fbpx

Podcast

Aflevering 86: Je hoeft het niet op die manier te doen.

 

 

In deze podcast vertel ik jou dat jij het niet hoef te doen zoals het soms tegen je aangehouden wordt. Ik zag laatst weer iets voorbijkomen, waarin de er zo duidelijk werd gezegd dit is goed en dit is fout. En mijn haren gaan er van overeind.

Ik wil dat jij weet dat er 1000 wegen naar Rome leiden. En jij mag jouw weg daarin vinden. Ik help je er graag bij.

Wil je bij de magische livedag zijn “Ondernemen vanuit jouw hart”? Daarin neem ik jou en een groep vrouwelijke ondernemers mee in succesvol en gelukkig ondernemen op jouw manier. Boek dan nu snel jouw ticket via www.madelonrijkers.nl/live

 

 

 

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This