fbpx

Essentie van Succes: in 6 maanden gaan staan voor wie je bent en de business bouwen die jij werkelijk van binnen voelt!

MADELON RIJKERS 175 min 1 scaled e1664208558439

Essentie van Succes: in 6 maanden gaan staan voor wie je bent en de business bouwen die jij werkelijk van binnen voelt!

Zou je willen dat er een kortere weg bestond naar succes en overvloed?

Die direct leidt naar alles wat je maar wilt?

Met gemak een nieuw idee lanceren dat direct uitverkocht wordt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je overloopt aan taken en er foutjes in slippen die zorgen voor ‘gedoe” aan de achterkant en boze klanten.

Een bedrijf met een continue klantenstroom, dat loopt als een trein. Met een bijbehorende bankrekening waar je vol trots naar kijkt, omdat er elke maand  een bedrag met minimaal 5 cijfers binnenkomt.

Teamleden die met liefde voor jou werken, jij echt op kan leunen (jij, met je control-freakisme 😉) en met wie je voelt: we doen dit samen.

En een bedrijf dat van jou is, wat jij hebt gecreëerd. Waarvan iedereen in de markt zegt: ‘Oh daarvoor bij haar zijn!

Ik kan er kort over zijn: er is geen quick fix. Je hebt het niet “zomaar” zo’n business waar iedereen het altijd over heeft. En die loopt op rolletjes. Terwijl het thuisfront jou bekroond tot ‘Mom of the Year’.

Het gaat iets van jou vragen. Elke stap opnieuw.

Je wilt wel graag nog succesvoller zijn dan je nu bent. Want je bent rete-ambitieus. Meer klanten, meer omzet. Maar vooral, meer tijd en ruimte voor jezelf. Niet alleen om verder op te kunnen schalen. Maar ook om op te laden, te genieten van alles wat je al hebt bereikt.

Want dat doe je, als je heel eerlijk bent, te weinig. Je bent vooral bezig om op alle fronten succesvol te zijn, zowel zakelijk als privé.

Maar je bent ook bang. Voelt je wiebelig. Hebt geen idee hoe je bij die volgende stap kunt komen naar dat next level bedrijf. Hoe moet dat er dan uit gaan zien? Moet je dan nog langere dagen gaan maken? Moet je elke call straks aan elkaar laten aansluiten en met je tong op je schoenen bij jouw volgende afspraak aankomen? Moet je klanten uit gaan besteden aan anderen en rennen ze dan allemaal weg? 

Allemaal gedachten die door jouw hoofd kunnen gaan en in de weg staan bij het neerzetten van dat “next level” in jouw bedrijf.

GEK word je ervan! Zeker omdat stilstand voelt als achteruitgang.

Maar vrouw, picture this:

Jouw gezin dat met plezier aan tafel zit te eten ’s avonds, terwijl jullie elkaar gezellig bijpraten over wat iedereen heeft meegemaakt vandaag (en jouw partner luistert nog geïnteresseerd naar het antwoord ook!).

Klanten die gewoon in je dm vragen of ze alsjeblieft met je kunnen werken, omdat ze voelen dat ze bij jou moeten zijn. Maakt niet uit hoe, als het maar mag.

Een relatie die het vuur van liefde uit je schenen laat schieten en bij wie jij je veilig, begrepen en gedragen voelt.

Relaxed wakker worden op maandag en relaxed aan je week beginnen, omdat je lekker on track bent met alle omzet en to do’s.

Rust in je hoofd om nieuwe ideeën uit te werken en antwoord te krijgen op de “hoe-dan” uitwerking over een programma dat al een tijdje in je hoofd zoemt. Terwijl jouw teamleden gewoon de business draaien, zonder dat jij overal brandjes hoeft te blussen.

Vol vertrouwen stevig de touwtjes in je handen voelen. Terwijl de klanten naar je toe komen en jou nog steeds met liefde betalen voor wat je hen te bieden hebt.

En jij het als ondernemer allemaal kunt dragen en vol plezier in je business staat.

Dát is wat er wel gaat gebeuren als je jouw juiste stappen gaat zetten.

review 1
review katinka reiss

Weg met je zorgen en frustraties

Het zou heel lekker zijn als je met je vingers kon knippen en *POOF*, weg waren alle zorgen, frustraties en problemen. Zorgen over de omzet. Of die niet ineens keldert als jij een andere keuze wilt maken over de koers van jouw bedrijf.  Of als jij besluit dat je echt even met vakantie wil. Frustratie over fouten die gemaakt worden in jouw bedrijf door anderen. Over klanten die zich gedragen als assholes.  

Frustratie over je moeder en haar gemiep over het leven (djeez als die vrouw eens aan haarzelf zou werken, right??). En frustraties over je relatie. Waarom begrijpt je partner je nou toch niet? Zijn jullie uit elkaar aan het groeien? Kost het jou dan de relatie als jij je verder ontwikkelt als ondernemer, als ziel?

Maar vooral heb jij zorgen en frustratie over jezelf. Om hoe je het in vredesnaam voor elkaar moet boksen, tussen al die andere zorgen, om te komen waar je wil zijn met jouw bedrijf. Namelijk, een gevestigde naam zijn die zoveel mensen heeft geholpen op de wereld tegen die tijd dat ze zelf haar ogen sluit. En die gewoon lekker veel geld verdient met haar bedrijf om er toffe dingen mee te kunnen doen.

En met ál die emoties van ál jouw zorgen door je lijf, loop je steeds vaker als de vleesgeworden Cruella deVille thuis te snauwen. Wat de stemming er niet beter op maakt. Met als gevolg dat dit nare sfeertje je ook nog achtervolgt in je hoofd, wanneer je eindelijk in bed ligt en zou moeten slapen.

Jij voelt dat er nog meer in je zit. Jij wil meer van wat je al hebt. Je hebt al allerlei trainingen gevolgd over strategie, weet dat er zoiets is als de Wet van de Aantrekkingskracht. Maar gaat toch steeds nat op dat stuk  ruimte ervoor vinden om het toe te kunnen passen (oké en dat continue vertrouwen blijven houden dat het allemaal wel goedkomt).

Maar dat blijven “hangen” op dit level… daar hou je ook niet van. Want je bent te gedreven en ambitieus  om stil te blijven staan. 

wat als er wel een kortere weg bestaat?

Een weg die ervoor zorgt dat je stukken makkelijker door al die emoties, stemmetjes en situaties heen gaat bewegen. Daardoor sneller (de juiste) keuzes kunt maken. Weet wanneer iets de juiste keuze voor jou is.

Situaties, strategiën, mensen en oude b*llshit los kunt laten die niet bij jou horen. Die jouw groei afremmen. Zodat de weg vrij komt te liggen voor jou om de stappen te gaan maken met dat wat je hier op aarde te doen hebt. En er f*cking groots mee te worden.

Met mijn jarenlange ervaring als coach (en voormalig hulpverlener in het psychische welzijn van mensen) heb ik een traject ontwikkeld wat gebruik maakt van allerlei verschillende methodieken. Praktisch en magisch. De perfecte combinatie tussen energetisch werk en de uitwerking in de dagelijkse gang van zaken.

Want ik geloof in strategisch ondernemen EN vooral dat jouw innerlijke wereld klopt met de buitenkant. 

Ik maak gebruik van allerlei methodes die ik mij in de loop der jaren eigen heb gemaakt. Zodat jij niet meer in de war hoeft te raken met wat voor jou de beste weg is naar geluk en succes. Die weet je. Die voel je.

Ik geloof niet in 1 manier die werkt voor iedereen. Er IS GEEN gouden antwoord dat je naar de top brengt, als je maar netjes ‘de regeltjes volgt’. Ik lever uitsluitend maatwerk in mijn 1-op-1’s.

Als je mijn klanten zou spreken, dan zouden zij jou vertellen dat ik de meest aardse bosheks ben die zij kennen. Rete-spiritueel en praktisch as h*ll. 

Je weet na dit traject precies hoe jij de juiste antwoorden kunt laten verschijnen voor jouw bedrijf. Je weet kortom weer waar jij blij van wordt en waar jij JA tegen wil zeggen in jouw bedrijf (en jouw leven). En gaat vervolgens met zelfvertrouwen en plezier bouwen aan jouw imperium. Zonder dat je je nog laat tegenhouden door stemmetjes, frustratie of angst.

image2

Wat houdt dit in?

Dat ik rete-spiritueel ben, betekent niet dat we bij volle maan in blote kont al wapperend met brandende salietakjes door het bos gaan rennen, oké. Maar we gaan wel alles halen uit de magie die ik je te bieden heb. Want ik ben een spiritueel mens, maar het moet hier wel even met beide poten op de grond geregeld worden. Ik maak gebruik van methodes die jou goud gaan opleveren als het gaat om het energetische stuk. En dat stuk energetisch werk zet je nu nog te weinig in naast het praktische actie en todo lijstjes deel van jouw bedrijf.

Zes maanden ga je met mij aan de slag om door blokkades heen te breken. Zakelijk en privé. Zodat je dat, wat je van binnen voelt, van buiten kunt manifesteren. Ik help je de blokkades opspeuren met mijn intuïtieve voelsprieten, help je er doorheen breken en de volgende stappen te nemen. Moeilijke situaties met partners, moeders, klanten of teamleden, i’ve got your back. Je mag mij alles vragen en ik kijk ook met je mee als je wilt naar keuzes die je kunt maken in jouw manier van ondernemen. Je gaat zien, het wordt pure magie if you’re up for it. En de resultaten verschijnen bijna als vanzelf. 

marieke
review 2

Het enige dat staat tussen jou en jouw grootste succes… ben jij.

Wat gaan we doen?

Jij met jouw grote hart en snelle brein. Een gouden combi voor de wereld, maar je komt helaas nu niet optimaal uit de verf met alles wat jij die wereld te bieden hebt. Omdat je jezelf aan het beperken bent.

Dit is een traject waar het hoofd er pas bij wordt gehaald als het hart gesproken heeft. En vandaar gaan we verder. Jij gaat voelen en uitspreken wat JIJ wil.  Zonder ruis van de mensen en situaties om jou heen. Daarom is dit een “private coaching” traject, 1-op-1. Zodat je je vrij voelt om diep te gaan.

Want ik ben de koningin van de juiste vragen stellen en ik stop niet voor jij de juiste antwoorden hebt.

Wat past nu ècht bij jou? Wat heb je hier nu ècht te doen? En wat houdt jou hierin tegen? Jij en ik zorgen er samen voor dat we blokkades op jouw weg opzij gaan schuiven. Zodat jij keuzes maakt vanuit wie jij bent en het bedrijf neerzet wat je van binnen al langer voelt fluisteren. Ik beloof je geen gouden bergen. Dat kan ik je niet beloven (en run like hell als iemand dat wel doet). Maar ik beloof je met heel mijn hart dat je precies krijgt wat je nodig hebt om in 6 maanden de business neer te kunnen zetten die je WERKELIJK van binnen voelt. En die met vertrouwen en plezier te runnen.

Testimonial Karlijn Bluijs

Voor wie is dit:

R

Je bent bereid om snel diep te gaan om snel resultaten te boeken

R

Je voelt een diepe drive om te ‘helpen’ en wil daarmee ook lekker geld verdienen

R

Je kent het ondernemerschap en hebt een business staan die toe is aan een vervolgstap

R

Je houdt van spiritualiteit en wil er voor jezelf nog meer mee verbonden in het leven kunnen staan, zonder dat je op je website meteen met een moeilijk serieus gezicht en een veer in je hand hoeft te poseren in een wit gewaad

R

Je bent niet op zoek naar de zoveelste strategische business coach, maar wil werken aan het stuk ‘ Wie moet jij zijn om die next level business te dragen’

R

Je hebt minstens her en der al wat mindset werk verricht en weet dat er altijd een nieuwe laag aan te boren is

R

Je ben niet van het “sugarcoaten”, houdt van oprechtheid en zeggen zoals het is. En je houdt van een geintje 😉 (belangrijkste eis)

Jij krijgt

$

Een kickoff sessie van 1,5 uur, waarin je een Human Design reading van mij krijgt over wat jouw persoonlijke succesformule is om jouw bedrijf op een duurzame manier te kunnen laten groeien. Zodat jij weet wat jouw focus is de komende maanden

$

6 maanden lang elke maand een uur 1-op-1 coaching, waarin ik jou ga uitdagen (en helpen 😉) om stappen te zetten

$

Tussen de calls door support via Whatsapp, want ik ben er voor jou wanneer je de stappen zet en ik houd je on track wanneer de stemmetjes komen (elke week kun jij tussendoor lekker jouw vragen gewoon stellen. En heb je moeite met de vraag formuleren? Dan help ik jou daar gewoon mee)

$

BONUS: “lifetime” toegang tot de online academy van Madelon Rijkers, waar je mijn succesvolle training “Business on your terms” vindt. Daar zit alles in wat jij nodig hebt om steeds weer die vervolgstap te kunnen maken met jouw bedrijf, zonder ten onder te gaan aan stemmetjes en overtuigingen. Ook vind je er toffe masterclasses over onderwerpen zoals jouw intuïtie durven volgen en Schaduwwerk. En kun je actief sessies volgen in ademwerk of hypnose. 

$

BONUS: alle expertsessies die gegeven worden in andere programma’s mag jij ook bijwonen.

De investering voor dit traject is 5995,- ex. Btw en is uiteraard in termijnen te voldoen. 

Bianca van Vlijmen
mona schuitemaker

Ik ben er voor je.

Het gehele traject ben ik jouw steun in de rug, spiegel, schop onder je kont, vraagbaak en trouwste supporter. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen met mijn intuïtieve voelsprieten, zodat jij weet wat jou te doen staat en ook echt kunt gaan DOEN. Ik ga geen omzetdoelen met je stellen en ik ben niet de geld-coach. Maar ik help je opruimen wat er tussen jou en dat volgende level in jouw bedrijf in staat. Oude patronen heb ik in no time opgespoord en ingewikkelde dingen heb ik in 10 seconden voor je uit de knoop. Zelfs de uitvoering breng ik je op een praktische wijze. Zodat je right on track blijft en niet weer terugzakt in ‘dat gaat toch nooit lukken’, ‘wie ben ik nou’ of ‘dat durf ik niet’. Shit is simpeler dan jij denkt, trust me. 

Jij hebt je ding te doen hier op aarde vrouw, en het is tijd dat je komt halen waar je recht op hebt. 

FAQ

Is dit een online traject?

Ja, dit is een online traject waarbij wij via Zoom onze calls gaan doen. Tussendoor ben ik bereikbaar voor jou via Whatsapp en zorg ervoor dat je on track blijft door het contact met je te maken (ik ken mijn pappenheimers die gewend zijn om shit alleen te doen hè 😉)

Is dit voor een groep?

Nee, dit traject bestaat alleen als 1:1 traject. All eyes on you vrouw! Je krijgt mijn volle undivided attention. Private coaching it is. Maar je mag wel aanschuiven bij toffe gastmasterclasses. Daar krijg je dan ook een uitnodiging voor via de mail. 

Wat zijn de resultaten?

Je krijgt jouw eigen, persoonlijke succesformule in handen om jouw bedrijf te kunnen laten groeien. Je leert letterlijk voelen welke kant jij op mag gaan, weet wat voor jou het beste is, zodat je gaat vertrouwen op jouw intuïtie. And intuition always knows best. Alle antwoorden zitten al in jou en ik ga je helpen om die naar boven te toveren, zodat je niet meer vastraakt in gedachten, maar eerst leert besluiten op jouw intuïtie. Je voelt je sterker, meer zelfverzekerd, waardoor je makkelijker in actie komt. Je weet waar je ja en nee tegen wil zeggen en DOET dit ook. Omdat je van mij ook letterlijk praktische tips krijgt hoe je iets kunt aanpakken. En dat levert resultaat in geld, tijd, energie, liefde etc. Er is geen standaard aan resultaat, want ik ga je niet door een one-size trechter duwen. Dit traject heeft voor iedereen een andere uitkomst, want niemand is hetzelfde. We zoomen dus vooraf in op waar jij heen wilt groeien en werken daar samen naar toe. 

Waarom duurt dit traject 6 maanden?

Omdat de praktijk uitwijst dat het even wat tijd kost om 

A. je bewust te worden van de situaties die jouw groei in de weg staan

B. vervolgens een ander patroon te gaan creëren.

But no worries, je mag er op vertrouwen dat ik hier al die jaren mijn ervaring in op heb gedaan en vandaar uit steeds kijk of jij sneller kan. Dan doen we dat. Dit 1:1 traject is maatwerk en ik pas mij aan aan jouw snelheid van doen. Zo kunnen we in die 6 maanden misschien zelfs al verder aan andere stappen werken dan dat jij nu kunt bedenken wat mogelijk is!

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit traject?

Je krijgt elke maand een uur 1-op-1 coaching (dat je ook in 2 x een half uur mag verdelen). Daarnaast ga je thuis zelf aan de slag met de inzichten en uitkomsten van wat wij samen bespreken. Afhankelijk van eventuele opdrachten en oefeningen ben je er max een uur mee bezig in de week. Dit is vooral een traject van DOEN en we zullen dan ook alles direct naar de praktijk trekken, zodat je realtime de uitwerking ervan kunt doen. Ik werk daarnaast graag met praktijkvoorbeelden. Zo beweeg je supersnel door de barrières heen en is het ‘learning on the job’.

Is dit traject ook geschikt voor starters?

Nee dit traject is niet voor starters geschikt. Ik houd als richtlijn aan dat je minstens al een paar maanden met klanten werkt. Basiskennis over ondernemen is wel key bij dit traject. Want hoewel je mij uiteraard ook zakelijke vragen mag stellen ten aanzien van marketing of strategische keuzes, gaan we geen basis businesscoaching-modules doen.  Voel je vrij om een matchcall te boeken. Je krijgt dan een aantal voorbereidende vragen en mocht ik zien dat jij wat anders nodig hebt dan dit traject, dan help ik je graag naar de plek waar die hulp voor jou beschikbaar is.

Hoeveel coachingscalls krijg ik?

Je hebt een kickoff sessie met Human Design reading van 1,5 uur en jij krijgt elke maand een uur coaching. Dat is totaal 7,5 uur. Je kunt ervoor kiezen om jouw reguliere coachuren elke maand in 1 coachsessie op te nemen. Of te splitsen in 2 sessies van een half uur. Dat mag jij telkens zelf bepalen, want jij krijgt direct toegang tot mijn agenda. Daarnaast heb jij mijn support tussendoor via WhatsApp wanneer je een vraag hebt of ergens tegenaan loopt. Zodat je lekker snel kunt schakelen, ‘cause i love resultaat!

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This