fbpx

Ben jij bereid om all-in te gaan om het leven te creëren dat je werkelijk wilt? Zelfs als dat betekent dat je achterover moet gaan hangen? 😉

door | mrt 6, 2023 | Blog | 0 Reacties

I know, ik trigger je met die vraag. Maar hij is zo relevant voor jou om te beantwoorden. Echt te beantwoorden.

Want jouw eerste reactie zal vast een volmondig ja zijn, maar uit jouw acties blijkt iets heel anders.

En dat geeft niet, dat is niet goed of fout. Alleen het strookt energetisch niet met elkaar, waardoor je nu in een situatie zit die niet goed voelt. Een situatie, waarin jij heul hard werkt om te “manifesteren” en gefrustreerd rondloopt waarom dat niet lukt. 

Durf jij door dat moeilijke punt heen te breken?

Misschien wil of durf je onbewust niet door dat moeilijke punt heen te breken. 

Werk je heel hard, zodat je in ieder geval kan zeggen dat je nuttig bezig bent.
En ondertussen werk je jezelf tegen in de energie.

Begin je al een beetje te begrijpen waarom je niet krijgt wat je (denkt dat je) wil?

Onlangs heb ik me zelf weer eens onderworpen aan een training die ik voorbij zag komen. Mijn hoofd riep: YO! Dit wéét je allemaal al jongen! Zou je dat nou wel doen in deze drukke tijd?!

Maar de intuïtie fluisterde: maak maar even tijd, vrouw….
And intuition always wins.

Binnen 48 uur had ik twee inzichten die mijn kijk op mijn eigen gedachten totáál veranderden. Er kwamen overtuigingen naar boven die ik nog nooit op die manier had aangekeken, nog nooit eerder had opgemerkt, waardoor ik ze kan shiften naar een nieuw verhaal.

Gedachten, gevoelens, gedrag

Gedachten bepalen gevoelens, gevoelens bepalen gedrag. En jouw gedrag, en de daarmee gepaard gaande acties die je uitzet, bepaalt jouw uitkomst in je leven. Niet dat wat je al weet of wat je heel hard roept, maar wat je echt gelooft over jezelf en doet bepalen jouw succes. En als je doet wat ik in het begin al beschreef, dan snap je nu waarom het niet werkt.

Daarvoor zal je toch iets anders moeten gaan doen dan je tot nu toe deed. En ik denk dat jij, gek genoeg, mag beginnen met de ontspanning. Het even helemaal loslaten. 

Zodat ook jij kunt voelen en luisteren wat die stem diep in jou probeert te vertellen. Want jouw intuïtie weet heel goed welke kant jij op moet. Alleen ben jij er te druk voor in je hoofd, in je agenda, om er naar te luisteren. Waardoor je waarschijnlijk al een heleboel omzet laat liggen. En nu vind ik dat zelf niet zo belangrijk, maar daarmee laat je ook een hoop klanten liggen die op dit moment nog niet door jou geholpen kunnen worden. 

Tijd voor een Total Reset

Ga met mij mee in deze Total Reset-visualisatie en laat het even helemaal los wat er allemaal “moet”. In 8 minuten laat ik jou zien hoe makkelijk je de waan van de dag even achter je kunt laten om in die mijmerstand te komen. Je ontspannen en ontzorgd te voelen. Dat gevoel dat zo belangrijk is bij het doorgroeien naar jouw next level bedrijf dat er al langer in jou borrelt. Omdat je meer voelt dan hoeft te bedenken.

Jij en ik terug naar de basis.

Waardoor je veel beter daarna de vragen kunt beantwoorden: Hoe gaat het met me? Wat wil ik nou echt? En HOE DAN?!

(Let op: deze visualisatie is NIET bedoeld om te doen, vlak voordat je gaat slapen. Maar helemaal bedoeld om altijd en overal in te kunnen zetten. Kort, bondig en efficiënt. Hou ik van.)

 

Schrijf je hier in en ontvang de visualisatie

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This