fbpx

Podcast

Aflevering 4: Zijn wie je bent

Getverdemme, het klinkt allemaal zo simpel en in het dagelijks leven is het het niet. Gewoon jezelf zijn. 

Want wie is dat dan? 

En het is o zo belangrijk om dat ogenschijnlijk ongrijpbare ‘geluk’ überhaupt te kunnen vinden (hoe geluk te definiëren hebben we het in de videotraining over gehad, in het 2e deel om precies te zijn. Kijk die hier terug als je wil) 

Maar op jonge leeftijd leren we ons al aanpassen. Dat moet vaak, willen we als soort overleven. Er moet voor ons mens gezorgd worden als je klein bent en daarom doe je wat je ouders zeggen dat je moet doen en welke persoon zij van jou willen zien. 

Maar nu verzorgen we onszelf, maar passen we ons nog steeds vaak aan om te voldoen aan het beeld dat anderen graag van ons willen hebben.  

Als ze je maar aardig vinden…. toch? 

Ik vind daar iets van. En ik deel met jou een van de grootste eyeopeners uit mijn leven die ik kreeg, toen ik volledig mezelf werd en ging doen waar ik goed in ben.

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This