fbpx

Ben jij bereid om all-in te gaan om het leven te creëren dat je werkelijk wilt?

door | okt 10, 2022 | Blog | 0 Reacties

 

I know, ik trigger je misschien met die vraag. Maar hij is zo relevant voor jou om te beantwoorden. Echt te beantwoorden. Neem daar even de tijd voor vandaag. 

Want jouw eerste reactie zal vast een volmondig ja zijn, maar uit jouw acties blijkt iets heel anders. 

En dat geeft niet, dat is niet goed of fout. Alleen het strookt energetisch niet met elkaar, waardoor je nu in een situatie zit die niet goed voelt. Een situatie, waarin jij heul hard werkt om te “manifesteren” en gefrustreerd rondloopt waarom dat niet lukt. Misschien ben je gewoon niet bereid (nog) om te doen wat nodig is. Wil of durf je niet door dat moeilijke punt heen te breken. Werk je heel hard, zodat je in ieder geval kan zeggen dat je nuttig bezig bent. 

En ondertussen werk je jezelf tegen in de energie. 

Begin je al een beetje te begrijpen waarom je niet krijgt wat je (denkt dat je) wil?

Onlangs heb ik me weer eens aan een 4-daagse gratis training onderworpen over manifesteren. Mijn hoofd riep: YO! Dit wéét je allemaal al! Hier heb je het echt even te druk voor!

Maar de intuïtie fluisterde: maak maar even tijd, vrouw…. 

And intuition always wins. 

Binnen 48 uur had ik twee inzichten die mijn kijk op mijn eigen gedachten totáál veranderden. Er kwamen overtuigingen naar boven die ik nog nooit op die manier had aangekeken, nog nooit eerder had opgemerkt, waardoor ik ze kan shiften naar een nieuw verhaal.

En ik zit al sinds 2016 op dit pad van persoonlijke ontwikkeling en cursussen volgen hè? Ik ben doorgezaagd op persoonlijk en zakelijk vlak door de beste coaches van Nederland. Mocht je denken dat je ‘wel genoeg weet nu’. 

Je weet ook vast genoeg. Bent vast net zo’n kenniskanon als ik ben. Maar daar gaat het hier helaas niet om. Gedachten bepalen gevoelens, gevoelens bepalen gedrag. En jouw gedrag, en de daarmee gepaard gaande acties die je uitzet, bepaalt jouw uitkomst in je leven. Niet dat wat je al weet of wat je heel hard roept, maar wat je echt gelooft over jezelf en doet bepalen jouw succes. En als je doet wat ik in het begin al beschreef, dan snap je nu waarom het niet werkt. 

Daarvoor zal je toch aan de slag moeten met jezelf en de moeilijke, enge stappen die daarbij komen kijken. 

As we speak is je meid in de voorbereiding voor een truffel ceremonie. De totale controle overgeven aan een plantmedicijn, zodat ik mag zien en ervaren wat mijn brein verstopt houdt voor mij. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik een controle-freak in remissie ben en deze stap voor mij voelt alsof ik met mijn voeten vastgelijmd sta en toch een eindsprint moet trekken (zwaar dus). Bijna als een kat die doorheeft dat hij naar de dierenarts moet, zoiets. 

Maar ik ben bereid om te doen wat nodig is om te krijgen waar ik naar verlang. Ik weet waar ik naar verlang en ik weet wat er voor nodig is (ik zal je een geheimpje vertellen: het is nooit meer kennis). Dus heb ik iemand bij wie ik mij veilig voel (heel belangrijk!), die mij helpt over overtuigingen heen te kunnen stappen. Zodat ik mijn bedrijf weer next level kan tillen en nog meer inzicht krijg over mijn pad en wat ik te doen heb. 

Als jij voelt dat je voor meer bent geboren en dit blog raakt jou, plan dan jouw matchcall met mij in. Gaan jij en ik (vrijblijvend) in gesprek over waar jij heen wil, wat hier nog in de weg staat en of het Essentie van Succes traject de juiste stap voor jou zou kunnen zijn. Plan jouw afspraak direct hier in mijn agenda.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This