fbpx

Podcast

Aflevering 94: De magie voor mijn klant

 

Wat ik voor magische kunsten inzet bij mijn klant

Ik zat laatst op de camping en kreeg zomaar het pad voor een klant van mij door. Zomaar, terwijl ik op een stoel in de zon zat. Ik geloof dat iedereen dit kan. Maar nog steeds ben ik ‘in awe’ als dat zo duidelijk gebeurt.

Hoe zouden jouw leven en business er uit zien, wanneer jij jouw intuïtie en ziel echt aan het werk zou zetten?

Wil je kans maken op een van die 2 SuperSessies deze maand? Kijk dan op www.madelonrijkers.nl/supersessie en wie weet krijg je van mij binnenkort jouw grootste puzzelstuk ook zo in jouw schoot geworpen.

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This