fbpx

Podcast

Aflevering 106: de truffelceremonie

 

In deze podcast ga ik uitgebreid verslag doen van het 6 weken Psychedelic Integration Program dat ik volg bij Angela van Celestial Ceremonies. Ik neem je mee in een van de meest intieme momenten van mijn hele leven, de truffelceremonie.

Ik deel met jou wat ik ervaren heb en wat het mij gebracht heeft. Heb je er een vraag over, of wil je meer over Angela weten, mail me dan even op madelon@madelonrijkers.nl. Of stuur een DM via een van mijn socials.

Wil je meer weten over mijn nieuwe Essentie van Succes-traject of misschien zelfs al wel een match call hiervoor boeken om te kijken of dit de volgende stap is voor jou? Kijk dan op www.madelonrijkers.nl/succes

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Rijkers

Kerkhofslaan 6
8479HH Oldetrijne

E: info@madelonrijkers.nl
T: +31850041025

Bedrijfsgegevens

KVK: 65461436
BTW: NL001595321B27
IBAN: NL45 INGB 000723696

© 2023 Madelon Rijkers | Alle rechten voorbehouden

Made with ❤ by Webblez

Pin It on Pinterest

Share This