fbpx

Podcast

Aflevering 81: 2 onmisbare fundamenten die jij op orde moet hebben

 

2 onmisbare fundamenten die jij op orde moet hebben, voordat jij werkelijk succesvol kan ondernemen vanuit jouw hart

Ik zit in de auto naar huis en ik neem je mee in welke fundamenten er wat mij betreft essentieel zijn voor de bouw van een gezond bedrijf en een gezonde ondernemer. Ik deel een aantal inzichten uit de live dag, waar ik live vandaan kom. Ondernemen vanuit jouw hart, dat was het thema.

En wil jij nou ook eens bij een live dag zijn, laat het dan even weten. Dan zet ik je op een lijstje van mensen die het eerste contact worden wanneer er weer één is. En ik kan je vertellen dat de datum al bijna vaststaat!

 

 

 

 

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This