fbpx

Podcast

Aflevering 89: Welke vragen er bij jou ontbreken

 

Aan wie zit jij je nou eigenlijk te bewijzen?

In deze podcast neem ik je nog even mee in een controversieel blog dat ik onlangs schreef. Hoe de wereld over geld is gaan leven en welke vragen er daardoor bij jou ontbreken, die jij je (wat mij betreft) beter zou kunnen gaan stellen. Want ik weet dat je zit te wachten op antwoorden, maar je stelt de verkeerde vragen.

Wil jij nog bij de livedag “Ondernemen vanuit jouw hart” zijn? Je hebt nog een paar dagen om jouw plekje te bemachtigen. Kijk op www.madelonrijkers.nl/live voor meer info en jouw ticket

 

 

 

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This