fbpx

Dacht jij ook dat het makkelijker (en leuker) zou zijn, dat hele ondernemerschap?!

door | nov 29, 2021 | Blog | 0 Reacties

Ik spreek zoveel ondernemers met ambitie en dromen. Die ZO ontzettend freakin’ graag die wereld mooier willen maken. Mensen willen helpen. En zelf vooral ook doen wat ze leuk vinden. Sterker nog, waar ze voor BEDOELD zijn.

Realiteit is dat er geen F*CK terecht komt van die mooie plannen en al die hulp aan anderen. 

Niet omdat ze niet willen. 

Oh nee, dat is het niet. 

Sterker nog, ze gaan eerst nog harder werken. Nog meer dingen doen, waarvan ze hopen dat het aanslaat. 

Maar ze weten stiekem ergens al dat dit het niet is. Wat ze nu doen. Ze zijn een bedrijf gestart en komen erachter dat ze geen flauw benul hebben wat ze nou aan het doen zijn. En voor wie. 

En dan is het feit dat er te weinig klanten zijn die ECHT goed passen, geen rocket-science. 

Herkenbaar? 

Zeg eens eerlijk, hoe blij ben jij met jouw bedrijf? 

Of tref ik je nu te vroeg? Dat je nog niet wil toegeven dat dit het niet is en dat je van alles probeert, want ‘het antwoord komt vanzelf naar mij toe’? Dat mag hoor. Dan wachten we nog even een half jaartje, tot je wel kunt toegeven dat je niet tevreden bent. Of totdat het Universum je per post je levensmissie stuurt. 

Zal ik zeggen dat die klanten die jou nu al zoeken dan ook maar even een half jaartje moeten wachten met hun shizzle? Want dat is de consequentie van jouw acties nu. Just saying… 

Maar jij mag heerlijk nog een half jaar zo doorgaan. Niet goed weten wie nu ECHT jouw ideale klant is. Niet goed weten wat je moet doen om consistent die klant naar jou toe te laten komen. Wakker liggen van de onrust dat de omzet niet is wat je wil. Dat je geen reet begrijpt van die strategie, waarmee anderen tonnen verdienen. 

Nog een half jaartje gefrustreerd tegen partner en kinderen snauwen, omdat je baalt van jezelf dat het je niet lukt om ook een bedrijf neer te zetten dat succesvol draait en waarvoor je elke morgen als een Disney-prinses voor uit je bed springt. 

Je nog een half jaar lang steeds maar weer afvragen of je wel goed genoeg bent, er überhaupt wel geschikt voor bent en of er wel iemand op jou zit te wachten.

Je mag van mij nog prima een half jaar in dat hamsterrad heul hard werken om te kijken of het dan niet alsnog per ongeluk gewoon slaagt. 

Vinnik ik echt prima. 

De vraag is, vind jij dat ook prima?

Als het antwoord ja is (en dat mag), stel jezelf dan even de vraag hoe reëel de kans is dat het per ongeluk ineens wel gaat lukken. En hoe jij zelf de kansen kunt vergroten (met iets anders dan je nu aan het doen bent). 

En als het antwoord nee is, boek dan gewoon even een matchcall met me. Dan gaan we samen kijken wat er nodig is om het succesvolle bedrijf te creëren dat je werkelijk wil, waarmee moeiteloos die klanten naar je toehaalt die jou met liefde betalen voor dat wat jij het allerliefste doet. En of ik de persoon ben die jou daar het allerbeste bij kan helpen.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This