fbpx

Ben jij bij deze epic 2.0 Livedag “Ondernemen vanuit jouw Hart”?

door | mei 2, 2022 | Blog | 0 Reacties

Je kent dat wel, je voelt van alles binnen in je borrelen als ondernemer. Maar er is gewoon geen tijd om er goed over na te denken hoe je het zou willen hebben. Tuurlijk, de ‘business’ loopt wel. Maar niet zoals je diep van binnen voelt.

Er zit meer in jou. Er wil meer door jou naar buiten stromen. Het is vaag gevoel, but it’s there. Jij weet dat jij groter kan groeien dan jouw eigen schaduw. But you’re scared as hell…

Gaat dit hieronder over jou? Let dan op

Je laat je steeds weer meesleuren in die “waan van de dag” en zegt soms ja, terwijl je eigenlijk nee voelt (zoals tegen die klant die niet op jouw voorgestelde data kan en jij maar weer extra ruimte maakt)

Je vindt het werken zoals het gaat nu niet het ALLER-leukste om te doen (je snapt hoe het werkt, maar je ziet het resultaat niet maximaal terug, jouw agenda vol is met to-do’s. Het lijkt verdorie wel een loondienstbaan zo)

Klanten vinden wordt steeds moeilijker, lijkt wel. Wat gebeurt er? Je bent aan het leuren en sleuren (kwaad gooi je je Insta weer dicht, omdat je het zat bent dat bij iedereen de tonnen tegen de plinten aan lijken te klotsen, terwijl jij je de rambam werkt voor nog niet eens… nou je durft het bijna niet eens te zeggen)

Je voelt al een tijdje dat er iets borrelt van binnen. Maar dat je er te druk voor bent om het goed uit te werken… komt je stiekem ook wel goed uit. Want je vindt het heel spannend om dingen te gaan veranderen (we noemen het voor de vorm maar even uitstelgedrag, maar jij weet allang dat dat niet het geval is. Je bent gewoon bang voor die groeispurt, omdat je het niet kunt overzien en niet weet waar je moet beginnen. Jij hoort alleen maar in je hoofd: HOE DAN?!)

Je hoort mij vaak zeggen dat je harder aan jezelf moet werken dan aan je bedrijf. En dat is waarheid als een koe. Jij bent het kloppende hart van die hele onderneming en vanuit dat kloppende hart kun je keuzes maken die helemaal in lijn liggen met wie jij werkelijk bent en wat je hier werkelijk te doen hebt.

Klopt het met jou niet, dan klopt het in jouw bedrijf ook niet.

But no worries.

Picture this: jij gaat een hele dag (volledig verzorgd met een lekkere lunch) deepdiven in jouw bedrijf met een selecte groep vrouwelijke ondernemers die PRECIES weten hoe het voelt om daar te zitten waar jij nu zit. Je gaat een hele dag AAN jou en jouw bedrijf werken, zodat je met helderheid en focus het pand weer verlaat. Jij weet wat jou aan het eind van de dag te doen staat om dat succesvolle bedrijf neer te gaan zetten, dat je diep in je voelt borrelen

‘Ja hou maar op, ik boek nu een ticket voor die livedag’  

Dit is voor jou wanneer jij

Al minstens een jaar onderneemt. Als je een diepe drive voelt om mensen te helpen en de wereld mooier wil maken. Je bent al een ‘ervaren ondernemer’. De omzet die je draait is wisselend (in ieder geval niet in verhouding tot de input die je er in stopt), maar je voelt aan alles dat die ton toch ook voor jou uiteindelijk wel een keer weggelegd moet zijn. Je bent geen geld-gedreven mens, maar meer klanten helpen en levens veranderen wil je liever dan wat dan ook!

Je bent een spiritueel mens, maar bent bang snel “zweverig” gevonden te worden. Jij wil die groeispurt door, maar niet harder hoeven werken. Je bent het zat dat je je aanpast aan ‘hoe het heurt’, maar overziet niet hoe het anders kan. Hard werken en doorgaan is wat je kent, maar je voelt aan alles dat er een kant van jou is waar je nog te weinig gebruik van maakt. Namelijk die intuïtieve kant.

Je bent niet op zoek naar weer een strategische move (been there done that, right), maar toe aan keuzes die kloppen met wie jij bent en komen uit jouw hart.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met de eerste stappen die nodig zijn om keuzes te gaan maken die in lijn zijn met wie jij werkelijk bent. Ik ga je laten zien wat de snelste manier is om geen tijd en energie meer te laten weglekken op die “hoe dan?!”-vraag en daadwerkelijk die succesvolle impact te gaan maken met wat jij hier te doen hebt.

Jij weet na deze dag waar je gas mag terugnemen en waar je juist keihard je gaspedaal in mag trappen (psst, spoiler alert: dit geldt misschien ook wel voor je privéleven).

En wie weet durf jij aan het einde van die dag alles uit jouw business te halen wat niet meer dient, tot er alleen maar overblijft waar jij en jouw klant zielsgelukkig van worden

Het werken met mij levert resultaat. Wat dacht je van: helderheid (niet meer bang hoeven zijn dat je verkeerde keuzes maakt), focus (aan de slag met 1 ding tegelijk dat resultaat gaat opleveren in klanten), tijd.

En van die laatste weet je nooit hoeveel je nog hebt….

Review: Ik heb genoten van de energie die er was met een fijn gemengde groep “Ik heb genoten van de energie die er was met een fijn gemengde groep like-minded vrouwen. Ieder met hun eigen ambities, dromen en ook obstakels. Het heeft me verrast hoe snel iedereen zich zo open stelde en elkaar in vertrouwen nam met hun uiteenlopende issues. Hierin heb je dus echt een safe space kunnen creëren. Je hebt ons een prachtige (and might I add: voortreffelijk lekker verzorgde) dag bezorgd vol met mooie soul-searching oefeningen, eye-openers en heuse doorbraken.

Daarbij was er ook veel aandacht voor ieder individu, waarbij je iedereen echt volledige aandacht hebt geschonken en waardevolle handvatten hebt aangereikt. Juist door deelgenoot te zijn van de issues waar een ander mee worstelt en jouw visie daarop gaat er bij jezelf soms nog sneller een lichtje branden.

 Ik heb niet alleen voldoende stof om over na te denken en op door te voelen de komende tijd, maar ook een concrete beslissing mee naar huis genomen. Iets waar ik al een tijdje tegenaan zat te hikken. Heel veel dank daarvoor.

2 weken voor jouw dag had ik een live event wat ongeveer 20x (not kidding) zoveel geld kostte, maar ik geloof dat ik jouw dag minstens als even waardevol heb ervaren”

Leonieke Bakker

Yes ik ben er bij op 13 juni!

Het is nu jouw tijd. Vanuit elke situatie (ook de moeilijke) steeds weer de juiste keuzes kunnen en durven maken, omdat jij jezelf kent en weet wat je nodig hebt. Er ontstaat meer zekerheid, overzicht en plezier. Meer vertrouwen in jezelf. Dat is precies wat jij als ondernemer nodig hebt om te kunnen groeien met jouw bedrijf.

En daar gaan wij de eerste stappen in zetten tijdens deze magische livedag.

Waar: Buitenplaats De Heeserhof in Ens
Wanneer: maandag 13 juni 2022
Hoe laat:  10:00-16:30 met pauzes en heerlijk eten en drinken (9:30 inloop)
Kosten: Early birds € 77,- ex BTW (reguliere prijs wordt binnenkort 111,-)

Er mogen max. 20 vrouwen deelnemen aan deze dag. Vol = vol

Yes ik ben er bij op 13 juni!

Review

“De dag bij Madelon was niet alleen goed verzorgd, het bracht me ook zo’n waardevolle openbaring. Puzzelstukjes die klikken. Hoe ze het doet? Geen idee. Ze weet gewoon te raken wat er geraakt mag worden. En dat kan ook enkel in een veilige container, die ze wist neer te zetten. De gespreksonderwerpen in de groep gingen van luchtig en humoristisch naar diep en intiem. Chapeau. Ik hou trouwens ook enorm van haar hele présence: zweven & raven. Kortom: aanrader voor elke vrouw die houdt van een aanpak met de voeten in de klei en het hoofd in de wolken!”

Kim de Vries

 Review

“Wat een heerlijke dag; een cadeautje voor jezelf en jouw vrouw-zijn.
Want dat was deze dag; het delen en verbinden met vrouwen onder elkaar en zo spannend als ik het vond, zo fijn als het echt voelde.
Madelon regisseert deze dag met zachte en logische hand en haar authentieke flair; heerlijk, humor, warmte, stralendheid. Ik vind je een heerlijk mens!
Resultaat? Gerichte vragen mee naar huis voor jezelf en je business (wat mij betreft 1), een prachtige groep verbinding en een gevuld hart (en een prachtige cadeautjestas! Wauw! )
Nu? de boel laten landen en op naar de volgende stappen!”

Annelies Bakker

Dit is NIET voor jou, wanneer jij

  • Net begonnen bent met ondernemen en nog geen omzet draait
  • Geen drive hebt om de wereld een beetje mooier achter te laten dan dat je hem aangetroffen hebt
  • Niks hebt met spiritualiteit, de Wet van de Aantrekkingskracht of lekker wazige shizzle
  • Als je niet tegen mijn Amsterdamse directheid en humor kan (het wordt een lange dag dan, trust me)
  • Als je denkt dat ik in 1 dag je business even omtover tot een moneymaking-soul-lovin’ machine (ik ben wel goed, maar ik ben ook maar een mens)
  • Als je geen zin hebt om in jouw eigen spiegel te kijken en de te deepdiven in jouw ziel
Yes ik ben er bij op 13 juni!

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This