fbpx

Ik zoek 3 mensen voor een nieuw aanbod. Ben jij er daar 1 van?

door | dec 11, 2023 | Blog | 0 Reacties

Een nieuw aanbod… Boy oh boy.

November (en reeds daarvoor) stond bol van de shifts en de verdieping. Van de heling ook, maar dat heb je waarschijnlijk al meegekregen uit mijn eerdere mails en podcasts. Ik heb mooie boodschappen gekregen, schoppen onder m’n energetische hol en een hele hoop helderheid over mijn eigen pad.

Uit al deze zaken is iets heel moois ontstaan, wat ik graag de wereld in wil helpen.

Het is tijd, ik ben er klaar voor.

En ik hoop jij ook….

Want ik ga meer doen met mijn spirituele stuk.

Nog meer.

Meer de lagen van de energie in.

Terwijl ik lekker praktisch en aards blijf werken met wat jij hier nodig hebt om jouw leven letterlijk te leiden.

En daar ga ik het volgende mee doen:

Ik zoek 3 mensen die bereid zijn om met mij na de kerstvakantie te ervaren, te leren, te voelen, en te gaan doen.

 

Dit aanbod is geschikt voor jou, wanneer jij:

 • Een vrouwelijk ondernemer bent met een groot hart, die met haar werk mensen wil helpen (en de manier waarop boeit geen ster, als je maar een drive voelt om de wereld een beetje mooier te maken)
 • Je bent serieus over jouw werk en bent hier niet om een stichting draaiende te houden (enig ambitie om geld te verdienen moet er wel zijn , ook al gaan we niet voor de “million dollar bizz”-vibe 😉)
 • Je voelt dat er meer in je zit, maar op dit moment komt het er niet genoeg uit
 • Mensen helpen zit zo in jouw bloed, dat je het soms moeilijk vindt om nee te zeggen, wat jou teveel tijd en energie aan het kosten is
 • Je kent de basics van ondernemen en je hebt al klanten (gehad). -En nee, je hoeft niet heel veel omzet te draaien-
 • Je bent bereid om toe te passen wat je krijgt vanuit dit programma
 • Je houdt van humor en een praktische benadering
 • Je houdt van spiritualiteit (je hoeft het niet helemaal te begrijpen overigens)
 • Je bent bereid om mij feedback en een review op Google te geven na afloop van dit programma

Jij krijgt van mij:

 • Een live, online Human Design sessie van 1,5 uur (met opname en handig PDF als naslagwerk). Hiermee heb jij jouw succesformule voor de rest van jouw leven in handen als het gaat om hoe jij het beste besluiten kunt nemen in alles wat je doet.
 • 2 losse coachsessies van een uur, waarin we werken met wat er op dit moment speelt in jouw business (en in jouw leven, want die 2 gaan hand in hand)
 • Een energetische live online sessie van een uur, waarin we samen jouw grootste blokkade opspeuren die op dit moment in de weg staat naar dat wat jij graag wil (en wat is dat dan, wat jij graag wil? 😉). Je krijgt van mij een persoonlijk etherisch oliemengsel toegestuurd, waarmee je deze blokkade thuis te lijf gaat
 • Een distant healing, waarmee ik jou op afstand met de benodigde energie help los te laten wat niet meer dient. En om af te kunnen stemmen op wat wel voor jou bedoeld is
 • Een “schrap” sessie. Dat is meer een business-sessie (ook circa een uur), waarin ik samen met jou kijk waar jij wilt schrappen. In je business, maar misschien ook in jouw persoonlijke leven. We maken samen een focus-plan voor het komende half jaar, zodat je gericht te werk kunt gaan om de business (en het leven) te kunnen manifesteren wat jij graag wil

De sessies zullen ongeveer elke 2 weken plaatsvinden. Je plant ze zelf in mijn agenda op een dag en tijd dat het jou ook schikt.

En nog veeeel meer

Daarnaast krijg je toegang tot de online kennisbieb “Business on your Terms Bullet Speed”. Een video-, en audiobieb die zijn strepen al meer dan verdiend heeft in het weergeven van de kennis en kunde die jij op dit moment nodig hebt.

Coaching on demand, noem ik het weleens gekscherend.

Denk aan allerlei video’s over marketing etc. Masterclasses over allerlei belangrijke ondernemerstopics door experts in de markt. Maar ook tref je daar bijvoorbeeld hypnose sessies (zo vind je bijvoorbeeld jouw echte ideale klant via hypnose) en een toffe ademsessie.

Wat jij nodig hebt, staat allemaal in deze bieb. En je kunt dit volgen wanneer je maar wilt, want je hebt 24/7 toegang zolang je bezig bent met dit programma (wat ongeveer 2 a 3 maanden zal zijn).

Voor de 3 personen die met mij dit avontuur willen aangaan, vraag ik een bijdrage van 297,- (exclusief btw). De losse delen uit dit programma zorgen voor hele mooie shifts, kun je nagaan wat alles in één programma voor jou kan doen!

Dit gaat je een enorme boost opleveren in jouw business, zeker weten 😉

Er is nog geen passende naam bedacht, dus mocht je ideeën hebben en die willen delen? By all means do! Ik ben er zelf niet heul goed in, in catchy namen verzinnen voor mijn programma’s (ieder z’n talent haha).

Ben jij een van deze 3 personen die dit avontuur na de kerstvakantie (9 januari) met mij aan durft te gaan? STUUR MIJ DAN EEN MAIL. Dan plannen we samen even een momentje in om te kijken of we de juiste match vormen.

Twijfel jij nog of dit voor jou is, zou je mogelijk wel mee willen doen, maar heb je nog een vraag? Stuur dan gewoon ook even een mail. Dan beantwoord ik die met liefde, voordat jij een besluit kunt nemen.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This