fbpx

Podcast

Aflevering 23: Waarom ratio niets te maken heeft met keuzes maken die goed voor je zijn

In deze podcast ga ik je uitleggen wat er gebeurt als je vanuit ratio jouw keuzes blijft maken. 

De afgelopen weken heb ik een aantal nieuwe toppers mogen verwelkomen die al wat verder staan op de persoonlijke ontwikkelingsladder en daardoor al wisten met hun hoofd dat zij op basis van gevoel ja gingen zeggen tegen mijn aanbod. 

Vaak zie je dat mensen juist andersom redeneren en ik neem je in een praktisch voorbeeld mee hoe dat er voor veel van mijn klanten in beginsel uitziet, wanneer ze nog niet goed hebben geleerd om vanuit intuïtie keuzes te maken. 

Ik weet hoe je je voelt. Ik heb het zelf ook zo vaak gedaan. En het brengt je nergens. Vandaar dat ik deze podcast voor jou opgenomen heb om je te helpen zien hoe het niet moet. 

Wil je n.a.v. deze podcast contact om eens te kijken wat ik voor jou kan betekenen? Mail me dan even op madelon@madelonrijkers.nl. Dan plannen we samen even een moment in om te kijken of mijn aanbod matcht met jouw vraag.

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This