fbpx

Podcast

Aflevering 37: Wat betekent succes voor jou?

Ik neem je in deze podcast mee naar de incentives die hangen aan het woord ‘succes’. 

Ga jij aan van 10K in de maand? 

20K? 

Of zit het daar niet in? 

Voor mensen zoals jij en ik gaat het vaak niet om geld. Hoewel we wel ondernemer zijn en niet een stichting opgezet hebben. Maar geld maakt dus ook niet dat wij harder gaan lopen en de ‘enge dingen’ doen. 

Het is belangrijk dat je weet waar je van aan gaat. What makes you tic? 

Waar word jij nou wel gelukkig van als je denkt aan succes? Of ben je aan het najagen wat andere mensen als succes bestempelen?

PS:

Wil jij graag succesvol zijn met wat je doet, maar weet je niet goed hoe dat er überhaupt voor jou uitziet? Mail mij dan even op madelon@madelonrijkers.nl. Kijk ik met jou mee wat je nu nodig hebt om succes te definiëren en of ik de juiste persoon ben om jou daarmee te helpen.

laat een bericht voor me achter

2 Reacties

  1. Hetty

    Op deze vraag heb ik vanmorgen antwoord gegeven. Bij mij weet je dus al hoe het zit. 😄

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This