fbpx

Podcast

Aflevering 25: Emoties moet je nooit jouw leven laten regeren

Ik ben steeds vaker gefrustreerd in deze periode van ‘opgesloten zitten’. Ook bij mij wordt het weer extra uitvergroot hoezeer ik hecht aan mijn autonomie en dat ik gewoon af en toe even uit de band wil springen. En dat laatste, dat gaat allemaal bijna niet.

Ik vertel je, terwijl ik onderweg ben en letterlijk uitvoer hoe ik dat aanpak, de dingen die jij kunt doen om frustratie-gevoel te tackelen en je toch vrij te voelen. Want, feelings will fail you everytime. En het laatste wat je moet doen is emoties aan het stuur zetten van jouw leven.

Ook vertel ik je natuurlijk over de challenge die ik ga doen van 9 t/m 12 november: ‘Doe Lekker ff Niet Normaal’!!

Ik ga elke dag een masterclass geven over een specifiek onderwerp en je mag tijdens de masterclass mij allemaal vragen stellen. En daarnaast support ik je 4 dagen lang in de speciale besloten Facebook-community om daadwerkelijk stappen zet naar een leven leiden onder JOUW voorwaarden.

Wil jij ook gratis meedoen met deze challenge? Schrijf jezelf dan in via www.madelonrijkers.nl/challenge

PS: wil je weten wat de deelnemers uit de vorige editie over deze challenge zeiden?
‘Dit gaan de leukste uren van je maand worden! Heel veel uit mijn deelname gehaald’

‘Wat een eyeopener! Dank je wel’

‘Dank je wel! Je was al geweldig, maar na deze challenge Bam wauw’

‘Het was genieten. Thank you!!’

‘Ik vind je een geweldige pittige vrouw met heel veel humor. Dank voor deze challenge!’

‘Wat heb jij toch een gave humor’

‘Zalig! Wat kan je heerlijk praten. Een genot om naar te luisteren’

‘Wat ben jij leuk zeg! Heerlijke waterval van woorden en je hebt nog gelijk ook!’

‘Ik word altijd zo vrolijk en energiek van je. Een geweldig mens ben je!’

‘Je bent echt een inspiratie’

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This