fbpx

De Community voor Ambitieuze Mensenhelpers 

De Community voor Ambitieuze Mensenhelpers 

Wat als er een plek was, waar jij schaamteloos jezelf kon zijn?

Waar je anderen ontmoet die dezelfde vragen hebben en antwoorden zoeken in ondernemerschap en het leven

Zodat je je niet meer dom voelt maar juist begrepen en gesteund.

Een plek waar je mag uitspreken wat je werkelijk zou willen in jouw bedrijf…

In jouw relatie.

In jouw leven.

En die ook nog voelt als thuis, omdat je omringt wordt door gelijkgestemden. En die jou helpt om (naast de juiste antwoorden voor jouw bedrijf, relatie en noemhetmaarop) ook de motivatie, steun en inspiratie te vinden om steeds weer een volgende stap te durven zetten als ondernemer.

Je bent een echte mensenhelper

Groot hart en grote ambities. En meer dan eens heb je je neus gestoten, omdat die combinatie niet voor je werkte. Teveel gratis weggegeven aan klanten en familie. Te vaak je schuldig gevoeld omdat je geld verdiende met datzelfde ‘mensen helpen’. Moeite (gehad) met salesgesprekken. Gelukkig ligt die tijd een beetje achter je en ben je gekomen waar je nu staat.  

Een mooi bedrijf dat een leuke omzet draait met tevreden klanten die mooie reviews achterlaten op google. 

En je hebt het idee alsof je al aardig uit de kaders gebroken bent die jou vroeger klein hielden. Er is tegen jou vast ook vaak gezegd vroeger: doe nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg. 

Maar ondanks dat je daar op deze leeftijd steeds minder gehoor aan geeft, zit het je toch nog in de weg in het najagen van jouw echte dromen. Jij wil meer dan dit. Meer omzet, meer vrijheid. Meer jij in jouw bedrijf. Je bent er nog niet. Je merkt het aan dat knagende gevoel in je buik. De gedachten in jouw hoofd die een tof idee geven, maar het meteen weer dooddenken. Dat stemmetje dat tettert in jouw oor: wie denk jij wel niet dat je bent??

Je voelt al langer ergens dat je toe bent aan verdieping in jouw aanbod. Een andere ideale klant bedienen of jouw businessmodel omgooien. Misschien wil jij die spirituele kant nog meer omarmen en naar buiten durven brengen. 

Of wil je zelfs een totaal ander bedrijf gaan runnen.

Maar je bent bang

Stelt besluiten uit, in je business en privé. Omdat ze consequenties gaan hebben. Niet “doorgaans” zijn. 

Misschien wordt het geen succes als je jouw aanbod verandert. Misschien gaat het te lang duren, voordat die nieuwe ideale klant op de stoep staat en heb je een geldprobleem. Je weet wat je nu hebt, niet wat je ervoor terug krijgt. 

En misschien word je uitgelachen…. 

Omdat je laat zien wie jij werkelijk bent.

Hoe spiritueel. 

Word je uitgelachen door jouw familie. Door jouw partner. Door jouw vrienden. 

Houdt jouw relatie op te bestaan als je nog meer doorgroeit, omdat je je partner dan ontgroeid bent als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en jullie elkaar gewoon echt niet meer begrijpen…

Maar wat als dat nu precies de bedoeling is? 

Dat je lekker wat zweveriger mag worden en daarmee mag leunen op de energie van het Universum? Dat het de bedoeling is dat je andere klanten gaat bedienen, omdat je jezelf klein zit te houden in jouw huidige doelgroep? Dat je tonnen omzet mag ontvangen, omdat je zulk goed werk doet?

Wat als het de bedoeling is, dat alles op zijn plek gaat vallen wanneer jij de juiste dingen gaat doen in jouw bedrijf.

En… in jouw leven.

Want die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Die plek, die voelt als thuiskomen? Die is er nu.

Welkom in de Community voor Ambitieuze Mensenhelpers.

De community voor ondernemers die voelen dat ze hier op aarde zijn voor meer. Meer mensen helpen, maar ook om meer verdieping en verrijking in hun eigen leven ervaren. 

Dit is de plek waar jij jouw gelijkgestemden vindt. Waar ondernemers met elkaar verbinden en groeien. Waar je geholpen wordt door middel van inspirerende en waardevolle masterclasses, zowel op het gebied van zakelijke als persoonlijke groei. 

Waar je steeds opnieuw praktische vragen kunt stellen zoals ‘Hoe doe jij dat?’. Aan een expert die jou al voor is gegaan. 

Waar je telkens de volgende stap blijft zetten in jouw ondernemerschap, omdat je er moed, kennis en een high vibe kunt tappen. Die zich moeiteloos gaan vertalen naar meer ideale klanten, die werkelijk bij jou passen. Meer omzet, omdat je de juiste dingen voor JOU gaat doen.

En waar je gesteund voelt door zoveel anderen die jou wel begrijpen. En met je mee groeien naar dat volgende level, terwijl zij elkaar helpen naar boven.

Normaal gesproken is toegang tot deze waardevolle community 47,00 ex btw per maand. Maar niet voor jou. Want jij hebt je aangemeld voor mijn training en juist jou zou ik zo graag verwelkomen in mijn community. Omdat we samen stappen gaan zetten, jij en ik.

En daarom is hij voor jou maar 39,- ex per maand. 

(* let op: dit aanbod verloopt over 24 uur en komt NIET meer terug)

Wat gaan we in deze community doen?

Aan het begin van de week zorg ik er persoonlijk voor dat je de week in gaat met motivatie, inspiratie of een hele belangrijke vraag die jij jezelf niet stelt (en wel zou moeten stellen). Zodat je de informatie kunt vinden in jezelf en jouw bedrijf om stappen te gaan zetten naar jouw werkelijke doel (en dat doel hoeft niet eens glashelder te zijn 😉). Zo zorgen we samen voor de juiste frequentie, elke week opnieuw.

Aan het einde van de week vieren we alle successen. Klein, groot, middelmatig. Alles. Om samen de frequentie hoog te houden en vooral te leren wat onze successen eigenlijk zijn. Ik kan je namelijk nu al verklappen dat het zoveel meer is dan een nieuwe klant maken of jouw omzet van deze maand halen. Waardoor je in een hele andere vibe gaat handelen en daardoor andere (betere) zaken gaat aantrekken, zoals klanten en samenwerkingen die passen bij jou.

Iedere maand is er een Q & A. Waarbij jij jouw vraag mag stellen aan mij en je daardoor geholpen kan worden in het nemen van een besluit, het uitvoeren van een actie. Of om simpele tips te krijgen die je direct praktisch toe kunt passen in jouw bedrijf (en dagelijks leven). Geen energielek meer op getwijfel, maar met hyperfocus direct doorpakken.

Ook kun je rekenen op (gast) masterclasses en sessies van mij en andere experts in hun vakgebied. Gericht op zakelijke, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Zodat je als bedrijf, als ondernemer, als mens en vooral als ziel kunt groeien met kennis die je direct kunt toepassen..

En ik ga persoonlijke uitdagingen, fuck-ups en verhalen met jou delen, zodat jij daarvan kunt leren.

Als BONUS krijg jij als community-member standaard 50% korting op producten, zoals de Sterrenbeeld-olie en lippenbalsems.

FAQ

Waar is deze groep te vinden?

Je krijgt na aanmelding een link naar de besloten (Facebook) groep. Daar wordt de community gedraaid. Ook krijg je een linkje naar mijn eigen community-systeem waar je kunt inloggen, die als back up fungeert. Mocht Facebook onverhoopt storing hebben, kan ik je toch gewoon blijven helpen 😉. (* En heb je geen Facebook of wil je niet met jouw eigen account erin? Dan maak je gewoon een account aan en laat je ons weten dat jij dat bent. Dat hoeft geen drempel te zijn om mee te kunnen doen)

Kunnen andere mensen zien wat ik plaats in de groep?

Alleen leden van deze betaalde community kunnen zien wat jij deelt. Ik wil zorgen voor een veilige groep, waar jij vrij kunt delen met anderen. Daar zit ik bovenop.

Kan ik de masterclasses en Q & A’s terugkijken?

Ja, mijn lieve VA zorgt voor een replay.

Wanneer zijn de masterclasses en Q & A’s?

Wanneer je in de community komt, vind je daar een overzicht van alle Q&A-data. De masterclasses zullen “pop-up” stijl zijn. Die data communiceren wij ruim van te voren. Ook zal je toegang hebben tot de replay, mocht je er onverhoopt niet bij kunnen zijn.

Kan ik ook vragen stellen?

Zeker mag jij vragen stellen. Daar heb ik het speciale Q&A moment voor. Dit is echter een laagdrempelige community, waarin ik niet heel diep kan coachen. Mocht je wel geïnteresseerd zijn in diepere coaching op maat, dan kun je even bij mijn Maandelijks Madelon abonnement kijken.

Kan ik ook weer opzeggen?

Jazeker kan dat. Wanneer je voelt dat je eraan toe bent de groep te verlaten (ook als dat na 1 maand al is), mag je ons 2 weken voor jouw volgende betalingsdatum laten weten dat je er uit wilt. Wij zorgen ervoor dat het administratief geregeld wordt.

Mag ik ook weer terug als ik opgezegd heb?

Ja natuurlijk mag je ook weer terug. Enige aandachtspunt is, dat je het dan geldende bedrag gaat betalen. Dat kan dus hoger liggen dan dat jij van ons gewend was. Het actuele maandbedrag vind je altijd terug op deze website.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de community?

In de community mag je zijn zoveel je wilt. Maar ik ben wel voorstander van het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk toe gaan passen. Je hebt het vast al druk genoeg. Q&A’s duren gemiddeld 1-1,5 uur in de maand. Wanneer er een (gast)masterclass is moet je ook een uur rekenen. Ik zorg elke week, aan het begin van de week, dat ik je help met de juiste energie en informatie. En verder is het aan jou wat je er verder uit wilt halen 😉

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This