fbpx

Podcast

Aflevering 9:Wat haren wassen te maken heeft met bereid zijn om te doen wat nodig is

Deze week deel ik met jou een aantal inzichten en onderdelen uit mijn leven die maken dat ik bereid ben om te doen wat nodig is, om te halen wat ik wil halen. En die bedacht ik me tijdens het haren wassen. Want op die momenten komen de meest briljante ingevingen omhoog.

Ik heb mijn doelen kraakhelder. Ik weet wat ik wil, wat ik echt graag wil. En de rest laat ik los, wanneer ik merk dat het te groot voor me is of dat ik het stiekem helemaal niet zo graag wil. Ben ik rete-eerlijk in.

Ik help je inzien dat verandering pas komt als jij echt bereid bent om er stappen voor te nemen. En ik geef jezelf toestemming om die stap helemaal niet te doen en gewoon lekker rust te nemen.

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This