fbpx

Doe Lekker ff Niet Normaal
drie daagse online training

1 scaled

Doe Lekker ff Niet Normaal- drie daagse online training

Is er tegen jou al jouw hele leven gezegd: ‘Doe jij nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg?’

En ziet jouw familie ook nog steeds niet de potentie die jij in je hebt om met jouw bedrijf naar die tonnen omzet te kunnen groeien (je weet wel, die tonnen jij wel voelt maar ook eigenlijk niet echt gelooft)? Vaker dan je lief is maken zij jou (onbedoeld) nóg onzekerder met hun ‘zou je dan nou wel doen‘s’, wanneer je hen vertelt over jouw nieuwe ideeën of plannen. Terwijl je nou hoopte dat zij jou even kunnen steunen om een stap te kunnen maken naar meer. Dat je het vertrouwen even bij jouw loved ones had kunnen “lenen”, totdat je het zelf weer helemaal kon voelen.

Wees eens tevreden met wat je hebt’ was vroeger thuis een gevleugelde uitspraak, wanneer ik als kind vroeg om meer. Toen het over snoep ging of speelgoed, snapte ik die zin wel. Maar die zin klopt niet meer voor mij. En volgens mij klopt hij voor jou ook niet..

  Dit wat jij en ik willen met ons bedrijf, met ons werk en met ons leven, is grootser. Belangrijker. Out of the ordinary and then some.

Jij wilt succesvoller en gelukkiger jouw meest ECHTE bedrijf neerzetten. Eentje die recht uit jouw hart komt, waar je zegt wat je werkelijk wilt zeggen. Niet meer hoeft te kauwen op een podcast, post of tekst. Omdat je je zo vrij en begrepen voelt door jouw echte ideale klanten, dat je je niet suf hoeft te schrijven en weer doorstrepen. De opname hoeft te stoppen, omdat het weer ‘niet goed genoeg is’. Of omdat je bang bent dat jouw moeder of partner er iets van gaat vinden, als je een persoonlijk verhaal deelt….. 

Die echte klant die jij te bedienen hebt, die weet precies wat jij bedoelt en die heeft jouw verhaal nodig. Geloof mij maar.

En jij hebt een bedrijf nodig, waar je dag in dag uit met een dikke glimlach in zit te manifesteren like a mofo. Continue klantenstroom kunt ervaren en het leven van die mensen positief kunt veranderen. Een bedrijf waarmee je geen zorgen meer hebt over geld, waar je je gesteund voelt door jouw partner. Die jou begrijpt, ziet en het gevoel geeft dat jij er ook toe doet met je ambities. 

Terwijl je ondertussen de wereld naar een hoger bewustzijn helpt.

En hoe jij het wilt hebben, dat ziet er een tikkie grootser uit dan hoe het nu is.  

Mijn naam is Madelon Rijkers

En als ik vroeger normaal had gedaan wat iedereen van mij verwachtte, was ik nu dood geweest. 

Hatsaaa, lekkere binnenkomer hè? Maar toch waar genoeg om even tegen je te zeggen. Genoeg daarover, want we gaan iets tofs doen. Jij en ik.   

Listen up. 

Misschien herken jij dat wel

Ik ging als klein meisje lekker onbevangen de wereld in. Met mijn grapjes, jolly persoonlijkheid en talenten. En vaker dan mij lief was stootte ik mijn neus. Ik was te luid, te druk, te direct, te… nou noem het hele scala maar op. 

Totdat ik al snel leerde: doe nou maar normaal… dan vinden zij mij aardig en hoor ik erbij. Mag ik meedoen. Thuis, op school, in de maatschappij. 

Waarschijnlijk ben jij, net als ik,  al heel lang uit dat normaliteits-juk gebroken (good for you!). We werden ondernemer en gingen een eigen pad lopen. Deden wat niemand in onze omgeving deed. Werd het ons afgeraden,  maar bleven we onze eigen keuzes maken. Maar zo af en toe, op van die cruciale momenten in jouw bedrijf en jouw leven, popt dit stemmetje weer op. Zit het je in de weg bij de Belangrijke Beslissingen des Levens. En het is tijd om dat eens even naar de 3.0-versie te trekken en echt niet meer te doen wat er van jou wordt verwacht.

En nu wordt het interessant om even goed op het puntje van je stoel te gaan zitten en te luisteren naar wat ik met jou te delen heb.

Hoe vaak zeg jij niet wat je werkelijk wilt zeggen tegen partner, vriendin of in die Insta-post? Slik je woorden en meningen in, omwille van de goede lieve vrede? 

Hoe vaak laat jij je tegenhouden in het nemen van een besluit door niemand anders dan jezelf en de angst in jouw lijf? 

Wanneer voel jij een ja, maar hoor je jezelf een nee zeggen, omdat je denkt dat het niet het juiste moment is? Dat je eerst nog…., voordat je…..?

Hoe vaak vrouw?

Je staat voor een groeispurt in 3,2,1…

Een level van ondernemen dat je nog niet kent. So far draai je lekker jouw bedrijf en bent er succesvol mee (althans, zelf voelt het als: het is geen totaal fiasco geworden). Je hebt al lekker wat omzet. Een paar mooie reviews van klanten die blij zijn met jouw hulp. Maar je voelt van binnen dat er veel meer in jou zit dan er nu uitkomt. Jij wilt graag naar dat volgende level.  

Maar het komt er niet uit en daar snap je geen bal van. Je hebt geen idee hoe dat volgend level er dan eigenlijk uit zou moeten zien. Als je al eens een gedachte hebt over een andere ideale klant gaan bedienen, of dat je graag meer intuïtief zou willen werken, word je direct getergd door de “hoe dan”-vraag. Die jou weer helemaal uit die energie haalt. 

Je voelt al een tijdje aan alle kanten dat er “iets” aan je trekt. Iets aan je knaagt. Iets dat langzaamaan invloed begint uit te oefenen op alles wat je doet. Je begint acties uit te stellen, hebt liever een vrije dag dan dat je werkt. Voelt je afgeleid middenin een gesprek met een klant. 

Waardoor je een beetje uit je balans raakt.  

Wiebelig wordt.  

Gaat zoeken naar oplossingen die het keer op keer niet voor je blijken te zijn.  

En waar het nou aan ligt? Geen idee. (Tuurlijk wel!)  

Klanten vinden blijft een beetje hangen op dit niveau

Je komt maar niet voorbij dat aantal nieuwe klanten per maand. Jij raakt steeds meer gefrustreerd en onzeker. Kan je het eigenlijk wel? Zo’n next level bedrijf draaien? Wat is nu de bedoeling met dat bedrijf, met jou? Je dacht dat je ‘er’ wel was nu. 

Die energie neem je lekker mee naar de eettafel thuis, waardoor je daar ook weer meer shizzle te verwerken hebt. Net even te ongeduldig met je kind die zijn bord niet leeg eet. Net even te geïrriteerd en passief agressief met keukenkastjes slaand, omdat jouw partner niets begreep van een idee wat je even dacht te delen (stom, je voelde meteen alweer waarom je dit nooit moet doen…).

En met dat alles in je hoofd stap je de volgende dag weer jouw dagelijkse leven in.  

Dat wiebelige, gefrustreerde komt omdat je “nor-maal” zit te doen. Je nog teveel vasthoudt aan wat je kent en wat jij denkt dat je zou moeten doen of zeggen. Vooral in jouw bedrijf. 

Ik ga je bij deze vertellen dat je dat niet meer hoeft te doen

Want het is een van de allergrootste problemen die er op dit moment voor zorgen dat jij niet verder komt. What got you here won’t get you there. 

Maar no worries, we gaan de eerste stappen zetten naar dat ware bedrijf van jou, die echte bedoeling en level up in deze driedaagse training “Doe lekker ff niet normaal”. 

Custom made voor ondernemers zoals jij.  
Met potentie, met een missie, met een hart. Groter dan soms goed voor ze is 😉.  

Nee ik ga geen hele alinea besteden aan de ‘zie wat er allemaal voor jou mogelijk is als je meedoet’-lofzang. Want heel eerlijk, ik weet zelf niet eens wat er allemaal nog meer mogelijk is. Ik weet alleen waar ik al ben gekomen en jij ook kunt zijn, als je het aandurft om mee te doen. Totale vrijheid, op alle vlakken in jouw leven. Deze moet je voelen. Jij wilt hierbij zijn of niet.  

It’s gonna be magic. Touch of zweverig, druppeltje magie en a whole lot of praktische toepassing.  

Wat we gaan doen?

Ja, dat zie je wel als je meedoet. Want dit is niet voor iedereen. Deze moet je echt voelen. Maar ik ga je 3 dagen lang meenemen via een dagelijkse live masterclass naar een hele toffe wereld binnen handbereik. Heb ik moeilijke vragen voor je waar je hoofd van gaat tollen en je pen van blijft schrijven met allemaal bruikbare nieuwe informatie.

Ga ik je uitdagen om dieper te gaan, besluiten te nemen in jouw bedrijf, jouw relatie, jouw klanten en wat zich nog meer aandient in die 3 dagen. Je gaat hoe dan ook stappen te zetten naar een bedrijf dat jij werkelijk te leiden hebt.  

Ik ga er geen geld voor vragen (zou ik wel moeten doen, want de waarde gaat voorbij de 1000,00), maar ik vertrouw erop dat jij ambitieus genoeg bent om ook zonder te betalen te komen halen bij mij wat jij nu nodig heb. You’re gonna pay attention, even if you don’t pay. En ik ga er voor zorgen dat het de moeite waard gaat zijn. 

Want ik weet dat je bij lange na nog niet doet wat je werkelijk te doen hebt. En ik weet hoe graag jij wil dat jouw naam een legacy oplevert, ver nadat jij jouw ogen gesloten hebt en alweer aan een nieuw leven gaat beginnen. 

Zet in je agenda (en meld je aan via de knop hieronder, anders heb je er nog geen klote aan) dat jij en ik een date hebben. Drie dagen lang (kun je niet, no worries. Ik zorg voor een replay). En maak je klaar voor een magisch jaar. 

R

24 mei 9:30-10:30

R

25 mei 9:30-10:30

R

26 mei 9:30-10:30

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This