fbpx

Essentie van Succes

Essentie van Succes

Zou je willen dat er een kortere weg bestond?

Die direct leidde naar alles wat je wil?

Die direct leidt naar succes op alle fronten in jouw leven?

Met gemak een nieuw idee lanceren dat direct uitverkocht wordt.

Een bedrijf dat loopt als een trein, waarvan iedereen zegt: ‘Oh daarvoor bij haar zijn!’. 

Maar je bent bang. Voelt je wiebelig. Hebt geen idee hoe je bij die volgende stap kunt komen naar dat next level bedrijf. Het is spannend, te veel. Wat je allemaal moet gaan doen en hoe dat er dan uit moet gaan zien. Laat staan aan wie je het gaat verkopen.

Maar vrouw, picture this:

Jouw gezin dat met plezier aan tafel zit, terwijl jullie eten en elkaar gezellig bijpraten over wat iedereen heeft meegemaakt vandaag.

Klanten die gewoon in je dm vragen of ze alsjeblieft met je kunnen werken.

Een relatie die het vuur van liefde uit je schenen laat schieten en bij wie jij je veilig en gedragen voelt.

Relaxed wakker worden op maandag en relaxed aan je week beginnen, omdat je lekker on track bent met alle omzet en to do’s.

Rust in je hoofd om nieuwe ideeën uit te werken en antwoord te krijgen op de “hoe-dan”.

Vol vertrouwen steady staan, midden in je leven. En alle touwtjes stevig in je handen voelen. Terwijl de klanten naar je toe komen.

Dát is wat er gaat gebeuren als je stappen gaat zetten.

Weg met je zorgen en frustraties

Het zou heel lekker zijn als je met je vingers kon knippen en *POOF*, weg waren alle zorgen en frustraties. Zorgen over de omzet. Of die niet ineens keldert als je iets anders gaat doen, of waar nu weer nieuwe klanten vandaan moeten komen. Zorgen over de kinderen en hoe ze het op school doen, frustratie over je moeder (djeez als die vrouw eens aan haarzelf zou werken, right??). En frustraties over je relatie. Waarom begrijpt je partner je nou toch niet? Zijn jullie uit elkaar aan het groeien? Ben je toch teveel met je werk bezig? Ben je nog wel ‘goed genoeg’ voor de tegenpartij?

Maar vooral heb jij zorgen en frustratie over jezelf. Om hoe je het in vredesnaam voor elkaar moet boksen, tussen al die andere zorgen, om te komen waar je wil zijn met jouw bedrijf. Namelijk, een gevestigde naam zijn die diepe impact kan maken en lekker veel geld verdient.

En met ál die emoties van ál jouw zorgen door je lijf, loop je steeds vaker als de vleesgeworden Cruella deVille tegen je gezin te snauwen. Wat de stemming er niet beter op maakt thuis. Met als gevolg dat die ellende je ook nog achtervolgt in je hoofd, wanneer je eindelijk in bed ligt en zou moeten slapen.

Jij bent al zover gekomen. Maar je voelt dat er meer in je zit. Het is niet “goed genoeg zo”. Jij wil meer van dit, verder groeien. Maar het komt er niet uit. Door alles wat er om je heen gebeurt kom je niet tot die volgende stap die je wel al langer voelt van binnen. En die wil je zo graag zetten. Je bent er aan toe, toch? Je geeft jezelf alleen geen tijd om er te lang bij stil te staan. Want eigenlijk weet je wel wat je moet doen. Maar je bent bang voor wat er misschien (niet) komen gaat. Je hebt trainingen gevolgd over manifesteren en strategie, maar gaat toch steeds nat op dat stuk vertrouwen. Waardoor je niet in beweging lijkt te kunnen komen.

Maar dat blijven “hangen” op dit level… daar hou je ook niet van. Want je bent te gedreven om stil te blijven staan. 

Maar wat als er een kortere weg bestaat?

Niet eentje die knipt met haar vingers en *POOF* doet. Want dat bestaat echt (nog) niet. Maar wel eentje die ervoor zorgt dat je stukken makkelijker door al die emoties, stemmetjes en situaties heen gaat bewegen. Sneller (de juiste) keuzes kunt maken. Dingen los kunt laten die niet bij jou horen. Zodat de weg vrij komt te liggen voor jou om de stappen te gaan maken met dat wat je hier op aarde te doen hebt. En er f*cking groot mee te worden.

Met mijn jarenlange ervaring als coach en hulpverlener heb ik een traject ontwikkeld wat gebruik maakt van allerlei verschillende methodieken. Praktisch en magisch. De perfecte combinatie tussen energetisch werk en de uitwerking in de dagelijkse gang van zaken. Ik maak gebruik van allerlei zaken die ik in de loop der jaren eigen heb gemaakt, om jou te helpen het brein te gaan omzeilen en vanuit jouw hart te gaan leven en ondernemen.

Als je mijn klanten zou spreken, dan zouden zij jou vertellen dat ik de meest aardse bosheks ben die zij kennen. Rete-spiritueel en praktisch as h*ll. 

Je weet na dit traject hoe je tijd en ruimte kunt maken die je nodig hebt om de juiste antwoorden te kunnen laten verschijnen. Want als je dat al goed kon, was je niet hier bij mij aan het lezen. En ik laat je natuurlijk zien HOE je die juiste antwoorden laat verschijnen. Je weet kortom weer waar jij blij van wordt en waar jij JA tegen wil zeggen in jouw bedrijf (en jouw leven trouwens). En gaat vervolgens met zelfvertrouwen en plezier bouwen aan jouw imperium. Zonder dat je je nog laat tegenhouden door stemmetjes, frustratie of angst.

Wat houdt dit in?

Dat ik rete-spiritueel ben, betekent niet dat we bij volle maan in blote kont al wapperend met brandende salietakjes door het bos gaan rennen, oké. Maar we gaan wel alles halen uit de magie die ik je te bieden heb. Want ik ben een spiritueel mens, maar het moet hier wel even met beide poten op de grond geregeld worden. Ik maak gebruik van essentiële oliën die jou goud gaan opleveren als het gaat om het energetische stuk. En dat stuk zet je nu nog te weinig in naast het praktische.

Drie maanden ga je met mij aan de slag om door blokkades heen te breken. Zodat je dat, wat je van binnen voelt, van buiten kunt manifesteren. Ik help je de blokkades opspeuren met mijn intuïtieve voelsprieten, help je er doorheen breken en de volgende stappen te nemen. Moeilijke situaties, i’ve got your back. Of het nu gaat om relatie shizzle of een stap zetten in jouw bedrijf. Je gaat zien, het wordt pure magie if you’re up for it. En de resultaten verschijnen bijna als vanzelf. 

Het enige dat staat tussen jou en jouw grootste succes… ben jij.

Wat gaan we doen?

Jij met jouw grote hart en snelle brein. Een gouden combi voor de wereld, maar je komt helaas nu niet optimaal uit de verf met alles wat jij die wereld te bieden hebt.

Dit is een traject waar het hoofd er pas bij wordt gehaald als het hart gesproken heeft. En vandaar gaan we verder. Jij gaat voelen en uitspreken wat JIJ wil. Zonder ruis van de mensen en dingen om jou heen. Daarom is dit een “private coaching” traject, zodat je je vrij voelt om diep te gaan.

Want ik ben de koningin van de juiste vragen stellen en ik stop niet voor jij de juiste antwoorden hebt.

Wat past nu ècht bij jou? Wat heb je hier nu ècht te doen? En wat houdt jou hierin tegen? Jij en ik zorgen er samen voor dat we blokkades op jouw weg opzij gaan schuiven. Zodat jij keuzes maakt vanuit wie jij bent en het bedrijf neerzet wat je van binnen al langer voelt. Ik ga jou helpen krijgen wat jij wilt. 

Voor wie is dit:

R

Je bent bereid om snel diep te gaan om snel resultaten te boeken

R

Je voelt een diepe drive om te ‘helpen’ en wil daarmee goed verdienen

R

Je kent het ondernemerschap en hebt een business staan die al een mooie omzet draait (40k of meer per jaar)

R

Je houdt van spiritualiteit en wil er nog meer mee verbonden in het leven kunnen staan, zonder dat je op je website meteen met een moeilijk gezicht en een veer in je hand hoeft te poseren

R

Je bent niet op zoek naar de zoveelste strategische business coach, maar wil werken aan het stuk ‘ Wie moet jij zijn om die next level business te dragen’

R

Je hebt minstens her en der al wat innerlijk werk verricht en weet dat er altijd een nieuwe laag aan te boren is

R

Je weet vaak al veel over situaties of mensen, voelt veel aan, zonder dat je dat bewust inzet (en bent er misschien zelfs een beetje bang voor)

R

Je ben niet van het “sugarcoaten”, houdt van oprechtheid en zeggen zoals het is. En je houdt van een geintje 😉 (belangrijkste eis)

Jij krijgt

$

3 maanden private coaching, waarin ik jou echt ga uitdagen om stappen te zetten

$

Een afgestemde chakra-healing op afstand 

$

Elke maand een afgestemd, persoonlijk etherisch olie-mengsel thuisgestuurd op een lopend thema. Zodat je op energetisch (en brein) niveau oude overtuigingen gaat shiften en stappen blijft zetten

$

Tussen de calls door support via Whatsapp, want ik ben er voor jou wanneer je de stappen zet en ik houd je on track wanneer de stemmetjes komen

$

Jaar lang toegang tot de online Community van Madelon Rijkers, waar je allerlei toffe gastmasterclasses vindt van experts op hun vakgebied (denk aan onderwerpen zoals intuïtie, vrouwelijk leiderschap en wet van de aantrekkingskracht), kennis en kunde over marketing en jouw ideale klant en hoe je nog beter het resultaat verkoopt. Ook vind je er een killer-hypnose die ervoor zorgt dat die ideale klant clear as day voor je wordt, zonder nadenken. Plus, je vindt er allerlei zaken die het draaien van een business gewoon veel simpeler voor je gaan maken.

De investering voor dit traject is 3333,- ex. Btw en is uiteraard in termijnen te voldoen. 

Ik ben er voor je.

Het gehele traject ben ik jouw steun in de rug, spiegel, schop onder je kont, vraagbaak en trouwste supporter. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen met mijn intuïtieve voelsprieten, zodat jij weet wat jou te doen staat en ook echt kunt gaan DOEN. Ik ga geen omzetdoelen met je stellen en ik ben niet de geld-coach. Maar ik help je opruimen wat er tussen jou en dat volgende level in jouw bedrijf in staat. Oude patronen heb ik in no time opgespoord en ingewikkelde dingen heb ik in 10 seconden voor je uit de knoop. Zodat je right on track blijft en niet weer terugzakt in ‘dat gaat toch nooit lukken’, ‘wie ben ik nou’ of ‘dat durf ik niet’. Shit is simpeler dan jij denkt, trust me. Jij hebt mij als coach onder de knop.

Jij hebt je ding te doen hier op aarde vrouw, en het is tijd dat je komt halen waar je recht op hebt. 

Wat mijn klanten zeggen

"Madelon kwam altijd op het juiste moment met een berichtje mijn kant op en zei wat ik nodig had om weer door te kunnen. Dit vond ik altijd zo grappig, want dan liep ik even vast of wist ik het even niet meer. En *POP*, ik had een mailtje van haar. Dan dacht ik ook altijd, voel jij dat aan ofzo?!"

Reny

"Het kiezen voor coaching van Madelon is een van de grootste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven het afgelopen jaar."

Simone

"Ik gun iedereen een Madelon, je wordt er echt gelukkiger van."

Manon

"Madelon voelde altijd precies wanneer ik haar echt nodig had en zei precies wat ik nodig had. Al was dat niet wat ik wilde horen."

Mirjam

"Madelon wist precies wat er speelde in mijn hoofd, zonder dat ik dat aan haar verteld had of dit zelf zo scherp had. Het gevoel dat ze je gedachten kan lezen en je er niet meer onderuit komt."

Sanne P.

"Mocht je twijfelen; bij twijfel in dit geval…. DOEN! Echt, je zult er geen spijt van krijgen, en er als persoon veel rijker uitkomen!"

Esther

FAQ

Is dit een online traject?

Ja, dit is een online traject waarbij wij via Zoom onze calls gaan doen. 

Is dit voor een groep?

Nee, op dit moment bestaat dit traject alleen als 1-op-1 traject. All eyes on you vrouw! Je krijgt mijn volle undivided attention. Private coaching it is.

Wat bedoel je met die afgestemde olien?

Tijdens dit traject krijg je 3x een afgestemd oliemengsel van mij thuisgestuurd. Deze mengsels zullen specifiek voor jou, en het thema waar jij op dat moment tegenaan loopt, gemaakt worden door mij. Essentiele olie is een enorme energetische blokkade-doorbreker, omdat het direct het limbisch systeem beïnvloedt en daarmee jij jouw patronen in de hersenen kunt omzeilen. Je krijgt dan ook een hele beschrijving erbij en hoe jij dit kunt gaan inzetten. 

Wat zijn de resultaten?

Je leert letterlijk voelen welke kant jij op mag gaan, zodat je gaat vertrouwen op jouw intuïtie. And she knows best. Alle antwoorden zitten al in jou en ik ga je helpen om die naar boven te toveren, zodat je niet meer vastraakt in gedachten, maar eerst leert besluiten op jouw intuïtiel. Je voelt je sterker, meer zelfverzekerd, waardoor je makkelijker in actie komt. Je weet waar je ja en nee tegen wil zeggen en DOET dit ook. En dat levert resultaat in geld, tijd, energie, liefde etc. Er is geen standaard aan resultaat, want ik ga je niet door een oe-size trechter duwen. Dit traject heeft voor iedereen een andere uitkomst, want niemand is hetzelfde. We zoomen dus vooraf in op waar jij heen wilt groeien. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit traject?

Je krijgt elke maand een uur private coaching (dat je ook in 2x een half uur mag verdelen). Daarnaast ga je thuis zelf aan de slag met de inzichten en uitkomsten van wat wij samen bespreken. Afhankelijk van eventuele opdrachten en oefeningen ben je er max een uur mee bezig in de week. Dit is vooral een traject van DOEN en we zullen dan ook alles direct naar de praktijk trekken, zodat je realtime de uitwerking ervan kunt doen. Ik werk daarnaast graag met praktijkvoorbeelden. Zo beweeg je supersnel door de barrières heen.

Is dit traject ook geschikt voor starters?

Nee dit is niet voor starters geschikt. Ik houd als richtlijn aan dat je minstens een jaar aan het ondernemen bent en met klanten werkt. Kennis over ondernemen is wel key bij dit traject, want hoewel je mij uiteraard ook weleens zakelijke vragen mag stellen ten aanzien van marketing of strategische keuzes, gaan we geen businesscoaching doen. Maar ben je nog geen jaar ondernemer, draai je wel consistent een lekkere omzet en resoneert wat ik zeg? Voel je vrij om een matchcall te boeken. 

Hoeveel coachingscalls krijg ik?

Jij krijgt elke maand een uur private coaching (dat je ook in 2x een half uur mag verdelen) dus in totaal 3 uur coaching via een Zoomcall. Daarnaast heb jij mijn support tussendoor via WhatsApp wanneer je een vraag hebt of ergens tegenaan loopt. Zodat je lekker snel kunt schakelen, ’cause i love resultaat!

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This