fbpx

Podcast

Aflevering 123: Waar ik bang voor ben als ondernemer en wat ik daar praktisch aan doe

In deze podcast deel ik met jou wat er bij mij gebeurt op het moment dat ik iets spannend vind. In dit geval het geven van een driedaagse training met een spiksplinternieuw aanbod. Met de billen bloot waar ik mij druk over maakte.

Het werd een daverend succes, maar dat had het niet geweest wanneer ik de stemmetjes in mijn hoofd de overhand had gegeven op de eerste ochtend.

Dit is hoe ik simpel en praktisch de spanning liet verdwijnen, een geweldige driedaagse gaf en vervolgens mijn nieuwe community voor Ambitieuze Mensenhelpers mocht starten met een toffe groep ondernemers.

En wil jij ook deel uitmaken van deze groep en elke week krijgen wat je nodig hebt om te kunnen groeien met jouw bedrijf? Dan is dit de link om er meer over te lezen en je direct aan te melden. Jij wil hier bij zijn, trust me.

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Rijkers

Kerkhofslaan 6
8479HH Oldetrijne

E: info@madelonrijkers.nl
T: +31850041025

Bedrijfsgegevens

KVK: 65461436
BTW: NL001595321B27
IBAN: NL45 INGB 000723696

© 2023 Madelon Rijkers | Alle rechten voorbehouden

Made with ❤ by Webblez

Pin It on Pinterest

Share This