fbpx

Ben jij type “Liefde & Licht” of ben jij ook een spirituele guerilla?

door | nov 22, 2021 | Blog | 0 Reacties

Het was een mooie vraag die ik kreeg: ‘Wat onderscheidt jou van andere businessmentors die ook een beetje doen wat jij doet?’

Laat ik voorop stellen dat er niemand is die doet wat ik doe, op een manier zoals ik het doe (volg je mij nog?). Maar dat begrijpt niemand op mijn homepage. Dus zo’n vraag is lekker. 

Voor jou is hij even lekker. Wat onderscheidt jou nou? Waarom moet jouw klant specifiek bij jou zijn? Wat doe jij, dat jouw collega-ondernemers niet doen?

Ik ben een guerilla-type, kwam ik achter.

Klinkt niet echt uitnodigend voor je hè, als je overwoog ooit samen te gaan werken? 😊 Maar ik zal het even toelichten. 

Er zijn in de spirituele wereld meerdere soorten mensen. En voor nu richten we ons voor dit verhaal even op coaches. Are you with me? 

Je hebt er die licht en liefde verspreiden. Alles van de positieve kant bekijken en steeds opnieuw het voor elkaar krijgen om totaal zen alles weg te ademen en jou te leren hoe jij ook altijd zen blijft. 

That’s not me. 

Hier komt de guerilla in mij naar boven. Want ik ben er een die de spirituele kennis omzet in keiharde strijd. Bijna de strijd om goed en kwaad. Om de wereld te helpen naar een volgend level te komen. 

Dat betekent overigens niet dat ik de hele dag tegen iedereen aan het vechten ben. Dat is iets anders. Maar dat betekent dat ik mensen aan het ‘opleiden’ ben om het licht te ZIJN. om donker ermee weg te jagen. Want wat mij betreft gaan we er met zen zijn en door je anus ademen tegenwoordig niet meer komen. 

Het vraagt iets van jou om in deze dagen te gaan staan voor wie je bent, hoe jij jouw leven wilt leiden en wat jij voor impact durft te maken op deze aardbol. En zoals de cliché over een marathon ook waar is, je moet er vol voor willen gaan, alles durven geven en je haalt het niet zonder training. 

En die training, die geef ik aan mijn mensen. 

Nee niet voor de marathon (are you mad…). Maar wel de spirituele guerilla-training die maakt dat je gaat staan voor wie je bent en wat je hier te doen hebt. Dat je je niet meer omver laat lullen door stemmetjes en durft die wereld mooier te gaan maken op een manier die JIJ ziet voor jou en jouw klanten. En dat je weet wat je moet DOEN. Vanuit je ziel. Jouw ziel is de guerilla en wij als mens gaan het hier op aarde uitvoeren. 

Dat ik het “guerilla” noem, is omdat ik geen blad voor de mond neem. Ik ben een strijder. Ik ga vol voor de winst op gebied van liefde en verbinding. Maar niet ten koste van alles. Want soms moet er eerst iets anders, voordat je überhaupt vanuit liefde en licht oprecht verbinding kunt maken.

Ik ben de mentor die all the way met je mee rent, die jouw backup is, je support-system. Degene die jou er doorheen praat als je het moeilijk hebt. En dat heb je. 

Laat mij jou trainen in wat je hier te doen hebt en hoe je dat moet doen, met een intieme groep vrouwen. En ik zweer het je, er gaat MAGIE ontstaan. 

We beginnen 29 november. Are you in?

Lees hier alles over de groep die start op 29 november. 

 

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This