fbpx

Podcast

Aflevering 139: Wat doe je als er iets naars gebeurt in je leven? Hoe blijf je als ondernemer staan in je business?

Er gebeurt soms iets in je leven wat je niet verwacht. En wat ook niet leuk is. Hoe ga je daar als ondernemer mee om, zodat je ook je business kunt blijven runnen? Eind 2018, begin 2019 was ik nog loopbaancoach. En maakte ik ook iets heel naars mee privé. En toch bleek ik in staat om mijn bedrijf staande te kunnen houden (en mezelf ook).

Het hangt er allereerst vanaf hoe je zelf in je business staat. Is het ‘maar je werk’? Of voelt het voor jou als meer dan dit? En vandaar uit ga ik een paar dingen met je delen die je voor jou heel belangrijk zijn als jij vanuit die ‘flow’ wilt leven.

 

Want dat is niet altijd alleen maar leuk….

 

Wil je nog snel meedoen met de gratis driedaagse live online training “Doe lekker ff niet normaal” en precies zien hoe je in 3 stappen überhaupt de business neerzet die je werkelijk te leiden hebt? Meld je dan direct aan via https://www.madelonrijkers.nl/driedaagse en ontvang evt nog een replay als je wat later aanhaakt.

 

Heb jij zelf ook een vraag die je graag in deze podcast beantwoord wilt zien? Stuur jouw vraag naar support@madelonrijkers.nl

 

En vind je deze podcast tof? Wil je dan een review achterlaten? Dan kunnen we samen meer mensen in beweging krijgen en de wereld echt snel een beetje mooier maken.

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Rijkers

Kerkhofslaan 6
8479HH Oldetrijne

E: info@madelonrijkers.nl
T: +31850041025

Bedrijfsgegevens

KVK: 65461436
BTW: NL001595321B27
IBAN: NL45 INGB 000723696

© 2024 Madelon Rijkers | Alle rechten voorbehouden

Made with ❤ by Webblez

Pin It on Pinterest

Share This