fbpx

Podcast

Aflevering 127: Jij bent goed genoeg (visualisatie)

Ik was ziek. En behoorlijk ook. Mijn stem was niet om aan te horen en zo ontstond instantly het idee om deze visualisatie met jou te delen. In plaats van iets op te nemen met een stem die lijkt op een matroos uit de 17e eeuw met een kater.

Het is een visualisatie die mijn klanten in de online omgeving vinden als we gaan samenwerken. En in januari gaf ik hem cadeau aan de deelnemers van de Driedaagse. De reacties waren zo lovend en emotioneel, dat het niet meer dan logisch is dan dat jij deze visualisatie vandaag kunt gaan gebruiken.

Want als jij ook weleens voelt dat je niet goed genoeg bent…. dan gaat deze audio het verschil voor je maken.

Geen intro en outro, want dat vind ik niet passend bij de sfeer die deze visualisatie verdient. Laat je me nog eens weten of hij jou heeft mogen helpen?

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Rijkers

Kerkhofslaan 6
8479HH Oldetrijne

E: info@madelonrijkers.nl
T: +31850041025

Bedrijfsgegevens

KVK: 65461436
BTW: NL001595321B27
IBAN: NL45 INGB 000723696

© 2023 Madelon Rijkers | Alle rechten voorbehouden

Made with ❤ by Webblez

Pin It on Pinterest

Share This