fbpx

Podcast

Aflevering 8: Tijd krijg je niet terug, dus gooi geen dag meer weg (rant-alert)

Ik ga hier echt even zeggen wat gezegd moet worden. En het maakt me niet uit wat ‘men ervan vindt’. Als ik het niet zeg, onthoud ik je wellicht een spiegel die je nodig hebt. En dat kan nooit de bedoeling zijn van mijn werk. Oftewel: de knuppel gaat het hoenderhok in, want er zijn deze week een aantal mensen geweest die op z’n zachtst gezegd niet zulke handige keuzes maken. 

Nu kan ik ervoor kiezen om dit te blijven aanzien, of ik behoed je met deze halve ‘rant’ (vertaald: getier) voor een van de meest stomme keuzes die je kan maken: niets doen. 

Want hoe lang zit je hier al mee? Hoe lang mag het allemaal nog duren? Hoeveel dagen denk jij dat je nog hebt hier?

Nee, we gaan niet doemdenken. Maar ik neem je wel even mee in de reality check, want ik denk dat je hem wel kan gebruiken.

Kortom, even een tikkie getier van mijn kant omdat ik me af en toe machteloos voel ten opzichte van de mensen die ik spreek. Ik zou het zo graag voor ze doen. Want met heel mijn hart wil ik ze verder helpen, maar ik zie dat ze zichzelf soms zo weinig waard vinden dat ze zichzelf niet verder willen helpen…..  

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This