fbpx

Doe lekker ff niet normaal-challenge

Ben jij er ook zó klaar mee om altijd maar te doen ‘hoe het heurt’? 

Dan heb ik goed nieuws voor je: hier is jouw kans om je niks meer aan te trekken van wat anderen van jou en jouw ideeën of persoontje vinden. Zodat jij concessieloos jezelf durft te zijn en alles uit jouw leven gaat halen, exact doet wat jij het allerleukste vindt en nog een hoop lol hebt ook. Het gaat de wereld namelijk goed doen als jij dit gaat doen. 

Sounds good?

Oké, vertel ik je even hoe dit geintje in elkaar zit.

Waarom deze challenge?

Doe jij nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ heb ik echt té vaak gehoord in mijn leven. Het is DE zin geweest die mij heel veel heeft gekost. Letterlijk en figuurlijk, want door deze zin had ik altijd het gevoel dat ik gek was. Dat mijn ideeën niet klopten, dat ik niet bij de groep hoorde en dat ik het niet goed deed. Dat IK niet goed genoeg was. En weet je wat? Het is allemaal BULL-crap! 

Want wat werd het magisch toen ik (ipv “normaal”) gewoon eens gek ging doen en mijn gevoel achterna ging zonder concessies. Toen ik besloot om mijn leven te leiden HOE ik dat wilde. En te doen WAT ik wilde, op een manier die past bij mij als doperwtjes en worteltjes. En dat zowel privé als in mijn werk. 

Kijk hier even mee welke voordelen dat “normaal doen” vroeger had (*insert cynische ondertoon*)

ik ging na mijn studie netjes een baan zoeken die mij meteen mijn eerste burn-out opleverde

ik ging bijna samenwonen met iemand waar ik niet meer van hield

ik nam raad aan van anderen en nam de verkeerde financiële beslissingen

ik maakte 2x een carrière switch, die 1x nog een burn-out opleverde en 1x ‘maar een overspannenheidje’

ik werd moeder, maar snapte er niks van (en vond het in eerste instantie ook niet leuk)

ik liep bijna weer de verkeerde kant op toen ik dacht te snappen wat ik wel wilde met mijn leven

Iedereen in mijn omgeving dacht overigens dat ik het lekker voor elkaar had. Ik had een goede baan, huis, man, kinderen. Wat is je fucking probleem?? ‘Kun jij niet eens gewoon tevreden zijn?’, vroeg mijn moeder mij ooit. Ik voelde vanuit mijn tenen een NEE omhoog borrelen. Want ik wás niet gelukkig en ervan overtuigd dat een leuk leven ook wel voor mij weggelegd moest zijn. Dat bestond. Andere mensen deden het ook. Ik vond het leven namelijk wel leuk, maar maakte er in de praktijk één lange sleur van. 

Doe maar normaal, dan doe je al…. 

Toen op een dag….

 

Besefte ik: als binnen de lijntjes blijven kleuren mij niet het geluk brachten waar ik op hoopte, waarom zou ik het dan niet gewoon op mijn eigen manier gaan doen? En toen besloot ik dat het afgelopen was met ‘hoe het allemaal wel niet heurt’. Mijn leven, mijn regels. En sinds die tijd levert dat mij het volgende op: 

R

Sta ik elke dag op met het gevoel dat mijn leven ergens heen gaat

R

Stap ik elke avond moe, maar voldaan in mijn bed

R

Doe ik elke dag werk dat ik extreem leuk vind en bepaal ook nog zelf hoe ik dat wil uitvoeren

R

Mag ik elke dag met de leukste klanten werken

R

Ben ik een betere en leukere moeder geworden

R

Voel ik rust in mijn hoofd

R

Weet ik dat ik altijd de juiste keuzes maak, vanuit intuïtie

R

Durf ik tijd en ruimte voor mijzelf in te plannen en geniet daar vol van

R

Doe ik spontaan leuke dingen, of het kan of niet (ik zorg dat het kan!)

R

Heb ik begrip en support van mijn omgeving, omdat ik hen heb laten zien dat ik zo gek nog niet ben…. (wist ik al lang natuurlijk)

R

Leef ik elke dag in het gevoel van VRIJHEID

Ik had nooit durven dromen dat ik JUIST gelukkig zou worden, door me geen ene moer aan te trekken van hoe het hoort. En door vooral NIET te doen wat iedereen doet. 

En toch is het zo. 

In deze challenge wil ik jou juist DAT laten zien: hoe je concessieloos je eigen weg mag volgen en jezelf mag zijn, met al jouw idioterie. Omdat dat nou precies is waar jij zo ongelofelijk gelukkig van gaat worden, jouw unieke sausje over de wereld heen smeert en daardoor alles uit jouw leven gaat halen wat er in zit. 

Want jij voelt allang dat er meer inzit dan er nu uitkomt.

Je mag ook lekker geconformeerd “normaal” blijven doen, maar deze challenge is echt voor jou wanneer je:

A

Altijd nèt ff anders denkt dan de rest

A

Regelmatig denkt: ‘djeez, is dit het nou?’

A

Je vaak de vreemde eend in de bijt voelt in jouw omgeving

A

Voelt dat er van alles in je zit dat er uit moet

A

Middelmatig niet herkent als jouw woord, maar als je eerlijk naar jouw leven kijkt is dat wel wat het nu is

A

Wel wat meer lol zou willen hebben

A

Je regelmatig druk zit te maken over wat je moeder, vriend, man, vriendinnen van jouw plan, idee of prinsessenjurk gaan vinden

A

Je een brein hebt dat al over je feestje pist, voordat je een leuk idee überhaupt uit kan voeren en jij al bij voorbaat bevriest

A

Steeds in een verkeerde baan terecht komt en denkt: nope, dit was ‘em dus ook niet

A

Klaar bent met dat eeuwige schuldgevoel dat je meer voor jezelf wil hebben

Beeb, al heb je er maar eentje uit bovenstaand rijtje.. dan is het voor jou de hoogste tijd om hier aan mee te doen. Eey, en het is gratis hè? No harm, no faul. 

Dit is hoe ik het bedacht heb en het wordt epic.

Doe lekker eens even niet normaal-challenge

4 dagen lang – 9 T/M 12 NOVEMBER – spat ik elke dag van je scherm met een killer masterclass, om je de hows-and-why’s te vertellen om schijt te gaan hebben aan wat iedereen van je vindt en hoe je concessieloos jezelf kunt zijn. Je ontvangt iedere dag een reminder voor de masterclass, zodat je niks mist. De masterclasses starten om 10:00u

elke dag, na afloop van de masterclass ontvang je de video met inhoud over het onderwerp van de dag EN de bijbehorende opdracht, zodat je alles rustig nog even na (of terug) kunt kijken

ik richt een speciale besloten Facebook-groep in, waar je met allemaal andere deelnemers (die net zo denken als jij en ik!) inzichten kunt delen en vragen kunt stellen. Note: ik ben daar ook om jou optimaal van dienst te zijn

je maakt kans op het winnen van een van mijn aller-favo zelfontwikkelingsboeken, zodat je de juiste dingen aan het doen bent en niet 8400 boeken op advies van je omgeving gaat zitten lezen waar je geen reet aan hebt in deze fase van jouw situatie

En het wordt nog mooier: ik kies een winnaar uit aan het einde van de challenge, die gratis deel mag nemen aan mijn 6 maanden-programma t.w.v. 2497,00. Wat je daar voor moet doen, vertel ik je bij aanvang van de challenge

de inzichten en opdrachten tijdens deze vierdaagse gaan jou helpen om die dingen los te laten, die jou in de weg zitten om je eigen keuzes te maken en echt oprecht, concessieloos jezelf te zijn

Jouw leven, jouw regels, jouw geluk, 1000%

Dat wil jij toch ook?

Wat andere deelnemers zeggen over mijn masterclasses:

‘Dit gaan de leukste uren van je maand worden! Heel veel uit mijn deelname gehaald’

‘Wat een eyeopener! Dank je wel ❤️’

‘Dank je wel! Je was al geweldig, maar na deze challenge Bam wauw’

‘Het was genieten. Thank you!!’

‘Ik vind je een geweldige pittige vrouw met heel veel humor. Dank voor deze challenge! 😘’

‘Wat heb jij toch een gave humor’

‘Zalig! Wat kan je heerlijk praten. Een genot om naar te luisteren’

‘Wat ben jij leuk zeg! Heerlijke waterval van woorden en je hebt nog gelijk ook!’

‘Ik word altijd zo vrolijk en energiek van je. Een geweldig mens ben je!’

‘Je bent echt een inspiratie’

So don’t take it from me (het is een beetje “Wij van WC-eend” anders), maar kom gewoon zelf kijken. Baat het niet, dan schaadt het niet.

Ik ben Madelon Rijkers, geboren op 22 januari 1980 in Amsterdam en via Almere in 2006 geëmigreerd naar het Friese Oldetrijne. Omdat ik wilde zijn waar ik mij goed voel en blijkbaar is dat niet in een groot betonnen complex met een kinderspeeltuin voor de deur en een criminele onderbuurman met vechthond in de box…. 

Als gediplomeerd maatschappelijk werker ben ik al van jongs af aan bezig met ‘mensen helpen’ (ooooh helperssyndroom heb ik wel!). Ook al pas ik niet in de bestaande kaders van de hulpverlening, toch wil ik hier mijn leven aan wijden. Ik doe graag mijn eigen ding. Op een praktische, concrete en resultaatgerichte manier. Mijn mensen moeten van A naar B komen. En dat mag moeiteloos en met plezier! Het liefste vergezeld met een bak humor en zonder leidinggevende. Want ook dat kan ik heel goed zelf bepalen, hoe het heurt in mijn bedrijf.

Ik werk met vrouwen die, net als ik, zichzelf willen zijn. Dingen willen doen op hun manier, omdat ze weten dat dit de juiste manier is. Of dat nu in hun werk is of in relatie tot anderen. Zij willen leven volgens hun eigen voorwaarden. 

Ik werk met doorpakkers, daredevils, de “ik-schijt-in-mijn-broek-maar-doe-het-toch”-types. Want zo een ben ik er namelijk ook. 

Ik waarschuw je vast: je kunt weleens besmet raken met het Madelon-virus en vanaf nu af aan lekker gek gaan doen in jouw eigen leven met een hoop lol en laten wij samen eens kijken waar dat allemaal toe leidt…

Pin It on Pinterest

Share This