fbpx

Podcast

Aflevering 131: 5 cent IS ook echt het begin van een miljoen!

Ik schreef onlangs een blog over mijn vroegere beste vriend, Elias, die altijd bukte om muntjes op te pakken en dan zei:’ Het is toch het begin van een miljoen!’

Die zin wilde ik delen, omdat hij zo helpend is in de energie om zo naar geld te gaan kijken. Zo krijgt elke euro die jij binnenkrijgt ook echt wáárde, ipv dat je denkt dat het nog lang genoeg is voor die omzet die je eigenlijk wilt draaien.

Er gebeurde die middag iets heel bijzonders. Want op de een of andere manier bracht het Universum Elias en mij die dag, na 30 jaar, weer in contact. Wat er toen gebeurde was magisch…. En ik neem je mee in wat dat voor ons allemaal hier betekent.

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Rijkers

Kerkhofslaan 6
8479HH Oldetrijne

E: info@madelonrijkers.nl
T: +31850041025

Bedrijfsgegevens

KVK: 65461436
BTW: NL001595321B27
IBAN: NL45 INGB 000723696

© 2023 Madelon Rijkers | Alle rechten voorbehouden

Made with ❤ by Webblez

Pin It on Pinterest

Share This