fbpx

Doe jij dit ook?

door | apr 17, 2023 | Blog | 0 Reacties

Ik was laatst eens aan het terugscrollen naar het allereerste begin van mijn Instagram carrière. Ik kan je vertellen, dat ging heeeeel ver terug.

Een van de eerste foto’s die ik ooit op insta plaatste was deze.

IMG 7677

Ik moest er zo om lachen! Weet je waarom?

Ik was net begonnen met ondernemen (2016) en dacht dat ik eerst weer aaaaaaaaaal mijn boeken moest gaan lezen (lees: uit mijn hoofd moest leren) van mijn opleiding Maatschappelijk Werk. Ik ging mensen helpen (iedereen by the way). En dt boek leek mij een bare necessity om te kennen.

Vol goede moed was ik drukker met lezen dan met ondernemen. Maar deelde het wel op de social media.

Hoewel ik op dat moment nog niet het flauwste idee had wat ondernemen inhield. Dat proces duurde overigens nog minimaal een jaar, voordat ik echt stappen kon zetten. Dat verhaal vertel ik je nog wel eens.

Ik wilde deze foto even met je delen, omdat ik het zo vaak zelfs nog zie bij mijn klanten. Eerst iets, voordat….

Terwijl ze vaak al klanten hebben. Een bedrijf runnen.

Maar voelen dat er een diepere, andere laag aangeboord mag worden. En blijkbaar kun je geen ander soort mensen helpen dan die je nu hebt, als je niet eerst weer je hele boekenkast gaat doornemen of al je opleidingsmappen er weer eens bij pakt.

Of een hele nieuwe training gaan doen trouwens, inclusief nieuwe map.

Ik kan je vertellen: ik heb daarna menig boek verslonden (boekenkasten vol!). Maar ben altijd aan het ondernemen gebleven. Die dingen gaan prima samen 😉

Hoe is dat proces voor jou? Denk jij ook vaak dat je eerst (weer) een opleiding moet doen?

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This