, omdat ze voelen dat ze bij jou moeten zijn.

Een relatie die het vuur van liefde uit je schenen laat schieten en bij wie jij je veilig, begrepen en gedragen voelt.

Relaxed wakker worden op maandag en relaxed aan je week beginnen, omdat je lekker on track bent met alle omzet en to do’s.

Rust in je hoofd om nieuwe ideeën uit te werken en antwoord te krijgen op de “hoe-dan” uitwerking over een programma dat al een tijdje in je hoofd zoemt. 

Vol vertrouwen stevig de touwtjes in je handen voelen. Terwijl de klanten naar je toe komen en jou met liefde betalen voor wat je hen te bieden hebt.

Dát is wat er wel gaat gebeuren als je jouw juiste stappen gaat zetten.

Weg met je zorgen en frustraties

Het zou heel lekker zijn als je met je vingers kon knippen en *POOF*, weg waren alle zorgen, frustraties en problemen. Zorgen over de omzet. Of die niet ineens keldert als jij een andere keuze wilt maken over de koers van jouw bedrijf.  Frustratie over waar nu weer nieuwe klanten vandaan moeten komen. Frustratie over je moeder en haar gemiep over het leven (djeez als die vrouw eens aan haarzelf zou werken, right??). En frustraties over je relatie. Waarom begrijpt je partner je nou toch niet? Zijn jullie uit elkaar aan het groeien? Kost het jou dan de relatie als jij je verder ontwikkelt als ondernemer, als ziel?

Maar vooral heb jij zorgen en frustratie over jezelf. Om hoe je het in vredesnaam voor elkaar moet boksen, tussen al die andere zorgen, om te komen waar je wil zijn met jouw bedrijf. Namelijk, een gevestigde naam zijn die zoveel mensen heeft geholpen op de wereld tegen die tijd dat ze zelf haar ogen sluit. En die gewoon lekker veel geld verdient met haar bedrijf om er toffe dingen mee te kunnen doen.

En met ál die emoties van ál jouw zorgen door je lijf, loop je steeds vaker als de vleesgeworden Cruella deVille thuis te snauwen. Wat de stemming er niet beter op maakt. Met als gevolg dat dit nare sfeertje je ook nog achtervolgt in je hoofd, wanneer je eindelijk in bed ligt en zou moeten slapen.

Jij voelt dat er meer in je zit. Jij wil meer van dit, meer succes in je werk, verder groeien. Maar het komt er niet uit. Door alles wat er om je heen gebeurt kom je niet tot die volgende stap die je volgens mij wel al langer voelt van binnen. TochJe geeft jezelf alleen geen tijd om er te lang bij stil te staan. Want stilstaan is achteruit gaan (vind jij). Je moet toch wat doen?? Je hebt al allerlei trainingen gevolgd over manifesteren en strategie, maar gaat toch steeds nat op dat stuk vertrouwen. Waardoor je niet lekker in beweging lijkt te kunnen komen. “Flow” my ass…

Maar dat blijven “hangen” op dit level… daar hou je ook niet van. Want je bent te gedreven om stil te blijven staan. 

wat als er wel een kortere weg bestaat?

Een weg die ervoor zorgt dat je stukken makkelijker door al die emoties, stemmetjes en situaties heen gaat bewegen. Sneller (de juiste) keuzes kunt maken. Weet wanneer iets de juiste keuze voor jou is. Situaties, strategiën, mensen en oude b*llshit los kunt laten die niet bij jou horen. Zodat de weg vrij komt te liggen voor jou om de stappen te gaan maken met dat wat je hier op aarde te doen hebt. En er f*cking groots mee te worden.

Met mijn jarenlange ervaring als coach (en ex-hulpverlener) heb ik een traject ontwikkeld wat gebruik maakt van allerlei verschillende methodieken. Praktisch en magisch. De perfecte combinatie tussen energetisch werk en de uitwerking in de dagelijkse gang van zaken. 

Ik maak gebruik van allerlei zaken die ik in de loop der jaren eigen heb gemaakt, om jou te helpen het brein te gaan omzeilen en vanuit jouw hart te gaan leven en ondernemen. Zodat jij niet meer in de war hoeft te raken met wat voor jou de beste weg is. Die weet je. Die voel je. Ik lever uitsluitend maatwerk in mijn 1-op-1’s.

Ik geloof niet in 1 manier die werkt voor iedereen. Er IS GEEN gouden antwoord dat je naar die ton of meer brengt, als je maar netjes ‘de regeltjes volgt’.

Als je mijn klanten zou spreken, dan zouden zij jou vertellen dat ik de meest aardse bosheks ben die zij kennen. Rete-spiritueel en praktisch as h*ll. 

Je weet na dit traject precies hoe jij de juiste antwoorden kunt laten verschijnen voor jouw bedrijf. Je weet kortom weer waar jij blij van wordt en waar jij JA tegen wil zeggen in jouw bedrijf (en jouw leven trouwens). En gaat vervolgens met zelfvertrouwen en plezier bouwen aan jouw imperium. Zonder dat je je nog laat tegenhouden door stemmetjes, frustratie of angst.

Wat houdt dit in?

Dat ik rete-spiritueel ben, betekent niet dat we bij volle maan in blote kont al wapperend met brandende salietakjes door het bos gaan rennen, oké. Maar we gaan wel alles halen uit de magie die ik je te bieden heb. Want ik ben een spiritueel mens, maar het moet hier wel even met beide poten op de grond geregeld worden. Ik maak gebruik van essentiële oliën die jou goud gaan opleveren als het gaat om het energetische stuk. En dat stuk energetisch werk zet je nu nog te weinig in naast het praktische actie en todo lijstjes deel van jouw bedrijf.

Vier maanden ga je met mij aan de slag om door blokkades heen te breken. Zodat je dat, wat je van binnen voelt, van buiten kunt manifesteren. Ik help je de blokkades opspeuren met mijn intuïtieve voelsprieten, help je er doorheen breken en de volgende stappen te nemen. Moeilijke situaties, i’ve got your back. Of het nu gaat om relatie shizzle of een stap zetten in jouw bedrijf. Je mag mij alles vragen en ik kijk ook met je mee als je wilt naar slimme, strategische keuzes die je kunt maken in jouw manier van ondernemen. Je gaat zien, het wordt pure magie if you’re up for it. En de resultaten verschijnen bijna als vanzelf. 

Het enige dat staat tussen jou en jouw grootste succes… ben jij.

Wat gaan we doen?

Jij met jouw grote hart en snelle brein. Een gouden combi voor de wereld, maar je komt helaas nu niet optimaal uit de verf met alles wat jij die wereld te bieden hebt.

Dit is een traject waar het hoofd er pas bij wordt gehaald als het hart gesproken heeft. En vandaar gaan we verder. Jij gaat voelen en uitspreken wat JIJ wil. Zakelijk en privé. Zonder ruis van de mensen en situaties om jou heen. Daarom is dit een “private coaching” traject, 1-op-1. Zodat je je vrij voelt om diep te gaan.

Want ik ben de koningin van de juiste vragen stellen en ik stop niet voor jij de juiste antwoorden hebt.

Wat past nu ècht bij jou? Wat heb je hier nu ècht te doen? En wat houdt jou hierin tegen? Jij en ik zorgen er samen voor dat we blokkades op jouw weg opzij gaan schuiven. Zodat jij keuzes maakt vanuit wie jij bent en het bedrijf neerzet wat je van binnen al langer voelt fluisteren. Ik beloof je geen gouden bergen, geen ’10K in 5 stappen’. Dat kan ik je niet beloven (en run like hell als iemand dat wel doet). Maar ik beloof je met heel mijn hart dat je precies krijgt wat je nodig hebt om in 4 maanden de business neer te kunnen zetten die je WERKELIJK van binnen voelt. 

Voor wie is dit:

R

Je bent bereid om snel diep te gaan om snel resultaten te boeken

R

Je voelt een diepe drive om te ‘helpen’ en wil daarmee ook lekker geld verdienen

R

Je kent het ondernemerschap en hebt een business staan die al klanten heeft (gehad)

R

Je houdt van spiritualiteit en wil er nog meer mee verbonden in het leven kunnen staan, zonder dat je op je website meteen met een moeilijk serieus gezicht en een veer in je hand hoeft te poseren in een wit gewaad

R

Je bent niet op zoek naar de zoveelste strategische business coach, maar wil werken aan het stuk ‘ Wie moet jij zijn om die next level business te dragen’

R

Je hebt minstens her en der al wat innerlijk werk verricht en weet dat er altijd een nieuwe laag aan te boren is

R

Je “weet” vaak al veel over situaties of mensen, voelt veel aan, zonder dat je dat bewust inzet (en bent er misschien zelfs een beetje bang voor)

R

Je ben niet van het “sugarcoaten”, houdt van oprechtheid en zeggen zoals het is. En je houdt van een geintje 😉 (belangrijkste eis)

Jij krijgt

$

Een kickoff sessie van een uur, waarin we de pijlers van jouw bedrijf (het fundament) gaan neerzetten. Zodat jij weet wat jouw focus is de komende maanden

$

4 maanden lang elke maand een uur 1-op-1 coaching, waarin ik jou ga uitdagen (en helpen 😉) om stappen te zetten 

$

Afgestemde, persoonlijke etherisch olie-mengsels thuisgestuurd op lopende thema’s, waar deze bij nodig zijn. Zodat je op energetisch (en brein) niveau oude overtuigingen gaat shiften en stappen blijft zetten die zorgen voor resultaat in de business

$

Tussen de calls door support via Whatsapp, want ik ben er voor jou wanneer je de stappen zet en ik houd je on track wanneer de stemmetjes komen (elke week kun jij tussendoor lekker jouw vragen gewoon stellen. En heb je moeite met de vraag formuleren? Dan help ik jou daar gewoon mee)

$

Jaar lang toegang tot de online academy van Madelon Rijkers, waar je mijn succesvolle training “Business on your terms” vindt. Daar zit alles in wat jij nodig hebt om die business te kunnen draaien die werkelijk bij jou past en gaat zorgen voor de juiste klanten op de juiste manier, met de juiste omzet. Ook vind je er toffe masterclasses over jouw intuïtie durven volgen, Schaduwwerk, ademwerk en een killer-hypnose. Die ervoor zorgt dat die ideale klant clear as day voor je wordt, zonder nadenken. Plus, je vindt er allerlei praktische zaken die het draaien van een business gewoon veel simpeler voor je gaan maken.

$

BONUS: jij krijgt gedurende 4 maanden gratis toegang tot mijn Community voor Ambitieuze Mensenhelpers, waar je samen met een groep ondernemers elkaar laat groeien en ondernemen met succes. 

De investering voor dit traject is 2222,- ex. Btw en is uiteraard in termijnen te voldoen. 

Ik ben er voor je.

Het gehele traject ben ik jouw steun in de rug, spiegel, schop onder je kont, vraagbaak en trouwste supporter. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen met mijn intuïtieve voelsprieten, zodat jij weet wat jou te doen staat en ook echt kunt gaan DOEN. Ik ga geen omzetdoelen met je stellen en ik ben niet de geld-coach. Maar ik help je opruimen wat er tussen jou en dat volgende level in jouw bedrijf in staat. Oude patronen heb ik in no time opgespoord en ingewikkelde dingen heb ik in 10 seconden voor je uit de knoop. Zodat je right on track blijft en niet weer terugzakt in ‘dat gaat toch nooit lukken’, ‘wie ben ik nou’ of ‘dat durf ik niet’. Shit is simpeler dan jij denkt, trust me. 

Jij hebt je ding te doen hier op aarde vrouw, en het is tijd dat je komt halen waar je recht op hebt. 

Wat mijn klanten zeggen

"Madelon kwam altijd op het juiste moment met een berichtje mijn kant op en zei wat ik nodig had om weer door te kunnen. Dit vond ik altijd zo grappig, want dan liep ik even vast of wist ik het even niet meer. En *POP*, ik had een mailtje van haar. Dan dacht ik ook altijd, voel jij dat aan ofzo?!"

Reny

"Het kiezen voor coaching van Madelon is een van de grootste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven het afgelopen jaar."

Simone

"Ik gun iedereen een Madelon, je wordt er echt gelukkiger van."

Manon

"Madelon voelde altijd precies wanneer ik haar echt nodig had en zei precies wat ik nodig had. Al was dat niet wat ik wilde horen."

Mirjam

"Madelon wist precies wat er speelde in mijn hoofd, zonder dat ik dat aan haar verteld had of dit zelf zo scherp had. Het gevoel dat ze je gedachten kan lezen en je er niet meer onderuit komt."

Sanne P.

"Mocht je twijfelen; bij twijfel in dit geval…. DOEN! Echt, je zult er geen spijt van krijgen, en er als persoon veel rijker uitkomen!"

Esther

FAQ

Is dit een online traject?

Ja, dit is een online traject waarbij wij via Zoom onze calls gaan doen. Tussendoor ben ik bereikbaar via Whatsapp.

Is dit voor een groep?

Nee, op dit moment bestaat dit traject alleen als 1-op-1 traject. All eyes on you vrouw! Je krijgt mijn volle undivided attention. Private coaching it is.

Wat bedoel je met die afgestemde olien?

Tijdens dit traject krijg je afgestemde oliemengsels van mij thuisgestuurd. Deze mengsels zullen specifiek voor jou, en het thema waar jij op dat moment tegenaan loopt, gemaakt worden door mij. Essentiele olie is een enorme energetische blokkade-doorbreker, omdat het direct het limbisch systeem beïnvloedt en daarmee jij jouw patronen in de hersenen kunt omzeilen. Waardoor je heel snel door de emoties kunt breken, die jou normaal gesproken te lang gevangen houden in het nemen van belangrijke beslissingen. Je krijgt dan ook een hele beschrijving erbij en hoe jij dit in zet. Super easy en vaak nog lekker ruikend ook (niet altijd, zeg ik je eerlijk 😉)

Wat zijn de resultaten?

Je leert letterlijk voelen welke kant jij op mag gaan, zodat je gaat vertrouwen op jouw intuïtie. And intuition always knows best. Alle antwoorden zitten al in jou en ik ga je helpen om die naar boven te toveren, zodat je niet meer vastraakt in gedachten, maar eerst leert besluiten op jouw intuïtie. Je voelt je sterker, meer zelfverzekerd, waardoor je makkelijker in actie komt. Je weet waar je ja en nee tegen wil zeggen en DOET dit ook. Omdat je van mij vaak ook letterlijk praktische tips krijgt hoe je iets kunt aanpakken. En dat levert resultaat in geld, tijd, energie, liefde etc. Er is geen standaard aan resultaat, want ik ga je niet door een one-size trechter duwen. Dit traject heeft voor iedereen een andere uitkomst, want niemand is hetzelfde. We zoomen dus vooraf in op waar jij heen wilt groeien en werken daar samen naar toe. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit traject?

Je krijgt elke maand een uur 1-op-1 coaching (dat je ook in 2 x een half uur mag verdelen). Daarnaast ga je thuis zelf aan de slag met de inzichten en uitkomsten van wat wij samen bespreken. Afhankelijk van eventuele opdrachten en oefeningen ben je er max een uur mee bezig in de week. Dit is vooral een traject van DOEN en we zullen dan ook alles direct naar de praktijk trekken, zodat je realtime de uitwerking ervan kunt doen. Ik werk daarnaast graag met praktijkvoorbeelden. Zo beweeg je supersnel door de barrières heen en is het ‘learning on the job’.

Is dit traject ook geschikt voor starters?

Nee dit traject is niet voor de echte starters geschikt. Ik houd als richtlijn aan dat je minstens al een paar maanden met klanten werkt. Een beetje basiskennis over ondernemen is wel key bij dit traject. Want hoewel je mij uiteraard ook zakelijke vragen mag stellen ten aanzien van marketing of strategische keuzes, gaan we geen basis businesscoaching-modules doen.  Voel je vrij om een matchcall te boeken. Je krijgt dan een aantal voorbereidende vragen en mocht ik zien dat jij wat anders nodig hebt dan dit traject, dan help ik je graag naar de plek waar die hulp voor jou beschikbaar is.

Hoeveel coachingscalls krijg ik?

Je hebt een kickoff sessie van een uur en jij krijgt elke maand een uur coaching. Dat is totaal 5 uur. Je kunt ervoor kiezen om jouw reguliere coachuren elke maand in 1 coachsessie op te nemen. Of te splitsen in 2 sessies van een half uur. Dat mag jij telkens zelf bepalen, want jij krijgt direct toegang tot mijn agenda. Daarnaast heb jij mijn support tussendoor via WhatsApp wanneer je een vraag hebt of ergens tegenaan loopt. Zodat je lekker snel kunt schakelen, ’cause i love resultaat!

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This