fbpx

Dit ding levert mij geen wilde vrijpartij op 🙂

door | jan 4, 2021 | Blog | 0 Reacties

Het is zondag en ik zit nog ongedoucht in mijn fluffy ochtendjas. Die het equivalent voor mijn man belichaamt van de roze onesie. Een ding is zeker aan dit grijze geval: het gaat mij geen seks opleveren. 

Het levert mij wel warmte en zo’n heerlijk comfortabel gevoel. En ik zeg het je eerlijk, die vind ik ook prima 😉. 

Want, ondanks dat dit fluffy gewaad (of een van de vele lelijke kledingstukken uit mijn kast) mij niet in een goed daglicht zet voor De Ander, word ik er wel heel blij van. En dat telt net zo hard mee. Ik vind niets zo lekker om mijn joggingbroek aan te trekken met een slobber-hoody. Niet chique. Maar ja, er gebeurt ook weinig chiques. Het gaat vooral om concessieloos voor jezelf durven kiezen, ook al kijkt de ander je met afschuw aan. I really don’t care. 

Ik ben namelijk alles. Ik ben dat afschuwelijke gedrocht in een roze onesie EN ik ben de boss-lady die fully dressed de kamer kan betoveren. Ik ben ALLES. Dus ook dat. Deal er maar mee. 

Op het moment dat jij jezelf volledig durft te omarmen, met al jouw lelijke en mooie dingen, pas dan wordt het leven mooi. Je niet meer zo druk maken om wat iedereen allemaal van jou vindt. Te beginnen met thuis. Maar dan moet je ook eerst met jezelf dealen. Die accepteren voor wie zij is. Dik en dun, goed en slecht, dom en slim. Alles. Het geeft een ongelofelijk rust in je hoofd. En ruimte om andere dingen te laten groeien. Een leuk leven bijvoorbeeld, om maar wat te noemen.

Om je direct een vliegende start te laten maken dit jaar, ben ik in de Doe Lekker ff Niet Normaal-community (op Facebook) op dit moment al mijn waardevolle tips weer aan het delen, die ik in februari 2020 gemaakt had. Die gaan over voor jezelf leren kiezen. Jezelf een leuker leven gunnen. Laagdrempelig en praktisch. Zodat je alvast een stapje kunt zetten naar het leven, waarin jij de regels bepaalt. 

Sommige tips zijn wel met een disclaimer omdat de wereld, in de maand na het plaatsen van de tips vorig jaar, op z’n kop ging. Horeca en winkels dicht, visites en feestjes mochten niet meer. Maar het zijn waardevolle tips en ik voelde dat ze deze maand ook voor jou nog een keer van waarde kunnen zijn. februari-tips in januari. Bij mij kan alles.

Ik wil je ook meteen de uitnodiging doen om te kijken wat er wel kan i.p.v. niet. Het is een levensmotto geworden voor mij en heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Vooral in het afgelopen jaar heeft dit motto mij geholpen creatief te denken binnen de kaders (die ik niet kan beïnvloeden), zodat ik er goed en blij doorheen kon komen. 

Zodra je leert kijken naar mogelijkheden, wordt de wereld jouw speeltuin. En dat is wat ik jou zo heel erg gun in het aankomende jaar. 

Wil jij ook toetreden tot de besloten, gratis community en gebruik maken van 29 tips? Klik dan hier om je aan te melden.

Elke dag rond 8:00 komt er een video in deze groep vrij, waar ik inzichten en de tip in deel. Ik doe dit dan ook ALLEEN in die community en niet bij de andere kanalen. 

Onder het bericht met tip en video kun je jouw vraag, inzicht of opmerking delen, zodat ik deze maand met je mee kan kijken om je een vliegende start te geven in 2021. 

Doe jij mee?

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This