fbpx

Doe jij al aan “free flowen” in je bedrijf? Of zit je vast?

door | jun 14, 2021 | Blog | 0 Reacties

Ik schrijf dit blog, terwijl ik om 6:30 in een tuinstoel zit te genieten van de opgekomen ochtendzon en allemaal fluitende vogels om mij heen. Ik merk dat ik hier heel zen van word en die vibe neem ik graag mee de dag in. Want zo ontspannen stond ik namelijk niet op uit mezelf. 

Inmiddels weet ik heel goed wat ik nodig heb en hoe ik dat krijg binnen een gezin met 4 personen, een bedrijf en de rest. Ik maak tijd, waar geen tijd lijkt. Ik neem vrij waar anderen doorbeuken. En het blijkt allemaal te kunnen. Heerlijk vind ik het.

Vandaag staat er een live sessie met mijn ondernemers op het programma. Normaal gesproken staat er een thema centraal of heb ik wat killer-opdrachten voor hen om de business een spurt omhoog te geven. Maar vandaag ga ik iets anders doen. Net besloten. 

Ik volg al een maand of 2 een intuïtieve coach-opleiding. In a nutshell betekent dat, dat ik niet alleen ingetuned ben op mijn eigen intuïtie (hogere zelf, spirit, ziel, whatever geef het een naam) maar ook op die van De Ander. Letterlijk dus communiceren met de intuïtie van de tegenpartij. 

Tof jongen! 

Maar ook een beetje spannend om te zeggen. Want ergens roept dat stemmetje (gaat nooit weg) dat het te vage sh*t is. Dat mensen gaan roepen dat ik een bosheks ben. Mij niet serieus gaan nemen. Ik mezelf misschien wel niet meer serieus ga nemen. Wat als ik het niet goed kan?

Jaja, als je dacht dat het in mijn hoofd anders gaat dan in die van jou… forget it! En het gaat nooit over. Maar ik hoef dus niet te handelen naar die stemmetjes. 

Want daar zit het verschil. 

Ondanks dat ik het zelf heel spannend vind, ga ik vandaag een free-flow sessie geven. Zij mogen vragen (ask me anything) en ik ga erop invoelen. Wedden dat daar goud omhoog komt? Want tot nu toe werkt deze shizzle fantastisch. Hebben ze overigens geen last van hoor. Want ik ben een invoeler die tegelijkertijd voelt en doorlult. Blijkt ook te kunnen. Ik hoef niet 5 minuten met mijn ogen dicht te gaan zuchten. Ik blijf wel gewoon mezelf, ja?

Zo had ik laatst een gesprek met iemand over de toekomst. Ik kreeg het woord Australië in mijn hoofd door, terwijl ik met mijn cocktail luisterde naar haar verhaal. Dus tegenwoordig vraag ik er maar naar of dat ergens landt. Want het was voor mij heel onlogisch. Ik heb niks met dat land. 

Ze was aan het delen dat ze graag in een dorpje wat meer landelijk wilde wonen. Beetje de drukke stad uit. Meer groen. Maar het bleek dat de echte wens Australië was. En dan zo’n bevestiging krijgen is dan heel lekker voor iemand. En voor mij (yesss, nailed it!).

Want echt groots durven dromen is zelfs voor mensen die dat al best goed kunnen nog een stap. Zeker als het gaat om persoonlijke dingen. Maar het is oh zo belangrijk om jouw intuïtie/ziel/hogere zelf de ruimte te geven en er maar gewoon achterna te gaan. Dat gaat over lotsbestemming. Daadwerkelijk doen wat de bedoeling voor jou is. Hoe onlogisch dat misschien soms is voor jouw omgeving. Of voor jezelf for that matter.

Je merkt, ik zit in ‘zo’n bui’. 

Nu hoef jij niet bang te zijn. Jij hoeft niet naar Australië. Maar ik durf te wedden dat jij ook wel wat dromen hebt die steeds terugkomen. Waarvan je stiekem denkt, dat zou gaaf zijn! Mark my words, je mag er iets mee. 

Want het volgen van die broodkruimels, die als de “hoe” leiden naar die droom, is magisch. Het geeft ruimte, oplossingen, nieuwe inzichten en vooral diep geluk. En dat kan alleen maar als je dat stemmetje durft te volgen. Die ene die altijd heel zachtjes fluistert: ‘Psst, ik ben hier. Het is oké, je mag dit zelf bepalen’. 

En keuzes maken die ondersteunen wat JIJ werkelijk wil, dat is mijn specialiteit. Niet meer luisteren naar wat anderen voor jou willen, van jou willen en niet meer willen. Het gaat over jou en hoe JIJ het allemaal wil hebben. In je bedrijf EN in jouw leven. En die keuzes gaan goud opleveren als je ze gaat maken. 

Om jou daarbij te helpen ga ik de gratis Midzomer Boost Your Business workshop geven op 18 juni a.s. 

Jazeker, helemaal voor ondernemers. En helemaal om jouw bedrijf die boost te geven voor de 2e helft van dit jaar. Alleen niet op de manier die je wellicht gewend bent van een businesscoach. 

In deze workshop ga ik met jou delen:

  De belangrijkste 3 valkuilen die jij als ondernemer moet weten om echt succesvol te zijn op ALLE fronten met jouw bedrijf (en die bijna geen enkele businesscoach je vertelt)

  Hoe je die “tis-nie-goed-genoeg-stem” tackelt en je gewoon lekker je eigen regels kunt maken en door kunt groeien in jouw bedrijf (halloooooo omzet), terwijl je minder hard werkt

  Welke stap cruciaal is voor jou om direct te gaan zetten, zodat je hyperfocus hebt en de boel niet steeds als een kaartenhuis in elkaar blijft zakken voor de 2e helft van het jaar

Klik hier om er meer over te lezen en om je direct gratis aan te melden.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This