fbpx

Podcast

 

Aflevering 16: Om concessieloos jezelf te zijn, moet je soms moeilijke keuzes maken

In dit verhaal deel ik iets ongelofelijk persoonlijks met je. Want mijn leven gaat niet altijd over rozen. 

Maar concessieloos jezelf zijn betekent ook soms moeilijke dingen moeten doen. En reken maar dat dit moeilijk is! 

Ik deel met jou hoe ik tijdens zo’n emotionele shitstorm blijf staan. Praktisch en concreet. Zodat jij kan leren hoe jij dat voor jezelf ook kunt doen. Want emotionele shitstorms heeft iedereen.

laat een bericht voor me achter

2 Reacties

 1. Annemieke

  Hallo Madelon, ik heb net geluisterd naar deze podcast en vind je zo goed vertellen. Echt een inspiratiebron! Je hebt het híer o.a. over de 4 vragen die je jezelf iedere ochtend afvraagt, maar noemt er maar 1. Wat zijn de overige vragen?
  Lieve groet, Annemieke

  Antwoord
 2. Madelon Rijkers

  Hey die Annemieke, in andere podcast noem ik ze wel alle 4. Maar om ze nou allemaal te beluisteren… 🙂 Hoewel ik altijd terughoor dat ze ‘lifechanging zijn’. Maar voor nu even die 4 vragen hieronder:
  De eerste is: hoe wil ik mij voelen vandaag?
  tweede: wat wil ik vandaag?
  derde: waar ben ik dankbaar voor?
  vierde: waar vraag ik hulp bij?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This