fbpx

Business Reading

energetische olie sessie

Business Reading

energetische olie sessie

Voel jij je vaak gefrustreerd en gejaagd?

Sta jij soms thuis als een Cruella deVille tegen jouw kinderen te tetteren, terwijl je je instantly schuldig voelt? Omdat je een trauma in the making ziet gebeuren en je je nu al afvraagt hoe jij uit de verf gaat komen, wanneer zij later bij de psycholoog zitten….

Vind je jezelf regelmatig terug in de keuken, passief agressief met keukenkastjes slaand, omdat jouw partner wéér niet doet wat jij wil? 

Je bent ambitieus en zou het liefste willen dat het op alle vlakken in het leven perfect verloopt. Dat dat niet gaat lukken, dat weet je inmiddels wel. Maar je voelt je vaak gefrustreerd en gejaagd. Je hebt het gevoel dat je niet verder komt, vastzit. Maar dat er wel veel meer in jou zit dan er uit komt. 

En al die emoties erbij helpen je ook geen reet verder. Maar opgeven is geen optie. Slachtoffer spelen heb je een grafhekel aan. Dus ga je maar door, met alle bovenstaande gevolgen van dien.

Wat als er een snelle manier zou zijn om door die momenten heen te bewegen? En dat je, zonder al teveel moeite, veel makkelijker zou kunnen krijgen wat je wilt uit het leven? Hoe zou het eruit zien in jouw leven, wanneer jij je meer ontspannen en gegrond voelt? Beter kunt (en durft) aan te geven wat JIJ wil? 

Als er een snelle manier was die dat zo voor jou kon regelen, zou je dat dan doen?

Wat gaan we doen?

Met al mijn kennis en jarenlange ervaring als coach en hulpverlener heb ik voor jou iets krachtigs ontwikkeld: de Business Reading. Een kortdurend contact van 2 coachsessies, gevuld met praktische en magische hulp om je een dikke duw vooruit te kunnen geven naar het leven dat je werkelijk wilt leven. 

Je krijgt een coachsessie vooraf en een follow up na ongeveer 2 weken (nee, dat staat niet in beton gegoten). Ik zet mijn intuïtieve en praktische superpowers in om jou te helpen de blokkades, die jou weerhouden van jouw verlangens, te gaan doorbreken. Op de praktische, maar ook de energetische manier. Want ik hou van wazige shizzle, maar nog meer van de praktische vertaling naar het hier en nu zodat je het ook echt op kunt lossen 😉.

Door deze Business Reading, kom jij terug in de juiste ‘vibe’ en kan alles weer gaan stromen.

Na de eerste sessie stuur ik een persoonlijk afgestemd essentiële oliën-blend naar jou toe, die jou perfect ondersteunt in het plan dat je met mij maakt tijdens de sessie. Dan kun jij met dat plan en de olie aan de slag. Na ongeveer 2 weken hebben we een follow up sessie, zodat we kunnen afstemmen op de nieuwe situatie.

Zodat je jouw leven kunt leven zoals het bedoeld is. Met geluk, plezier, ruimte en vrijheid. En dat wat jij hier op aarde te doen hebt. De Energetische Oliesessie is niet doorsnee, maar wel wat jij nodig hebt.

Effe Praktisch

De Business Reading is maar 222,- en daar zit alles bij in. Na jouw aankoop ontvang je een mail met een link naar mijn agenda en de voorbereiding. Zodat je alvast kunt beginnen met dat wat wij samen te doen hebben. Je plant direct jouw eerste afspraak met mij in en ik zie jou in mijn agenda verschijnen.

Wat anderen zeiden over de Business Reading

De ‘oliesessie’ met Madelon viel toevallig samen met mijn verjaardag. Man, ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Madelon heeft me in een eerder stadium al geïntroduceerd in de ‘olie’ waardoor ik al meer bekend was met de kracht die daar vanuit kan gaan. Maar de combinatie Madelon en olie is waanzinnig. Madelon weet feilloos in te tunen en mij vanuit daar te laten voelen en inzien welke emoties er spelen en wat ik nodig heb. Daarbij kiest ze precies die olie die dit proces ondersteunt. Toen ik mijn flesje thuis kreeg en er aan rook moest ik even wennen aan de geur. Sindsdien ruik of rol ik (bijna) elke dag even en het gave is dat ik elke dag iets anders ruik! Inmiddels merk ik aan mezelf wanneer ik dit niet gedaan heb, het schuurt dan meer. Zodra ik weer gesnuffeld heb voel ik mijn energie terugkomen.

Krista Zoethout

De energetische olie sessie met Madelon was heel erg fijn. Allereerst was de kaart die ze trok ‘spot on’! En daarnaast zorgt de heerlijke samengestelde olie die bij dit thema hoort (en die Madelon meteen na de sessie gemaakt en naar mij toegestuurd heeft), dat ik hier elke dag aan herinnerd word. Waardoor alles meteen weer gaat stromen en ik in de juiste ‘vibe’ kom. Heerlijk is dat. Daarnaast is Madelon gewoon een geweldige coach! Ze neemt echt de tijd voor je en geeft ontzettend fijne adviezen waardoor je je echt gehoord en gezien voelt. Kortom, ik kan iedereen zo’n fijne sessie met Madelon aanraden. <3

Maartje Monné

Stemcoach en psycho-energetisch therapeut

De energetische olie sessie met Madelon was super. We hebben samen gekeken naar de emoties waarbij ik ondersteuning kan gebruiken en Madelon heeft hiervoor een olie op maat gemaakt, inclusief korte oefeningen en affirmaties.

Ik gebruik met name een van de oliën regelmatig (dagelijks) en de werking is vrij bizar. Ik moest er even inkomen, maar inmiddels hoef ik alleen maar aan het flesje te snuffelen (zoals Madelon dat noemt) en hop, ik voel meteen een shift. Hoe fijn is het om zoiets ter beschikking te hebben?

Daarnaast was de sessie ook op andere manieren waardevol, niet op zijn minst omdat Madelon me heeft aangespoord om mijn spirituele kant meer te laten zien online en dat voelt spannend, maar oh zo goed.

Kortom, een aanrader!!

Paulien Pierik

Businesscoach

FAQ

Zijn de coachsessies online of live?

De coachsessies zijn online.

Werk je alleen met olie?

Ja en nee. Ik ben officieel aromatherapeut, edelsteentherapeut en intuïtief mastercoach. Daarnaast beschik ik over jaren kennis en ervaring op het gebied van mensen en hun problematiek, communicatie en a whole lot of wazige shizzle. Meditaties, visualisaties en een hoop praktische oefeningen die jij zou kunnen doen. Op basis van jouw vraag en het verloop van de sessie bepaal ik wat jij van mij het beste kunt gebruiken, zodat je niet verzuipt in een bak met tools. 

Maar daar is bij deze sessie altijd een olie-blend bij inbegrepen. 

Hoe moet ik de olie gebruiken?

Je krijgt van mij, na de eerste sessie, de olie thuisgestuurd compleet met een hele beschrijving. Ook wat elke afzonderlijke olie betekent in jouw mengsel. Want voor elke olie is er een hele mooie energetische betekenis.

Hoeveel tijd ben ik tussendoor kwijt met het inzetten van de olie en tips?

Dat hangt ervan af waar je voor bij mij komt en wat je te doen krijgt tussen de coachsessies door. Gemiddeld kost het je max 5 a 10 minuten per dag. 

Kan ik in delen betalen?

Helaas is in delen betalen nu niet mogelijk voor deze sessies.

Kan ik de olie veilig gebruiken?

Ik ga met jou eerst kijken of er redenen zijn om aan te nemen dat een bepaalde olie voor jou minder geschikt zou zijn. Ik zoek, indien nodig, een alternatieve olie op basis van mijn kennis en ervaring. Oliën die van zichzelf niet zuiver op de huid gebruikt kunnen worden krijgen altijd een verdunning met gefractioneerde kokosolie. Ik regel dat allemaal voor je en zet alles in de beschrijving. 

Hoe lang duren de coachsessies?

In principe duren zij een half uur. De praktijk leert dat ik graag de tijd neem voor mijn klanten, dus als het nodig is kan het iets langer zijn. Houd in je agenda rekening met uitlooptijd tot max een uur.

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This