fbpx

Dat doelen-gedoe is helemaal niet zo helpend voor jouw business als jij denkt…

door | feb 5, 2024 | Blog | 0 Reacties

Januari laten we alweer achter ons. And i don’t know about you, maar iedere keer als ik mijn social media opende afgelopen weken werd ik helemaal overschreeuwd door iedereen die iets riep over doelen en LET’S GO!

Het gaf mij hartkloppingen en een opgejaagd gevoel en dat gevoel wil ik nooit meer hebben in mijn bedrijf. Dat heb ik achter mij gelaten.

Ik doe het echt anders.

En hoewel ik het helemaal eens ben met de stelling: als je niks doet, dan gebeurt er niks. Ben ik het toch niet eens met dat keiharde nieuw jaar, nieuwe doelen-gedram van iedereen. Omdat ik niet geloof dat dit voor jou de beste weg is naar een succesvolle business.

Let me explain.

Jij bent een vrouw die het altijd zelf heeft moeten doen. Het was eigenlijk geen keuze. The how and why laten we voor nu even buiten beschouwing (want die gaat al terug naar jouw kindertijd). Maar je doet het.

Je bent een tante die weet aan te pakken. Slachtofferschap heb jij een grafhekel aan. Je pakt elke verantwoording voor jouw eigen handelen. Is er shizzle aan de knikker? Zal jij altijd degene zijn die als eerste kijkt naar haar aandeel in het geheel.

Hands on mentaliteit is jou op het lijf geschreven.

Ben jij een racepaard?

Maar ook jij hebt momenten dat je iets spannend vindt. Misschien een beetje wegduikt. En dat heeft vast een hele goede reden, want zo zit jij niet in elkaar. Dus zegt het iets over het werkelijke probleem in jouw bedrijf.

Als je een beetje op mijn klanten (en op mij) lijkt, dan ben je een racepaard. Sta je al in de startblokken, voordat de andere deelnemers aanwezig zijn. Maar veel te vaak werk je je helemaal kapot op die racebaan. Wakkert al die inspiratie iets in jou aan, dat juist heel afbrekend werkt voor jouw energie.

Wanneer je jezelf vindt in een positie dat je keihard alles doet wat je geleerd hebt in het ondernemerschap, vol probeert te racen, maar je lijkt niet verder te komen naar dat volgende level….

Doelen of de juiste vragen stellen

Dan mag je jezelf andere vragen gaan stellen 😉.

Laat mij jou de juiste vragen stellen, wanneer je met mij een matchcall gaat doen.

Ik heb weer plek voor twee 1:1 klanten. Boek hier jouw matchcall om te zien of de samenwerking met mij de juiste weg is voor jou naar die succesvolle business. And if not? Dan verwijs ik je met liefde door naar een van mijn gewaardeerde collega’s.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This