fbpx

Podcast

Aflevering 26: Doe gewoon wat voor je werkt! Of ben je bang wat “ze” ervan vinden?

In deze podcast laat ik je zien hoe simpel de kracht van herhaling, wanneer jij niet zo in je hoofd zit. Ik doe gewoon exact hetzelfde als de vorige keer, gewoon omdat ik er zin in heb. En niet omdat ik het NODIG heb. Big difference.

Maar kun je zoiets dan 2x achter elkaar doen?! Wat zullen “ze” wel niet denken?

Ik geef je een paar tips mee hoe jij met jouw tijd kunt omgaan, zodat je aan je eigen ontspanning toekomt.

En wil jij sowieso meer lol en meer uit jouw leven gaan halen? Plan dan eens een Doorbraak-sessie met mij. Ik geef elke week een paar sessies weg aan mensen, waarin wij samen kijken waar jouw grootste handrem zit die ervoor zorgt dat jij niet het leven leidt dat je zou willen leiden. En ik kijk met jou wat er voor nodig is om die handrem eraf te krijgen en of ik de persoon ben die jou daar het beste bij kan helpen. 

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This