fbpx

Essentie van Succes

Essentie van Succes

Zou je willen dat er een kortere weg bestond?

Die direct leidde naar alles wat je wil?

Die direct leidt naar succes op alle fronten in jouw leven?

Een bedrijf dat loopt als een trein, waarvan iedereen zegt: ‘Oh daarvoor bij haar zijn!’. 

Maar je bent ook bang. Voelt je wiebelig. Hebt geen idee hoe je bij die volgende stap kunt komen naar een meer succesvol bedrijf, wat je allemaal moet gaan doen en hoe dat er dan uit moet gaan zien. 

Maar vrouw, picture this:

Jouw gezin dat met plezier aan tafel zit, terwijl jullie eten en elkaar gezellig bijpraten over wat iedereen heeft meegemaakt vandaag.

Klanten die gewoon in je dm vragen of ze alsjeblieft met je kunnen werken.

Een relatie die het vuur van liefde uit je schenen laat schieten en bij wie jij je veilig en gedragen voelt.

Relaxed wakker worden op maandag en met een zondagsgevoel aan je week beginnen, omdat je lekker on track bent met alle omzet en to do’s.

Rust in je hoofd om nieuwe ideeën uit te kunnen werken en antwoord te krijgen op de “hoe-dan”.

Vol vertrouwen steady staan, midden in je leven. En alle touwtjes stevig in je handen voelen.

Dát is wat er gaat gebeuren als je stappen gaat zetten.

Weg met je zorgen en frustraties

Het zou heel lekker zijn als je met je vingers kon knippen en *POOF*, weg waren alle zorgen en frustraties. Zorgen over de omzet. Of die niet ineens keldert, of waar nu weer nieuwe klanten vandaan moeten komen. Zorgen over de kinderen en hoe ze het op school doen, frustratie over je moeder (djeez als die vrouw eens aan haarzelf zou werken, right??). En frustraties over je relatie. Waarom begrijpt je partner je nou toch niet? Zijn jullie uit elkaar aan het groeien? Ben je nog wel ‘goed genoeg’ voor de tegenpartij?

Maar vooral zorgen en frustratie over jezelf. Om hoe je het in vredesnaam voor elkaar moet boksen, tussen al die andere zorgen, om te komen waar je wil zijn met jouw bedrijf. Namelijk, een gevestigde naam zijn die diepe impact kan maken en lekker veel geld verdient.

En met al die emoties van al jouw zorgen door je lijf, loop je steeds vaker als de vleesgeworden Cruella deVille tegen je gezin te snauwen. Wat de stemming er niet beter op maakt thuis. Met als gevolg dat die je ook achtervolgt in je hoofd wanneer je eindelijk in bed ligt en zou moeten slapen.

Jij bent al zover gekomen. Maar je voelt dat er meer in je zit. Het is niet “goed genoeg zo”. Jij wil meer van dit, verder groeien. Maar het komt er niet uit. Door alles wat er om je heen gebeurt kom je niet tot die volgende stap die je wel al langer voelt van binnen. En die wil je zo graag zetten. Je bent er aan toe, toch?

Je geeft jezelf alleen geen tijd om er te lang bij stil te staan. 

Maar dat blijven “hangen” op dit level… daar hou je ook niet van. Want je bent te gedreven om stil te blijven staan. 

Maar wat als er een kortere weg bestaat?

Niet eentje die knipt met haar vingers en *POOF* doet. Want die bestaat echt (nog) niet. Maar wel eentje die ervoor zorgt dat je stukken makkelijker door al die emoties en situaties heen gaat bewegen. Sneller (de juiste) keuzes kunt maken. Zodat de weg vrij komt te liggen voor jou om de stappen te gaan maken met dat wat je hier op aarde te doen hebt. En er f*cking succesvol mee te worden.

Met mijn jarenlange ervaring als coach en hulpverlener heb ik een traject ontwikkeld wat gebruik maakt van allerlei verschillende methodieken. Praktisch en magisch. De perfecte combinatie tussen energetisch werk en de uitwerking in de dagelijkse gang van zaken. Ik maak gebruik van allerlei zaken die ik in de loop der jaren eigen heb gemaakt, om jou te helpen het brein te gaan omzeilen en vanuit jouw hart te gaan leven en ondernemen. Als je mijn klanten zou spreken, dan zouden zij jou vertellen dat ik de meest aardse bosheks ben die zij kennen. Zo zal ik met name gebruik maken van afgestemde oliën die energetisch resultaat leveren like you wouldn’t believe.

Je weet na deze training hoe je tijd en ruimte kunt claimen die je nodig hebt om de juiste antwoorden te kunnen laten verschijnen. Want als je dat al goed kon, was je niet hier bij mij aan het lezen. En ik laat je zien HOE je die juiste antwoorden laat verschijnen. Je weet kortom weer waar jij blij van wordt en waar jij JA tegen wil zeggen in jouw bedrijf (en jouw leven trouwens). En gaat het vervolgens met zelfvertrouwen en plezier bouwen.

Wat houdt dit in?

We gaan niet bij volle maan in blote kont al wapperend met brandende salietakjes door het bos rennen, oké. Maar halen wel alles uit de magie die ik je te bieden heb. Want ik ben een spiritueel mens, maar het moet hier wel even met beide poten op de grond geregeld worden. 

Drie maanden ga je met mij aan de slag om door blokkades heen te breken. Zodat je dat, wat je van binnen voelt, van buiten kunt gaan manifesteren. Ik help je de blokkades opspeuren met mijn intuïtieve voelsprieten, help je er doorheen breken en de volgende stappen te nemen. Je gaat zien, het wordt pure magie if you’re up for it.

Het enige dat staat tussen jou en jouw grootste succes… ben jij.

Wat gaan we doen?

Jij met jouw grote hart en snelle brein. Een gouden combi voor de wereld, maar wat op dit moment helaas gewoon niet goed uit de verf kan komen.

Dit is een traject waar het hoofd er pas bij wordt gehaald als het hart gesproken heeft. En vandaar gaan we verder. Jij gaat voelen en uitspreken wat JIJ wil. Zonder ruis van de mensen en dingen om jou heen. Daarom is dit een “private coaching” traject, zodat je je vrij voelt om diep te gaan.

Want ik ben de koningin van de juiste vragen stellen en ik stop niet voor jij de juiste antwoorden hebt.

Wat past nu ècht bij jou? Wat heb je hier nu ècht te doen? En wat houdt jou hierin tegen? Jij en ik zorgen er samen voor dat we blokkades op jouw weg opzij gaan schuiven. Zodat jij door kunt groeien en het bedrijf neerzet wat je van binnen al langer voelt. 

Voor wie is dit:

R

Je bent bereid om snel diep te gaan om snel resultaten te boeken

R

Je voelt met name een diepe drive om te helpen en wil daarmee goed kunnen verdienen

R

Je kent het ondernemerschap (minimaal een jaar ervaring met klanten)

R

Je houdt van spiritualiteit en wil er nog meer mee verbonden in het leven kunnen staan

R

Je bent niet op zoek naar de zoveelste strategische coach

R

Je hebt minstens her en der al wat innerlijk werk verricht en weet dat er altijd een nieuwe laag aan te boren is

R

Je weet vaak al dingen van situaties of mensen, voelt veel aan, zonder dat je dat bewust inzet (en bent er misschien zelfs een beetje bang voor)

R

En je houdt van een geintje 😉 (belangrijkste eis)

Jij krijgt

$

3 maanden private online coaching

$

Een afgestemde chakra-healing op afstand 

$

Elke maand een afgestemd etherisch olie-mengsel thuisgestuurd op het thema waar jij die maand het meeste last van hebt

$

Support tussen de coachcalls door via Whatsapp

$

Jaar lang toegang tot de online Community van Madelon Rijkers, waar je allerlei kennis, kunde en toffe gastmasterclasses vindt van experts op hun vakgebied (denk aan onderwerpen zoals intuïtie, vrouwelijk leiderschap, en allerlei zaken die het draaien van een business gewoon veel simpeler voor je gaan maken)

De investering voor dit traject is 2222,- ex. Btw en is uiteraard in termijnen te voldoen. 

Ik ben er voor je.

Het gehele traject ben ik jouw steun in de rug, spiegel, schop onder je kont, vraagbaak en trouwste supporter. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen met mijn intuïtieve voelsprieten, zodat jij weet wat jou te doen staat en ook echt kunt gaan DOEN. Oude patronen heb ik in no time opgespoord en ingewikkelde dingen heb ik in 10 seconden voor je uit de knoop. Zodat je right on track blijft en niet weer terugzakt in ‘dat gaat toch nooit lukken’, ‘wie ben ik nou’ of ‘dat durf ik niet’. Shit is simpeler dan jij denkt, trust me.

Wat mijn klanten zeggen

"Madelon kwam altijd op het juiste moment met een berichtje mijn kant op en zei wat ik nodig had om weer door te kunnen. Dit vond ik altijd zo grappig, want dan liep ik even vast of wist ik het even niet meer. En *POP*, ik had een mailtje van haar. Dan dacht ik ook altijd, voel jij dat aan ofzo?!"

Reny

"Het kiezen voor coaching van Madelon is een van de grootste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven het afgelopen jaar."

Simone

"Ik gun iedereen een Madelon, je wordt er echt gelukkiger van."

Manon

"Madelon voelde altijd precies wanneer ik haar echt nodig had en zei precies wat ik nodig had. Al was dat niet wat ik wilde horen."

Mirjam

"Madelon wist precies wat er speelde in mijn hoofd, zonder dat ik dat aan haar verteld had of dit zelf zo scherp had. Het gevoel dat ze je gedachten kan lezen en je er niet meer onderuit komt."

Sanne P.

"Mocht je twijfelen; bij twijfel in dit geval…. DOEN! Echt, je zult er geen spijt van krijgen, en er als persoon veel rijker uitkomen!"

Esther

FAQ

Is dit een online traject?

Ja, dit is een online traject waarbij wij via Zoom onze calls gaan doen. 

Is dit voor een groep?

Nee, op dit moment bestaat dit traject alleen als 1-op-1 traject. All eyes on you vrouw! Je krijgt mijn volle undivided attention. Private coaching it is.

Wat bedoel je met die afgestemde olien?

Tijdens dit traject krijg je 3x een afgestemd oliemengsel van mij thuisgestuurd. Deze mengsels zullen specifiek voor jou, en het thema waar jij op dat moment tegenaan loopt, gemaakt worden door mij. Essentiele olie is een enorme energetische blokkade-doorbreker, omdat het direct het lymbisch systeem beïnvloedt en daarmee jij jouw patronen in de hersenen kunt omzeilen. Je krijgt dan ook een hele beschrijving erbij en hoe jij dit kunt gaan inzetten. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit traject?

Je krijgt elke maand een uur private coaching (dat je ook in 2x een half uur mag verdelen). Daarnaast ga je thuis zelf aan de slag met de inzichten en uitkomsten van wat wij samen bespreken. Afhankelijk van eventuele opdrachten en oefeningen ben je er max een uur mee bezig in de week. Dit is vooral een traject van DOEN en we zullen dan ook alles direct naar de praktijk trekken, zodat je realtime de uitwerking ervan kunt doen. 

Is dit traject ook geschikt voor starters?

Als je echt net begonnen bent en nog geen klant gezien hebt, dan is dit geen traject om nu te gaan doen. Ik houd als richtlijn aan dat je minstens een jaar aan het ondernemen bent en met klanten werkt. Kennis over ondernemen is wel key bij dit traject, want hoewel je mij uiteraard ook zakelijke vragen mag stellen ten aanzien van marketing of strategische keuzes, gaan we geen businesscoaching doen. Maar ben je nog geen jaar ondernemer, draai je wel consistent een lekkere omzet en resoneert wat ik zeg? Voel je vrij om een matchcall te boeken. 

Hoeveel coachingscalls krijg ik?

Jij krijgt elke maand een uur private coaching (dat je ook in 2x een half uur mag verdelen) dus in totaal 3 uur coaching via een Zoomcall. Daarnaast heb jij mijn support tussendoor via WhatsApp wanneer je een vraag hebt of ergens tegenaan loopt. Zodat je lekker snel kunt schakelen, ’cause i love resultaat!

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This