fbpx

Podcast

Aflevering 93: Smijt alle verlangens maar op tafel – interview met Franciose Verhoef

 

Wat er gebeurt als alle verlangens maar eens op tafel gegooid worden (podcast #93 een interview met Francoise Verhoef)

Ik mocht in mijn prachtige tuin niemand minder dan Francoise Verhoef ontvangen als gast voor dit mooie interview. Zij is de auteur van het boek dat dit jaar de meeste indruk op mij maakte ‘De Alfavrouw’. Zo’n indruk, dat mijn klanten dit bij aanvang van hun mentorship-traject krijgen. Want IEDERE vrouw zou dit boek moeten lezen en in dit interview hoor je waarom.

We gaan de diepte in over de vraag: wat wil je echt? Wat zou er gebeuren als je gewoon al jouw verlangens op tafel durft te gooien? Francoise neemt je mee in haar verhaal. Eentje die niet zou misstaan als Netflix-serie, mag ik wel zeggen.

En we hebben ook nog een toffe actie. Ik mag van Francoise 3 boeken weggeven voor wie dit verhaal wil lezen. Reageer met een comment onder deze podcast of stuur mij even een mail op madelon@madelonrijkers.nl met de reden waarom jij vindt dat jij (of iemand aan wie jij dat boek wil weggeven) deze zou moeten krijgen. Je kunt reageren tot en met 14 juli.

(En wil je haar boek hoe dan ook hebben? Check dan deze website en bestel hem direct zelf)

laat een bericht voor me achter

1 Reactie

  1. Hetty Hompe

    Ik ben zo nieuwsgierig geworden naar dit boek. Het lijkt zoveel aan te snijden waar ik zelf ook mee worstel, op gebied van intimiteit en seksualiteit.
    Mijn partner en ik hebben al een paar jaar een open relatie maar durven niet actief te zijn, bang voor de mening van anderen. Dus ja, ik ga hier helemaal op aan.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This