fbpx

Podcast

Aflevering 20: Waarom ik de champagne opentrek als mijn man zijn baan verliest:

In deze podcast ga ik je spoedcursus omdenken leren. Want ook hier gebeurt er af en toe shizzle waar je but-cheaks van zouden schudden. 

Ik vertel je hoe je met het leven om kunt gaan en dat is de grootste live hack die er bij mij voor gezorgd heeft dat ik ben waar ik ben.

Want ik trek gewoon de champagne open op het moment dat alles in puin lijkt te vallen. Om te vieren dat een cadeau zich aandient. Alleen wel in een spuuglelijk papiertje.

Hoe doe jij dat?

laat een bericht voor me achter

2 Reacties

  1. Suzie Kampes

    Wauw wat een verhaal… je vraagt me niet alleen te knikken bij je verhaal maar ik wordt er zelfs emotioneel van. Zoveel momenten maak ik de keuze die veilig lijkt en dan loopt het toch verkeerd. Ik ga hier zeker mee aan de slag. Je hebt er een fan bij

    Antwoord
  2. Madelon Rijkers

    Daar ben ik hartstikke blij mee! Ik waardeer jouw reactie enorm en het is precies de reden waarom ik doe wat ik doe ♥️ Doe je ook al mee aan de gratis challenge volgende week? Zo nee, kijk dan even op https://www.madelonrijkers.nl/challenge. Je bent van harte welkom💃🏻

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This