fbpx

Traject

Joie de vivre: upgrade naar een concessieloos leven

Iedere dag draait hij weer in je hoofd. De plaat van Doe Maar: ‘Is dit alles, oehoehoehoe?’ En iedere dag is er wel iets waar je ’s avonds in je bed nog over ligt na te piekeren. De avond vloog trouwens weer voorbij. Wéér geen tijd voor jezelf genomen vandaag. Je had het je nog zo voorgenomen vanmorgen.  Zachtjes neem je je voor om de boel morgen echt anders te gaan doen, maar je weet eigenlijk al dat het toch weer hetzelfde liedje wordt. Dat is het namelijk al heel lang.

De avond verliep weer anders

 Het bed ritueel met de kinderen liep weer uit (‘nog 1 verhaal! Nog 1 kus! Nog 1 slokje water!). En eerlijk, je wil gewoon dat ze hun kop houden en gaan slapen. Je wil gewoon even uitgezoomd Netflixen languit op de bank. Of je vriendin belt met wéér een drama-verhaal over haar relatie en heeft 3 uur lang haar hart zitten uitstorten (djeez, hoe vaak kun je tegen dezelfde problemen aan blijven lopen zeg?! Misschien moet ze eens in een andere vijver gaan vissen) 

En uiteraard hoor je jezelf weer advies geven (want hé, aan persoonlijke ontwikkelingskennis ontbreekt het jou niet hè?, terwijl je met 1 oog Grey’s Anatomy probeert te volgen. Maar jij had andere plannen met jouw vrije avond. En zo gaat het vaker met dat wat jij eigenlijk wilde doen. Sterker nog, je leidt een heel leven dat niet persé gebaseerd is op wat jij wil. Snap je al waar ik heen wil?

Je bent moe en geprikkeld

Je bent moe en voelt je continu geïrriteerd. Je lijkt met momenten wel de Christmas Grinch! Laten we het ook vooral niet hebben over de druk die je voelt wat men wel allemaal niet van je vindt. Zelfs die moorkop heb je niet gekocht (waar je zo’n zin in had), want wat denkt de bakker wel niet als ik maar 1 moorkop bestel? En eigenlijk wil je inmiddels al dagelijks je ontslag indienen. Gatverdamme, hier kan je ook je ei niet kwijt. Maar dan hoor je de stem van jouw teleurgestelde ouders die zich toch echt afvragen waarom je wat anders wilt. Je hebt het toch goed voor elkaar?

Je hebt een conformerende jas aangetrokken ergens a long the way die niet van jou is en hij is een dikke maat te klein. Dit was niet hoe je het je voor had gesteld toen je van school kwam en dapper de wijde wereld in stapte. Je weet al zoveel over jezelf en toch sta je hier. Dit kan het serieus toch niet zijn, die middelmatige zooi??

Komt dit je bekend voor?

Je klaagt tegen vriendinnen over de middelmatigheid van dingen, je ontevredenheid over je leven en verontschuldigt je, omdat ze het in Afrika nu eenmaal slechter hebben. Waar zeur je eigenlijk over? (Maar dat wordt je weer bruut duidelijk gemaakt wanneer je de volgende ochtend opstaat...)

Elk boek dat jou weer aangeraden wordt over 'jezelf vinden' of jouw 'life's purpose', verslind je. Ergens moet toch godsamme dat antwoord staan dat jij zoekt??

Er is nog 1 koekje in het pak en met een intens verlangen om hem zelf op te eten, hoor je jezelf zeggen: ‘Nee, neem jij hem maar’. Maar je meent er geen reet van. Het liefste koop je morgen een pak koek dat je helemaal alleen opeet. Bij de gedachte alleen al, voel je je al betrapt. Vreetzak, egoïst..

Je kijkt soms in de rondte op je werk (en stiekem ook in je relatie!) en denkt: ‘Waar is alle lol gebleven??’ Je knippert nog eens met je ogen en vraagt je af wat je daar überhaupt daar nog doet. Serieus man, je bent toch wel voor meer weggelegd dan dit?

Je kan stikjaloers zijn op die vrouwen die ‘zomaar een weekend weg' plannen met vriendinnen. Dat zou jij ook wel willen en het liefste nog alleen ook (daar is dat schuldgevoel alweer en je bent nog niet eens weg)

Je ben opgegroeid in een Hollands gedachtengoed dat je zuinig moet zijn en geen oude schoenen moet weggooien 'voordat je nieuwe hebt'. Je moet vooral normaal doen, dan doe je al gek genoeg. Steekt je kop niet uit boven dat maaiveld en je geeft geen geld uit dat niet nodig is. Maar ondertussen droom je van dat paar mooie schoenen dat je ineens in je beeldscherm zag (darn those cookie-adds!). Als je die nou nieuw koopt EN die oude ook houdt? Maar dat bedoelden ze vast niet...

Hoe zou het voor je zijn wanneer je

R

Gewoon een keer een avondje lekker in bad zou gaan en papa de kinderen naar bed brengt, zodat jij met een boekje, kaarsje en een glas wijn in rust en stilte tussen het schuim vertoeft (of doe als ik en neem de laptop mee op de badrand, halloooo dr McDreamy!). Het zijn ook ZIJN kinderen hoor, of was je dat vergeten?

R

Zonder schuldgevoel dat paar schoenen voor jezelf koopt, ook al heeft de oudste ook nieuwe nodig en lekt de dakgoot, moet de hond naar de dierenarts en gaat je achterlicht stuk

R

Nee zegt als je helemaal niet wil afspreken voor een bak koffie met een vriendin (die je eigenlijk alleen maar belt als zij jou nodig heeft) en je dag besteedt met iets waar je zin in hebt

R

Je niet meer continu bekeken en beoordeeld zou voelen in alles wat je doet en doet waar je zin in hebt. Laat ze er lekker wat van vinden als jij de zondag in je onesie op de bank voor de tv wil doorbrengen! Jij bepaalt zelf wel wat je doet en how you do it

R

's Avonds in je bed ligt met een goed gevoel over jouw dag en uitermate relaxed gewoon meteen in een diepe slaap valt?

R

Het gevoel hebt dat jouw bestaan ergens toe leidt? Een waanzinnig doel hebt, een bestemming waar je je innerlijke TomTom heen kunt sturen?

R

Lol kan hebben met jezelf, omdat je stomme kattenfilmpjes zit te kijken in plaats van de afwas doen. Of even de stad in gaat met jezelf om gezellig alleen te winkelen en een lekker broodje te halen?

R

Lol kan MAKEN in het leven, wanneer er even niks te lachen valt? (want eerlijk, dat gebeurt..)

Als je nu start

     In heldere, logische en vooral praktische stappen leer ik je wie jij bent en welke ‘Terms & Conditions’ bij jou horen, die samen de basis vormen van een rijk en intens bestaan. Want als jij dacht dat jij jezelf wel aardig in kaart had, think again my friend. Je krijgt een totale refresh-course over jezelf en wat je wil uit het leven. Je gaat geen concessies meer doen waar je niet achter staat. Jij gaat jouw leven inrichten zoals dat het beste bij jou past en geen dingen meer doen die je niet wil. Flikker op met je ‘hoe het heurt’! Jij gaat eindelijk snappen wat de bedoeling is en wat jij in je leven moet doen om gelukkig te zijn, zonder je druk te maken om al die meningen van anderen. En vooral ga jij weer heel veel lol hebben. Want dat is al veel te lang geleden.

Dit traject is een combinatie-traject. Waarbij je intensief met mij 1-op-1 samenwerkt EN gebruik maakt van de kracht van een groep. Dit traject is zeer geschikt voor jou als je dieper, sneller en gerichter gecoacht wilt worden. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen, zodat jij duidelijk weet wat jou te doen staat. Ik ga jou de praktische vertaling geven tussen de kennis die je bezit en de de acties die nodig zijn om daadwerkelijk de resultaten ermee te gaan halen. 

Dat doe ik met een enorme bak humor, zodat je ook nog plezier hebt in het maken van keuzes. Daarnaast bezit ik de gave om geheel door je heen te prikken en je tot je kern samen te kunnen vatten, dus er zal weinig van jou aan mijn aandacht ontsnappen, waardoor ik jou optimaal kan coachen naar het leven dat jij wil.

Ik ken je, in jezelf investeren is nu eenmaal een van de dingen die je nooit echt geleerd hebt en hier moet je ‘even over nadenken’. Of sterker nog, ‘even bespreken’.  Maar hoppa, hier pak je direct de verantwoording over jouw leven en ga je vol voor de winst. Want toestemming vragen of oeverloos in dat brein blijven hangen…. Dat zijn dingen die we in dit traject niet meer gaan doen. Niemand gaat het voor je doen, dus by all means: doe het zelf. Jouw leven, jouw regels. Je begint direct als je wil.

 

De praktische details

Ik ben jouw steun in de rug en schop onder je hol (want die ga je nodig hebben, ben ik even bruut eerlijk in) en jouw trouwste supporter. Ik ga je uitdagen om je grenzen te leren kennen en ze te verleggen (en bewaken) tot het punt waar jij voelt: hier ligt hij! Mijn grens! 

Jij krijgt van mij alles wat je nodig hebt om dit traject tot een succes te maken. Ik neem je in een logische volgorde, met de juiste/praktische stappen, mee door dit traject en sta er voor je om je te helpen.  We zien elkaar in de 1-op-1 sessies online, die je zelf mag inplannen in mijn agenda (mag dus ook lekker in je pyjamabroek), en ik zorg samen met jou voor de AHA-momenten. We tackelen al jouw beren op de weg en gaan zo naar een vol, intens en concessieloos leven.

 

 Praktisch en concreet:

A

6 uur persoonlijke coaching, waarin ik je elke sessie met een bak waardevolle inzichten en analyses overlaadt, zodat je volledig omgekeerd de sessie verlaat en jij precies weet wat jou te doen staat. En dat levert snel resultaat (jij wil niet weten welke magische krachten ik op jou loslaat)

A

EEN JAAR LANG toegang tot de online Academy van Madelon Rijkers. Met daarin 8 standaard modules met video's en oefeningen, waarin je steeds weer de eerstvolgende logische stap kunt zetten die nodig is (zonder te verzanden in je eigen b*llshit). En op elk moment nog even rustig kunt nakijken, zodat je weet 'hoe moest dat ook alweer?'

A

Extra bonus module in de Academy, geheel gericht op thema Werk, zodat je dat varkentje ook weet te wassen en weet waar jij in vacatureteksten naar moet speuren of wat voor jou het beste is om een eigen toko te kunnen beginnen

A

24/7 toegang tot de online Academy, zodat jij zelf bepaalt op welk moment van de dag je aan de slag gaat met de modules

A

Een half jaar lang toegang tot de speciale online groep, waarin jij ook tussendoor nog al jouw vragen aan mij kunt stellen, zodat je niet alleen hoeft te kl**tviolen en de support/lessen hebt van een groep mensen die denkt zoals jij

A

Werkboek met alle oefeningen en opdrachten, die je vast een keer in de hoek smijt omdat je geconfronteerd wordt met de monsters in jouw kast (but no worries: ik leer je in dit traject hoe je de bezem easy peasy door die kast haalt)

A

Een half jaar lang toegang tot elke maand een live, online Q & A met mij en de rest van de groep (die je ook terug kunt kijken als je er niet bij kunt zijn). Je kunt vragen inbrengen en leren van de vragen van anderen (kun je ook nog eens zien dat je niet de enige bent die hier tegenaan loopt. HA! Je bent niet gek!) en wordt daar dus ook live door mij gecoacht

A

Bonus toegang tot een wetenschappelijk onderbouwde test, die je meteen inzicht geeft in wie jij bent en waar jij blij van wordt. Dat betekent binnen 24 uur al de juiste keuzes kunnen maken

Wat levert dit traject jou op?

Jij kunt binnen no time een avond vrij of weekendje weg zonder schuldgevoel plannen. Ze zoeken het maar even zonder jou uit, dat lukt ze best

Je lacht in het dagelijks leven en weet lol te maken als het niet spontaan voorbij komt (trek je mooiste jurk aan en zet de kerstboom op in juni, fuck it!)

Je luistert naar jouw hart in plaats van jouw hoofd en je voelt zoveel rust in jezelf

Je ligt ook geen nachten meer wakker met gepieker over Het Leven, De Baan, Die Relatie. Je weet precies wat je wil and how to get it (hou op man, slaap is het fijnste dat er is)

Je gunt jezelf de geniet-momentjes en bestelt zo 2 moorkoppen voor jezelf bij de bakker. Gewoon, omdat je er zin in hebt en je het waard bent. Punt! (oké, die misselijkheid neem je op de koop toe)

Dat wat jij hier 'te doen hebt' in je werk wordt ineens kraakhelder, kom maar op met die coördinaten voor je innerlijke TomTom!

Adviezen, goede raad en de rest van de bullcrap (waar je nooit iets aan hebt) van anderen, klop je zo van je schouder en doet gewoon lekker waar je zelf zin in hebt (je baan opzeggen of de muur kanariegeel verven ofzo…). Concessieloos jezelf zijn, all the way!

Eindelijk weet je dat ‘gevoel’ te vinden waar iedereen het altijd over heeft, zodat je keuzes zo uit je mouw schudt (goh, hou jij even tijd over in je dag!). Voel even hoe lekker dat voelt, zo zonder drukte in je brein...

Je doet niet meer wat anderen van je willen en weet dit ook in duidelijke bewoordingen te vertellen aan Die Ander. Geen Haarlemmerdijkies meer met deze chick! My life, my rules

Je zet jezelf op de eerste plek, voelt je geen egoïst en geniet met volle teugen van een rijk en intens leven vol leven (oké die klinkt wel erg coachy, but you get my drift)

Reviews (oud) klanten

‘Ik had het idee dat ik niet alles uit mijn leven haalde. Dat ik niet voor mezelf kon kiezen door schuldgevoel aan mijn gezinsleden of anderen. Dat ik niet de boel de boel kon laten om even een momentje voor mezelf te kunnen nemen. En vooral, dat ik geen plezier had in de dingen die ik deed. Mijn werk, mijn activiteiten naast het werk. Het grootste resultaat dat ik meeneem uit het traject is, dat ik voor mezelf mag kiezen en vooral ook kan kiezen. Het begint bij jezelf en het blijft ook bij jezelf. Ik ben belangrijk en ik moet mijn gevoel volgen. Vooral niet dingen doen waar ik geen zin in heb als het ook niet echt hoeft. Ik heb geleerd mezelf op nummer 1 te zetten. Ik kan iedereen aanraden met Madelon te werken. Ik heb genoten van onze rechtdoorzee gesprekken, die soms ietwat confronterend waren. Madelon is een eerlijk, vrolijk en vooral blij mens. Ik vind dat ze een groot voorbeeld is voor iedereen en dat de wereld een beetje mooier wordt met het werk wat ze doet!’

(Ymare)

‘Wat een leuk mens en wat een goede klik. Ze weet precies te prikken waar het om gaat. Geen overtuiging meer nodig om wel aan de slag te gaan met het coachingstraject want dit is anders dan het geijkte! Het mooiste resultaat dat ik behaald heb na dit traject is inzicht te hebben gekregen in wie en wat ik ben. En ook de angst om te falen onder ogen te komen in plaats van weglopen waardoor de dingen die in eerste instantie eng zijn met een volmondig JA beantwoord worden en tot actie laat komen. Madelon heeft mij met dit traject een schop onder de kont gegeven en een spiegel voor gehouden voor wie en wat ik ben en ook daarin te geloven. Zij rekent af met smoesjes en aangeleerde denkpatronen die opgelegd zijn maar die niet van jou zijn. Dit doet zij op een directe, open en vaak grappige manier waarbij je toch serieus aan het werk wordt gezet en stof tot nadenken krijgt. Je zal zelf eraan moeten werken het plezier in privé en werk terug te krijgen door wat je zelf echt wilt doen.

(Laurien)

‘Het had zo moeten zijn… want ik kon wel wat hulp gebruiken. Ik moest zoveel en daar was ik klaar mee. En wie kwam er ‘voorbij’ op Instagram? Madelon! Het was voor mij als de reddingsboei die ineens voorbij kwam drijven en die ik net nodig had. Ik greep die reddingsboei, en dat was in dit geval het gratis gesprek. En daarin hoorde en voelde ik, dat ik het niet alleen hoefde te doen, met Madelon haar hulp veel sneller en beter grotere stappen in de goeie richting kon gaan zetten. Mijn richting J! 

Ze wist mijn knelpunten te raken en heeft mij laten inzien wie ik eigenlijk ben en wat ik leuk vind. Dat klinkt heel simpel, maar het was best een ontdekkingstocht. Ik heb veel over mezelf geleerd. Inmiddels is mijn leven met 180 graden gedraaid en sta ik het zelf aan het roer. Geniet ik van mijn leuke leven en voelt het nog maar zelden zo vermoeiend als dat het vaak voelde.  Heel fijn en ik ben er heel dankbaar voor. Mede mogelijk gemaakt door Madelon, dankjewel Madelon!

Ps. Mocht je twijfelen; bij twijfel in dit geval…. DOEN! Echt, je zult er geen spijt van krijgen, en er als persoon veel rijker uitkomen!’

(Esther)

‘Het kiezen voor coaching van Madelon is een van de grootste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven het afgelopen jaar. Ik stond eerder nogal sceptisch tegenover coaching, ik vond het nogal ‘zweverig’. Totdat ik via via op een gratis e-book van Madelon werd gewezen.

Ik printte het, las het, moest erg lachen om de humoristische wijze waarop Madelon dingen beschrijft, maar die ondertussen zó waar zijn en zo op mij van toepassing waren. Hier was niks zweverig aan! Deze vrouw ging mij snappen. Ik had een gratis sessie en besloot direct om een coachingtraject bij haar te gaan volgen. Het traject is nu afgesloten, en wat heb ik veel geleerd. Ik ben mijzelf gaan respecteren en beter gaan kennen, ik weet wat mijn talenten en mijn skills zijn, ik heb geleerd om meer voor en vanuit mijzelf te kiezen, om te genieten en dingen niet groter te zien of te maken dan ze zijn. Ik weet nog beter wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik zie dingen weer helder, voel mij veel relaxter, kan beter omgaan met tegenslagen. Madelon houdt je een spiegel voor, geeft je een schop onder je kont (figuurlijk dan natuurlijk he;)), is kritisch op een opbouwende manier. Dankjewel Madelon, je bent een topper!’

(Simone)

Hoe ik jou heb gevonden? Ik weet het echt niet, maar jouw mails die ik regelmatig kreeg, raakten me. Ik mag er zijn en het kan echt: op een plek komen die bij mij past. Jouw podcast, jouw plezier en enthousiasme triggerde me en ik trok de stoute schoenen aan. Bijna onbewust en eigenlijk sceptisch (want wie zit er nou op mij te wachten) van wat me stond te gebeuren. 
Onze afspraken staan in het teken van ontdekken wat en waarheen ik wil. Wat het leven mij te bieden heeft, maar ook wat ik de wereld te bieden heb. Jij laat mij inzien dat ik waarde toe te voegen heb. Jij geeft me een schop onder mijn kont, vertelt me in heldere taal als ik bullshit vertel en weet me te raken elke afspraak weer. 
Acceptatie van mezelf (die persoon die ik in mijn core ben), maar ook van de ander (het is oké als je mensen achterlaat omdat de relatie je niet meer past) en durven vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Dat alles heb jij mij geleerd, puur door mij te lezen, door de opdrachten die je me geeft, maar ook omdat je niet zomaar alles voor waar aanneemt. Je luistert, prikt door het verhaal heen en uiteindelijk kom je tot de kern. Allemaal op de eigen Madelon manier: nuchter, grappig en zonder doekjes erom te winden.’

(CORIANNE)

Wat ik vooral geleerd heb is om naar MEZELF te kijken en te luisteren. Wie en IK in de kern en wat heb IK nodig? Jij bent goed in het praktisch maken van elk stukje in je ‘zijn’. Je houdt mensen een spiegel voor zodat ze leren dat ze ZELF verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven. En dat mag cliché klinken, maar ik vind wel dat je daar dus erg in uitblinkt. Je doet dit op een positieve manier en zonder invulling. Je laat mensen zelf nadenken en de puzzel oplossen. Je leert mensen in hun eigen kracht te gaan staan. Je geeft mensen de tools om er zelf mee verder te kunnen gaan. Jouw kracht vind ik dat je dit in behapbare stukje doet zodat je er ook stap voor stap mee aan de slag kunt gaan. Je bent goed in het ontwarren van vraagstukken (waar gaat dit eigenlijk over, wat zegt je dat, wat is je eigen aandeel daar in enz.). Jij hebt me geleerd super concreet te gaan kijken (op alle vlakken) NIET ongeveer…, nee CONCREET! En als daar wat uit komt wat wil je daar dan mee en HOE ga je dat PRECIES doen? Daardoor maak je stappen en blijf je niet aanmodderen. Je zet aan tot actie. Door bepaalde acties uit te zetten bepaal ik ook een koers die positief is voor mij’. 

(Judith)

‘Wat ik echt van je geleerd heb is me bewust te worden van de filters die ik over mijn leven had gelegd. (luisteren naar onderbuik) Door vragen te stellen (is dit waar?) worden die waarneembaar. (Naast het gevoel niet ‘geleefd’ te worden) geeft het je de mogelijkheid om ze te veranderen. Ik merk dat ik het gevoel van zelfsturing erg belangrijk vind. Daarin heb je me geleerd intenties zetten, voor een dag of opdracht. Met diepe nadenk-vragen, maak je ook het pad zichtbaar. Als ik ze nu lees zie ik wat ik al geleerd heb. Daarnaast, maar dat is misschien wat anders, vind ik jou als mens inspirerend. Je gedrevenheid en eigenheid zijn een voorbeeld en inspiratie’.  

(Sophie)

‘Wat ik van jou heb geleerd dat niet (per se) over werk ging: het gaat om mij, de mening van anderen doet er niet zo zeer toe. Iedereen heeft angsten, vindt dingen eng: ik ben niet de enige die nieuwe dingen spannend vind en de neiging heeft om ervoor weg te lopen. Je hebt me ook laten nadenken over wat ik nou belangrijk vind in het leven: wat is de rol van geld/huis/gezin hierin? Daarnaast heb je me met veel humor en een fijne, directe benadering laten kennis maken met degene die ik op (werk)gebied wil zijn. Je bent voor mij een voorbeeld als het gaat om werken en leven op je eigen manier, waarin je je angsten omarmt en inzet om je doel te bereiken. Ik heb jou vaak in mijn hoofd als ik nadenk over stappen die ik zet in mijn leven. (Je hebt een fijne indruk achtergelaten!)’ Je weet wat je doet en waarom je het doet. Je kunt anderen goed aanvoelen (mij in ieder geval ;-)!). En weet waar de angst/hobbel zit – je weet de vinger op de zere plek te leggen.’ 

(Emily)

‘Toen ik bij jou was zag ik in, dat ik toch snel aannames doet, terwijl ik dat helemaal niet weet. En ik besefte dat ik bijvoorbeeld m’n zolderramen gewoon nooit hoeft schoon te maken, want van wie ‘moet’ dat? Ik zie dat ik teveel van mezelf eis, teveel inplan elke week en het dan niet allemaal haal en dat ik dus te streng ben voor mezelf! Maar vooral eigenlijk wel dat je niet moet invullen voor een ander dat je denkt te weten hoe die ander zich voelt. Oja, en dat ik natuurlijk gewoon dingen voor mezelf moet kopen! En je kan goed zien hoe iemand (ik) in elkaar zit en waar blijkbaar m’n knelpunten zitten. Heel fijn want zelf zie ik die niet en van jou wil ik ze ook aannemen’.

(Esther)

‘Voordat ik startte met het traject was ik vooral het overzicht kwijt en merkte dat ik iets moest/wilde veranderen, maar wist niet meer goed waar te beginnen. Ik voelde me op alle vlakken wiebelig, nergens had ik controle meer over, maar niks liep zoals ik wilde dat het zou lopen. Ik had hulp nodig bij het ordenen van mijn gedachten, inzicht krijgen in mijn handelen en mijn cirkel van invloed en het feit dat ik niet altijd overal controle over heb/kan hebben.
Ik vond het heel erg duur, twijfel of ik het wel waard was om zo veel geld te investeren in iets waarvan ik niet precies weet wat het me op gaat leveren. Het mooist is dat ik veel dichter bij mezelf ben gekomen; wie ben ik, wat wil ik en wat zouden de dingen zijn waar ik gelukkig van zou worden. Ik vond het super fijn dat Madelon praktisch ingesteld is, met veel humor, en ook diegene is die een spiegel voor kan houden, direct kan zijn, er niet omheen draait. Ze geeft me inzichten, maar ook het praktische vervolg hierop; wat kan je nu met dit inzicht. Dit is voor mij zeker de grootste reden om haar aan te bevelen.’

(Lisa)

Wanneer moet je je niet aanmelden voor dit traject?

$

Als je niet in de spiegel kan kijken die ik je voor ga houden (en ik hou hem net zo lang omhoog, totdat jij het snapt of hij barst!)

$

Als je niet kunt tegen rücksichtslose steken onder water, waar je heel hard om kunt lachen. Humor en knuppels in hoenderhokken is ‘zeg maar echt mijn ding’

$

Als je het liefste met handschoentjes wordt aangepakt, ik mag me dan verstopt hebben in Friesland, maar ik blijf een Amsterdamse en die zijn nu eenmaal (liefdevol) direct

$

Als je denkt dat het je zonder hulp ook wel lukt. Tot nu toe is dat een laaiend succes, is het niet?

$

Als je niet bereid bent om de randen van je comfortzone te verlaten. Want ik zal je uitdagen om uit het bekende te gaan stappen naar het onbekende. Het komt wel goed hoor, maar je moet me wel durven vertrouwen

Als je nog steeds aan het lezen bent: chapeau! Jij wilt echt iets! Wacht dan niet langer en meld je snel aan. Hoe sneller wij samen aan de slag gaan, hoe eerder jij het leven gaat leiden dat je ècht wil. 

Pin It on Pinterest

Share This