fbpx

Podcast

Aflevering 15: Gezonder leven is gewoon langzamer doodgaan

Ken je de serie op Netflix van Ricky Gervais, ‘After life’? 

Een briljante Engelse serie die het leven laat zien van een man die zijn vrouw verloren heeft aan kanker. Dramatisch onderwerp, maar met heel veel humor. Just my cup of tea…

1 zin in het bijzonder bleef mij laatst bij. En het liet mij nadenken over hoe ik mijn leven leid. 

Ik vertel jou in deze podcast hoe ik het leven leuk maak en het mij lukt een stomme dag om te zetten en te eindigen met een lach. 

Je moet het zelf doen, het leuk maken. Maar daar was je vast al achter.

Wat is jouw methode?

laat een bericht voor me achter

2 Reacties

 1. Esther

  Ik vind je echt te grappig maar dat weet je, ik blijf zoveel gelijkenissen tussen ons ontdekken zowel van vroeger als en dat vind ik echt leuk dat er blijkbaar nog een exemplaar zoals ik op deze aardbol rondloopt 🙂

  Antwoord
  • Madelon Rijkers

   Haha, right back at ya beeb! Ik weet zeker dat er meer van ons soort rondhobbelen op de wereld. Allemaal in de veronderstelling dat ze gek zijn en dat die andere mensen het blijkbaar bij het juiste eind moeten hebben. Maar wij weten gelukkig al dat dat niet zo is. Nu die 1/3 van de mensen vinden die bij ons clubje hoort! Zullen we t-shirts drukken? 😜

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This