fbpx

Ben jij echt zo ambitieus als je zegt?

door | okt 31, 2022 | Blog | 0 Reacties

 

Misschien een beetje lullige vraag, maar ik heb er mijn twijfels over bij je. Of je echt zo graag een verschil wil maken in de wereld. Of je echt gemotiveerd bent om te groeien. 

En er is geen goed of fout antwoord, maar alleen het kloppende antwoord. Dat antwoord maakt vervolgens de stap naar een passende actie.

Of juist niet.

Want als je eigenlijk niet verder wilt komen met jouw bedrijf, waarom stop je er dan niet gewoon mee? Niet meteen met jouw bedrijf, hoor. Maar met zoeken naar antwoorden? Met die continue gedachtestroom en die “hoe dan-hoe dan” in je hoofd? 

Ondernemen is vaak doodvermoeiend en waarom zou je zoveel energie laten lekken als je niet echt verder wil groeien en het zo ook goed genoeg is?

Misschien ben je gewoon niet die grootse ondernemer die je van binnen voelt. Wil je niet jouw leven in dienst stellen van het grotere geheel. Niks mis mee hoor. Mag je gewoon voelen. Niemand zegt dat jij iets moet. 

Maar ik denk dat je me nu wel kunt killen. 

Want ik raak een gevoelige snaar. En misschien zit je keihard (of in je hoofd) allemaal redenen naar dit scherm te roepen waarom ik ongelijk heb. En wat de redenen zijn waarom het tot nu toe nog niet volledig ontplooid is, die zaak van jou. En hoeveel je al wel gedaan hebt tot nu toe. 

Ik know. En toch moet ik je vandaag confronteren. 

Als je wel zo ambitieus bent als dat je zegt, hoe vaak ben ik dan al voorbij gekomen met een aanbod waarvan je dacht: dat zou best iets voor mij kunnen zijn?

Maar laat je het gaan vanwege een datum of tijd die je niet uitkwam. Verdween het mailtje in de krochten van een van je inboxen of vergat je het in de waan van de dag. 

Of voelde je heel duidelijk ‘het is nu niet de tijd’?

Die laatste hoor ik vaker.
En eerlijk? Ik denk dat je lult. Want, wanneer is dan wel De Tijd? We hebben helemaal geen tijd. Het is een verzinsel en een excuus in één. 

Wat moet er gebeuren voordat je wel in actie komt?
Hoe lang ga je nog wachten op de tijd?
Wat als morgen alles anders is?

Ik weet wat je gaat zeggen, want de spiritual bypass-club komt direct de hoek om: go with the flow en we dealen met wat is. 

En dat doe je steeds als je geconfronteerd wordt. Dan houd je je vast aan zo’n semi spirituele quote en doet alsof je goed kan voelen dat het je tijd niet is en je lekker go’t with the flow’t. 

Het is niet waar. Je flowt helemaal nergens heen jij.

Maar je bent er wel lekker druk mee. En ondertussen blijf je energie weglekken in je hoofd. Want dat gevoel van grootser en dieper ondernemen blijft. Wat mij zegt dat het wel degelijk jouw tijd is nu. Anders had je er namelijk niet zo’n last van 😉

Aan jou de keuze, welke passende actie ga jij nemen? 

Ik heb een leuke optie voor je als je wel in beweging wil komen.

 Vrijdag 11 november aanstaande. “Creëer jouw magische 2023”. 

In 1 dag helderheid over jouw jaar. Waar wil jij heen groeien? Wat is daarvoor nodig? Stap bij mij de deur uit met een plan voor jouw mooiste business en een gevoel van zekerheid en zelfvertrouwen. En laat je uitdagen door mij in een private coaching setting met 5 andere vrouwelijke ondernemers, zodat je weet welke concrete stappen jij te zetten hebt. 

Let’s make magic happen!

Er zijn nog 3 plekken aan mijn tafel. 

Waar: Oldetrijne (bij mij thuis, volledig verzorgd)

Tijd: 10:00-16:00

Prijs: 297,- exclusief btw 

Ja, ik ben erbij!

 

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This