fbpx

Dit wordt me toch een wazige blog! 😉

door | jan 18, 2021 | Blog | 0 Reacties

Ik word elke dag wakker met een liedje in mijn hoofd.

I shit you not. 

Ik word elke dag wakker en dan speelt er gewoon random een liedje af in mijn hoofd. Alsof je de radio aanzet. Ik hoef het serieus niet eens een leuk liedje te vinden. Het is alles tussen Ginuwine’s “Pony” en Guus Meeuwis met “Het is een nacht”. 

Vroeger had ik dat nooit durven zeggen. Bang dat ze de mannen in witte jas zouden bellen om mij op te halen. Maar het is gewoon een hilarisch ding van mij. Ik heb ook geen idee hoe dat komt. Maar het wordt tijd om hier eens te kijken wie dat nog meer heeft (zo mail me, please!).

Het maakt ook geen bal uit waar het vandaan komt en of het normaal is of niet. Ik heb al genoeg meegemaakt in mijn leven om te weten dat “normaal” niet bestaat. Normaal is ook maar een mening. 

Tegenwoordig haal ik er maar het beste uit, uit dit gekke-ding-van-mij. Doe er soms zelfs een klein dansje op in de badkamer. Tenzij het Guus Meeuwis is, want ik kan helemaal niks met Nederlandse muziek. En dan is die radio in mijn hoofd bloody annoying. Hazes (senior dan hè) kan  ik nog wel hebben en dan keihard ‘OOOOHOOOO en dit is de lââtste keer..’ meezingen. 

Maar dat ik dit nooit deelde kwam voort uit: niet anders willen zijn. Niet op die manier willen opvallen. Wat zouden ze (wie is ‘ze’?) wel niet van mij denken?

En die gedachte wil ik niet meer hebben. Nooit meer. 

Dat gun ik jou ook. 

En daarom ben jij uitgenodigd voor een speciale online Ochtend met Madelon op vrijdag 22 januari a.s. van 10:00-11:30. Waarin ik het onder andere ga hebben over:

  • Waar het nou toch vandaan komt dat je de mening van anderen zo belangrijk bent gaan vinden
  • Waarom het je tot nu toe niet lukt om die mening naast je neer te leggen
  • Waarom het voor jou van levensbelang is dat je dit wel gaat doen
  • Wat je dan precies kunt doen om de mening van De Ander te tackelen en jouw eigen leven te gaan leiden, op een manier die jij wil

Ik hou ervan om de praktijk op te zoeken, zodat je het geleerde direct kunt toepassen. Want het ontbreekt je vaak niet zozeer aan kennis, maar aan de praktische vertaling naar jouw situatie en leven. Daarom ga ik die ochtend ook hotseat-coaching doen. Jij kunt jouw vraag stellen en wordt er door mij op gecoacht. Je mag ook lekker komen luisteren en kijken.

Mijn klanten roemen mij altijd om het praktisch vertalen van ingewikkelde vraagstukken, waardoor zij letterlijk kunnen doen wat nodig is. En dat talent wil ik graag met jou delen op deze ochtend. Het wordt dus geen eenzijdige kennis-spuierij. Maar we gaan echt de diepte in met real life situaties en praktische tips. 

Ben je erbij? Ik beloof dat ik niet zal meezingen met het liedje in mijn hoofd, goed?

Reserveer hier jouw plek en ontvang van mij direct de link naar de call. Er komt GEEN replay

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Voor jou, als je deze even heel hard nodig hebt - Madelon Rijkers - […] Ik werd vanmorgen wakker met dit gedicht in mijn hoofd. Wat gek is, want in mijn hoofd speelt meestal…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This