fbpx

Podcast

Aflevering 47: Ik ga mezelf hiermee niet populair maken, maar dat is dan maar zo!

In deze podcast ga ik iets zeggen waarmee ik mezelf waarschijnlijk niet zo populair gaan maken. 

Maar het zit me zo hoog dat er uit moet. 

Want er zijn een aantal zaken die ik gezien heb die niet kunnen bestaan, in deze huidige maatschappij. 

Ik vraag je hier mee om actie te ondernemen, zodat je dat werkelijk ook jouw missie leeft en zoveel mogelijk mensen daarmee ECHT kunt helpen.

 

 

laat een bericht voor me achter

1 Reactie

  1. Laurien Jochem

    Hoi Madelon, goede aflevering 47 van je podcast. Iedereen mag zijn mening of opmerking geven en dat je je hoofd op het hakblok heb gezet, zo ervaar ik het niet hoor. Mooi dat je aangeeft, leef je leven en kom tot actie als je echt je bekommert om je medemens. Social media is ook een makkelijk podium om je achter te verschuilen en te denken je mening gepast en ongepast te geven om maar wat te zeggen en daarmee te denken klaar te zijn met je actie. Practice what you preach. Ga zo door met je podcast, ik heb mij inmiddels geabonneerd. Groetjes Laurien

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This