fbpx

De manier die wèl voor haar werkte

door | jan 31, 2022 | Blog | 0 Reacties

Ze keek mij met grote, roodomrande ogen van het huilen aan. ‘Niemand heeft het ooit op deze manier tegen mij gezegd, maar ik geloof dat ik het eindelijk snap waarom het tot nu toe niet lukte‘.

Jaren had zij geworsteld met een probleem.

Omwille van de privacy van mijn klant ga ik je natuurlijk niet de inhoud van ons gesprek vertellen. Maar het ging om een probleem binnen een thema dat veel van mijn klanten hebben. En waarvan zij zelf niet doorhebben hoe groot de rem daardoor op hun bedrijf is.

De moraal van het delen van haar zin is, dat een van de belangrijkste waarden in mijn trajecten eerlijkheid is. I call ‘em like i see ‘em. En dat is niet altijd makkelijk.

Maar wel nodig.

Wanneer ik iets voel en zie bij jou, krijg je dat van mij te horen. Ik ben nu eenmaal ijzersterk in aanvoelen waar de crux van jouw probleem ligt. Ik geloof oprecht dat door eerlijk te vertellen aan jou wat ik bij jou waarneem, jij in staat bent om enorme stappen te gaan zetten in jouw bedrijf.

Maar ook in jouw leven.

Want het één is onlosmakelijk verbonden met het ander.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Ik pleit daarom voor the real deal.

Want weet je, heel vaak zijn het niet per definitie business-problemen die er spelen. Maar persoonlijke struggles, die ervoor zorgen dat het in jouw bedrijf ook helemaal vastloopt. En ik help jou met beiden. Want ik geloof heel sterk in en/en. Jij als mens bent ondernemer en vice versa.

Dus gaat het ook over beiden in mijn mentorship-traject.

Wat daar zo tof aan is? Niet alleen gaat de business groeien en trek je klanten aan op een manier die echt bij jou past. Maar ook jij bent een gelukkiger mens, thuis. Maakt daar ook keuzes die veel beter bij jou passen.

Want succesvol zijn in jouw bedrijf gaat wat mij betreft hand in hand met jouw persoonlijke geluk.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan eens een vrijblijvende matchcall en laten we samen kijken wat er voor jou nodig is om zowel op persoonlijk als zakelijk vlak succesvol te zijn. Wedden dat er voor jou ook een dijk van een inzicht in zit?

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This